0 oy
1,545 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar biz evleneli 2 sene oldu. Kaçarak evlendiğim için evlenme teklifi almadim taaki biraz önceye kadar :) 

Dükkana eşime yardım etmeye geldim bilgisayardan girdi çikti vs yapmaya,sigara içtik ben bilgisayara geçerken "gözünü kapat elini uzat"dedi bi baktım rulmanı yüzük niyetine parmağima takip "hadi evlen benimle" dedi :) Bende kocaman evetttttttt diye bağirdim :))) 

Fotoğrafi çektirmek için bayaa cebelleştim "ellerim kirli bi yerde paylaşma" dedi ama bilmiyo ki o elinin her kir tanesinde alın teri var ve ben bundan gurur duyuyorum. 22 yaşinda ev geçindirmeye çalışıyo onun yaşındakiler dişarda hergün farkli kizlarla takiliyo :) 

Kizlar hazir post açmişken eşi teknik servis olanlar kiyafetlerden makine yaği nasil çikartiliyor fikir verirseniz sevinirim :) 

image

18 Cevaplar

+12 oy
(6,542 puan) tarafından
Yani canim ne guzel dusunmus seni mutlu etmis 

20 yasinda kacmissiniz sanirim ,sizin yasinizdakiler okuyo meslek ediniyo, onun yasindakiler hergun farkli kizlarla takiliyo dedigin icin yazdim 

Bu yaslarda yasamaniz gereken hayat bu degildi 
tarafından
Ben 18 eşim 20 yaşindaydi. Eşimin mesleği teknik servis bende sağlik lisesi mezunuyum yani istesem hemşire yardimciliği ebe yardimciliği yada sağlik bakim teknisyenliği yapabiliyorum ayriyetten pastacilik belgem var ve dükkan açma yetkim var istesem pastacilikla bile uğrasirim, iki senin icinde 2 araba 1 ev ve dükkan sahibi olduk çok şükür bi tanede evladimiz var. Ben 18 yasina kadar yani evlenene kadar okudum gezdim gördüm (ki bu hâla gecerli) eşim desen ayni şekilde. Yani cok sukur benimde eşimin de bi mesleği var :)
(6,542 puan) tarafından
Masallah allah daha cok versin , oncelikle kacma olayiniz cok yanlis
Sen beni cok yanlis anlamissin ama, universite egitimi,kariyer,farkli sosyal ortamlar gormek,erasmus,yurtdisi egitimi,yurtta kalmak arkadaslarla eve cikmak vs vs ilk aklima gelenler bunlar, ben maddiyatiniz yok demedim,sadece bu yasinizda yasamaniz gereken hayatlar farkli olmali, bu dediklerinizi zaten zamani gelince yasayacaktiniz, ama benim saydigim ve daha fazlasini kacirdiniz demek istedigim o , para hersey degil genclik ve zaman daha onemli
tarafından
BiZde eşimle kaçarak evlendik iyiki de öyle yapmışız başka türlü olması imkansızdı kımsenın hayat hikayesini bilemezsiniz eşimle çok Mutluyuz huzurluyuz iyiki de kaçmışım bu adama benım eşimde kaportacı ☺️☺️
tarafından
Amin cümlemize rabbim daha çok versin. Ben yaşamam gereken herşeyi cok hizli ve seri bir şekilde yaşadim hevesimi herşeyden ilmek ilmek aldim hic birseyde gözüm kalmadi ayrica evli olmam  farkli sosyal ortamlara girmediğim sosyalleşmediğim anlamina gelmiyo bunu bilmeni isterim :)

Kaçma olayim sana göre kötü olabilir ama asil kaçma sebebimi bilsen boyle konuşmayacağina adim gibi eminim...

Yani her erken yaşta evlenen senin düşünduğün gibi düşük kapasiteli bi hayat yaşamiyo her erken yaşta evlenenin kaçirdiği şeyler olmuyo
tarafından
Ben hâla arkadaşlarima gezer tozarim hâla samimi arkadaslarimda kalirim eşim bu konuda benim özel alanima gayet saygili ve seviyeli.

