Ben sosyal degilsiniz demedim, dusuk kapasiteli hayatinizin oldugunuda soylemedim ,yazdiklarimdan bu yorumlara mi ulastiniz
Yasadiginiz hayat bu yaslarinizin hayati degil, tabi ki gezersiniz sosyallesirsiniz, ama mesela gece yarisi yurttan kacip arkadaslarinila bahar senliklerine konserlere gitmenin zevkini yasayamazsiniz, evet esinizle suan konsere senliklere gidersiniz ama ayni heyecani vermez,esinizle 5 sene sonra da gidebilirsiniz, bu sadece en basit ve aklima ilk gelen ornegi
Yani ama daha 20 yasindasiniz @Ada-s_mom hakli,olgulasinca belki
Ayrica dediginiz gibi herseyi cok hizli ve seri sekilde yasasaydiniz ne demek istedigimj cok iyi anlardiniz
Ben 20 yasindayken cok baska bi hayattaydim ,nerelerdeydim, kendimi evli ve cocuklu asla dusunemiyorum, suan ben 32 siz 20 yasindasiniz ikimizde evli cocuk buyutuyoruz bilmem anlatabildim mi
Kimsenin ne yasadigi tabi ki bilinmez ama kacmak cok yanlis bi eylem , arkadasimda kacti esi, bugun bi erkek icin ailesini terkeden yarin bigun benide terkeder dusuncesinde ,umarim bu tarz durumlar yasamazsiniz, hayatinizda bol sans