Kdr_yldz5 iyi ki bende evlenmişim canim rabbim hiç utandirmadi 2 senedir inşallah hep boylede devam eder :) allah yuvamiza mutluluk versin ❤️
tarafından
Aynn canım katılıyorum sana istediğim herşeyi de yapabiliyorum bende 20 yaşında  kaçtım evlendim istediğim ortama girebiliyorum evli olmam engel olmuyor buna istediğimi yiyip içebiliyor özgürce takılabiliyorum eşim çok anlayışlı bir insandır Allah razı olsun ondan
tarafından
06_usenmez Allah razı olsun canım

Ada-s_mom neyi Anlamaz pardonda olgunluk yaşta değil baştadır ne çok 40 yaşında İnsan gördüm olgun olmayan ne çok 18-20 yaşında insan gördüm çok çok daha olgun olan
tarafından
Kdr_yldz5 oda bizi anlamaz canım hiç hayatin sillesini yememiştir hiç yaşadiklarimizdan onlardan kat kat olgun olduğumuzu anlayacak kapasitesi de yoktur ;)
tarafından
Aynn kuzum kımse kımsenın ne yaşadığını bilmez dışardan davulun sesı hoş gelir :/
(6,542 puan) tarafından
Ben sosyal degilsiniz demedim, dusuk kapasiteli hayatinizin oldugunuda soylemedim ,yazdiklarimdan bu yorumlara mi ulastiniz
Yasadiginiz hayat bu yaslarinizin hayati degil, tabi ki gezersiniz sosyallesirsiniz, ama mesela gece yarisi yurttan kacip arkadaslarinila bahar senliklerine konserlere gitmenin zevkini yasayamazsiniz, evet esinizle suan konsere senliklere gidersiniz ama ayni heyecani vermez,esinizle 5 sene sonra da gidebilirsiniz, bu sadece en basit ve aklima ilk gelen ornegi
Yani ama daha 20 yasindasiniz @Ada-s_mom hakli,olgulasinca belki
Ayrica dediginiz gibi herseyi cok hizli ve seri sekilde yasasaydiniz ne demek istedigimj cok iyi anlardiniz
Ben 20 yasindayken cok baska bi hayattaydim ,nerelerdeydim, kendimi evli ve cocuklu asla dusunemiyorum, suan ben 32 siz 20 yasindasiniz ikimizde evli cocuk buyutuyoruz bilmem anlatabildim mi
Kimsenin ne yasadigi tabi ki bilinmez ama kacmak cok yanlis bi eylem , arkadasimda kacti esi, bugun bi erkek icin ailesini terkeden yarin bigun benide terkeder dusuncesinde ,umarim bu tarz durumlar yasamazsiniz, hayatinizda bol sans
tarafından
Benım yaşımı nerden biliyosun??
 Benım zamanında çılgınlıklar yapmadığımı nerden biliyosun??
Ayrıca yurttan gece yarısı kaçmanın neresi heyecan mutluluk. Verici?? Bıze göre kaçmak en doğru eylemdi ve kaçtık iyikide kaçmışız kaçan biziz sana noluyor ☺️
Bır erkek için ailesini terkeden benı de terkeder şüphesi varsa zaten bır dakika durmasın yanımda ailem olduğunu nerden biliyosun benım bir ailem hiç bir zaman olmadı ama bunu anlayacak KAPASİTE YOK SENDE umarım senınde kızın kaçmaz ama kınadığın başına gelmeden ölmezsin unutma bunu dışardan yorum yapmak kolay tabı sosyal değilsiniz demedim ki diyosun yurttan gece yarısı kaçmanın zevkini  yaşayamazsınız diyosun çok mu eğkencelı gece yarısı sokaklara kaçıp gtmek???
(6,542 puan) tarafından
Siz yasadiginiz deneyimde kendinizi olumsuz olarak yorumluyosunuz, ben cok eglenmis olarak yorumluyorum ;) 18 yasindan kucuk birisinin yurttan kacmasiyla, 18 yas ustu birisinin yurttan kacmasi eglence bitince geri donmesi bambaska seyler,kiyaslama yapacaksaniz ayni duzeyde olmali,istedigimiz sekilde yorum yapmakta ozguruz ,ben buraya yazilanlara gore yorum yapiyorum, muneccim olmadigim icin oncesini sonrasini bilemem
tarafından
07_usenmez kuzum çok mu iyi oldu kaçman başına herşey gelebilirdi bende evden kaçıp 2 ay boyunca sadece içki içtim cluplerde sabahladım çok mu eğlendim sanıyorsunuz? Herkesin hayatı farklıdır dışardan herşeye yorum yapmayın
tarafından
Neresi olumlu bunun küçük yaşta gece yarısı yurttan kaçıp gezmenin neresi olumlu şimdi senın çocugunda gece yarısı kaçsın geri gelsin hoşuna gider mi?
tarafından
O zaman şöyle diyim iyi ki kacmisim kaderim böyleymiş :)
tarafından
Kader yorma kendini benim yaptiğimi yap canim :)
tarafından
Ada sen nerden biliyosun benım yaşımı ordan konuşuyorsun car car car car kaçtıysak kaçtık sizene bundan siZ burnunuzu sokuyorsunuz kaçtıysak hepimizin bir hikayesi varki kaçmışız kimse huzurlu yuvasını bırakıp Kaçmaz dimi senın gbıler bunu anlamayaz burnunu her işe sokma siz böyle devam edin kaçanları kınayın KINADIĞINIZ bir gün başınıza gelmeden Ölmiceksinz unutma!!!! Burda tartışma çıkaran sizsiniz
(6,542 puan) tarafından
Ayyy yorumlara gel, daha yasiniz kucuk deneyiminiz olgunlugunuz yok, bizim dediklerimizi anlamamanizi cok normal karsiliyorum, siz birbirmizi pohpohlamaya dert yaristirmaya devam edin , yurtta kalip devlet hak verdigi icin okuyup memur olan tanidiklarim var
Ama neyse bisey demiyorum , bizim dediklerimizi anlamaniz icin biraz buyumeniz olgunlasmaniz lazim
Haklisiniz siz haklisiniz ne diyeyim, mutluluklar, allah daha cok mutluluk versin ,bisey demiyorum daha
tarafından
Hehe.....
(7,035 puan) tarafından
Ay siz yaş aldınız ya herseyide siz bilin zaten biz zır caholiz sizi anlayamayız zaten yahu akıl yaşta değil başta hanımlar herkes alın yazısını yaşar belki onların kaderinde bu yazıldı bu var herkesin kendi tercihi niye bu kadar kinayip milletin uzerine gidiyorsunuz brakinca insanlar tecrübe ederek görüp yaşayıp öğrensinler herkez sizin tecrubenize göre hayat kuramaz veya yaşayamaz bunu bir anlayın ya her genç anne gördüğünüz yerde yadirgagip ben olgunun yaşım büyük anlayamazsin muhabbeti yapmayın ya
(623 puan) tarafından
Gelmişler 32 yaşına bilmem kaç yaşına boş boş konuşuyorlar 20 yaşında evlendim eşimde 22 ydi çocukluk askiydik ailelerimiz de severdi birbirlerini kaçmadım ama çok güzel düğünüm oldu şuan 22 yaşındayım eşim 24 yaşında 1 yaşında kızımız var evimiz var arabamız var burgerkingte müdürüm ama kızımdan dolayı çalışmıyorum eşimin meslegide var ve aynı zamanda üniversitede işletme okuyorum açıktan geziyorum tozuyorum çok güzel zamanalr geçiriyorum iyikide erken evlenmisim şunu anlamıyorlar ABLALAR galiba erken evlenmek kötü bisey değil eğer iki tarafta mutluysa kisitlanma yoksa niye kötü bişey olsun ki? Ben hayatımdan kat kat memnunum ve iyiki yurt köşelerinden kaçıp ora bura gitmemişim kendi kızımda yapsın istemem yaptirmamda zaten hayatı yaşamak bu olmuyor çünkü her hafta farklı müzelere gidiyoruz eşim ve kızımla bence hayatı yaşamak bu ;) siz 32 yaşınızda devam edin biz 22 imizde bu şekilde çok çok mutluyuz
tarafından
Ahahahaha profesör konuştu ☺️
(6,542 puan) tarafından
@Ada-s_mom bosver canim yazma,yazdiklariyla zaten kendilerini belli ediyolar,seni anlamalarinida bekleme,kulvarlarimiz cok farkli ,he de gec
tarafından
Ahaha çok komiksiniz gülüyorum sadece ☺️☺️☺️
tarafından
Bence hiç yorum yapmayın bunlar cahil erkenden kaçmayı marifet sanıyorlar. 5-6 sene sonra kafalarına dank eder. Arkadaşlarına bakip imrenecekler cahillikten başka bidey değil kaçma hem ailenin başını yere egiyorlar yazık. Yaptıkları güzel şey gibi anlatıyorlar
(7,035 puan) tarafından
Kızlar kaçan arkadaşlara yorum yapmadan önce biraz daha düşünün ben kaçmadım şükür oefumle adetimle gelin gittim ama arkadaşların hayat hikayelerini bilmiyorsunuz ne yaşadıklarını bilmiyorsunuz heleki kaderin o kadar ağır şeyler yaşamış ki gatibim kaçmaya macbur bırakılmış kimseyi yadirgamayin sizden tek ricam
tarafından
Ben 18 de yurttan deyil evden esime kactim hayatimdaki en eylenceli an ve anıydi ne olucak simdi ve yaptığım dogru deyil biliyorum ama hic pişmanlıkta duymadım şükür elhamdülillah kaçtığım icin o zaman sartlar ona uygundu oyle oldu .simdi bunun icin kimseye hesap verilmez herkesin mutluluk anlayışı farklıdır sen özgürlük dersin bekarliga ben günah işlemekten baska bir ise yaramadığı uzun bekarlık yıllarınin der geçerim ve bunları neden yaziyorum yok iki sene sonra deyisir yok bi büyüsünler filan zaman tabiki bazi düşüncelerini deyistiriyo ama kacmakla alkasi yok bunun erken evlenmeylede alakasi yok bunun ben 23 yıldır şükür elhamdülillah rabimme niye erken evlendim demedim niye evlendim dedim ama erken olayi kötü deyil bence kizlar der fikrimi soylerim ayrica yüzüğüne bayildim allah mutlu mesut etsin iremcimm seviyorum seniii canim kizimm
tarafından
Yasemin ablammm ❤️ ayni annemin cümlelerini kurdun tesekkür ederimmmm
(253 puan) tarafından
Minnak, sizin yaşınızdakiler okuyup meslek ediniyor demişsin ya, adamın zaten çok güzel bi mesleği var baksana, herkes üniversite okuyacak diye bi kural mı var, üniversitede bitirdikten sonra iş yapamayacağı felsefe, arkeoloji, biyoloji vs. gibi bölümleri okuyup gençliğini harcayacağına ne güzel adam teknik servisçi olmuş, hem herkes üniversite okusa bu teknik meslekleri kim öğrenecek yapacak, bence üniversitede lüzumsuz bölüm okumaktansa bi ustanın yanında zanaat öğrenmek çok mantıklı, malum şimdi her yer üniversite oldu, zaten ufak bi puanla bi bölüme girilebiliyor ama gençliğimi yaşayacam üniversite okuyacam diye işe yaramaz bi bölüm okumak için kafayı yemek gerek
(623 puan) tarafından
Ben kacmadim kaçana da lafım yok herkesin kendi hayatı bilemeyiz ne yaşandı ama bu erken evlilio mevzusuna yapılan yorum aşırı uyuzuma gitti erkende evlenen hayatın bitmiyor güzel ve hayırlı bir eş ilişki olduktan sonra okumakta devam eder gezmekte evlenince köle olmuyorsun tek fark aynı çatıyı iki kişi paylasiyorsun ve o çatı senin oluyor en güzeli de bu değil mi zaten
tarafından
Kizlar aşkimsiniz ❤️
-Reklam-
+4 oy
tarafından
Evlenirken almadigim evlilik teklifini napim ya. Sacama sapan şeyleri paylaşıyorsunuz. 
0 oy
(4,434 puan) tarafından

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin insallah nazardan kem gözden korusun <3

tarafından
Amiin cok saol canim
0 oy
(7,984 puan) tarafından

Yaa nekadar guzelll :)allhaim mutluluğunuzu daim etsin bitanemm 

Haah bende daha buraya gelinlik giyip foto aticam alışkın deyil bu platform böyle şeyler görmeye :D o deyilde yüzük mükemmellllllllll:D helal olsun enişteye 

tarafından
Amiin bitanem rabbim hepimizin yuvasina mutluluk versin ❤️
(7,984 puan) tarafından
Aminnn cnm.bnm ♥️♥️♥️♥️
0 oy
(14,945 puan) tarafından

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin bizim de yarın evlilik yıl donumumuz:)

tarafından
Allah bi ömür mutluluk huzur versin
0 oy
(848 puan) tarafından
Rabb'im nazarlardan korusun hep mutlu olun inşallah ♥️
tarafından
Amiin cümlemizin canim ❤️
0 oy
tarafından
Allah mutluluğunuzu daim etsin yüzün hep gülsün inşallah 
tarafından
Amiin cümlemizin canim ❤️
0 oy
(704 puan) tarafından
Mutluluklaarr dilerim cnmmm
tarafından
Tesekkurler canim
0 oy
tarafından
Allah mutluluğunuzu daim etsin. Aşkınız hep ilk günkü gibi kalsın
tarafından
Amiin saol canim
0 oy
tarafından
Evlilik teklifinden çamaşır konusuna geçiş hızına çok güldüm :D mutluluklar dilerim canım size♥️
tarafından
Camasirdaki lekeler önemli kiz :D tesekkur ederim ❤️
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Çok tatlı düşünmüş eşin :) maşallah Allah mutluluğunuzu bozmasın :) 
tarafından
Tesekkur ederim canim ❤️
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Mutluluğunuz daim olsun canım

Makine yağı olan kıyafeti makineye atmadan önce bılaşık deterjanıyla elinde çitile sonla makineye at
tarafından
Bunu deniycem canim saol
0 oy
(1,552 puan) tarafından

:D Allah mesut etsin <3 Ben kaçmadım ama hâlâ evlilik teklifi de almadım, kıskandım o yüzden :angel: Benim eşimin işi araç yağıyla değil ama benzer bişey, yıkamadan önce fairy bulaşık macunu ya da evdeki herhangi bir yağı çözücüyü sıkıp öyle makineye atıyorum.. Bazen fayda ediyor, sen de bi deneyebilirsin belki

tarafından
Benim eşimin işide araç yağiyla değil canim endüstriyel mutfak teknik servisi ama dediğin şeyi deniycem belkim ise yarar :)

Allah bize gercek bi evlilik teklifi nasip etsin adaghsd
(1,552 puan) tarafından
Hımm bi dene bakalım, benimki de klima yağı :)
Enişte bey ümit vaat ediyor ama benimki hayatta yapmaz :) Rabbim sana nasip eder inşallah
0 oy
(291 puan) tarafından
Ay ne güzel :) benşm eşimin iş kıyafetleri de yağ içinde 50 derece ye atıyorum makinaya. Bide biraz bulaşık deterjanı koyuyorum ve bulaşık tableti oluyor ya 2 tane ezip çamaşırların yanına atıyorumcıkıyo öyle yağ
tarafından
Deniycem canim tesekkurler
0 oy
(236 puan) tarafından
Mutluluklar canım benim eşimde Kia servisinde çalışıyor üzerine ağ dökülyor vanish kışla kullaniordum ama pahalı olduğundan dolayı fairy ile citeleyip daha sonra makineye atınca birşey kalmıyor zaten ertesi günü gene aynı oluyor 
tarafından
Benim eşim arabayla ilgilrnmiyo canim endustriyel mutfak teknik servisi ama herkes bu fairy olayini yazmis bende deniyim bi tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Maşallah cnm ne güzel..yukardaki ilk yoruma cevap yazmak istemedm yeterince karışık.ben de kaçarak evlendim 10 yıl oşdu evleneli hiç de pişman değilim..hani demiş ya 3-5 seneye anlarsınız diye hiç de öyle değil..kaçmanın kötü tarafını yaşamadım..herkesin de eğlence anlayışı farklıdır
tarafından
Herkes farkli kafada canim erken yaşta ve kacarak evlenen herkes mutsuz değil bu algi bir an önce kirilmali
tarafından
Ben de 19da kaçtım 29 oldum.mecbur yada baskıdan dolayı kaçtım
0 oy
(817 puan) tarafından
Allah daım etsın canm bende evlenme teklıfı almadm hala veklıyorum kjhjkk:) yuzunede cok vurdum ama icraat yok hıc.vallavelıne benım adam bişi kullanıyo hemen cıkıyoda yag lekesı malsef cıkmıyo neler denedm
tarafından
Amin canim cümlemizin inşallah sende bi an önce alirsin
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Bazi yorumlar cok itici ve çok bilmislik dahasi yok

Allah her daim mutlu mesut etsin sizi iremcim Maasallah size♥️♥️
tarafından
Tesekkur ederim nagim ❤️ kedi erişemediği ciğere mındar dermiş :)

İlgili sorular

+2 oy
42 cevap 867 göst.
25 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde PrensesAnnesi1903 (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 599 göst.
2 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,852 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 963 göst.
17 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde At Work (7,039 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,531 göst.
10 Ekim 2021 Diğer kategorisinde itiiraf33 (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,829 soru

24,130,421 cevap

333,997 kullanıcı

...