0 oy
122 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Cevap

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sebebini bilmem de salatalık öneririm 

Benim mide yanmam hamileliğin sonlarında oluyordu son 3 ayda 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Seninki erken başlamış benim 4.ayin sonunda başladı hala devam ediyor soda iç salatalık ye olmadı doktora git şurup verir 
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Son aylarda çok olur ilk 3 ay mide bulantısı olur ama sen yinede acılı baharatlı şeyler yeme aile hekimine danış o yol gösterir 
0 oy
tarafından
Arkadaşıma soğuk yoğurt yemek iyi geliyordu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 
0 oy
tarafından
Hamilelik kaynaklı mide yanması son aylarda bebek çok büyüyüp mideye fazla baskı uygulayınca olur. Şuan yediklerinden kaynaklı oluyordur yanma maden suyuna limon sık iç baharatlı yemekler yeme bir süre 
0 oy
tarafından
Sebebi midenin yukarı çıkması ve mide kapağının gevseyerek asit sızdırması soğuk yiyecekler tüketebilirsin çok sıcak acı ekşi çok yeme renni duo yada gaviscon surup icebilirsin
0 oy
tarafından
Valla bende gebeligimn basndan sonuna kdr malesefki yasadim kizimda olmasti ama bu ikincide asiri oldu ben ne denediysem bos en son doktor bi surup vermsti baya iyi gelmsti sende kendi.doktoruna sorup yazdirabilirsn 
0 oy
(2,558 puan) tarafından
35 haftaligim bastan beri ayni skinti ilk defa demin 1 su bardagina 1 cay kasigi karbonat koyup karistirip ictim cok iyi geldi dene canim biraz kotu tadi ama cok iyi geldi 
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun erken başlamış baya benim beş ve sonrası başlıyor

Soğuk süt iyi geliyodu baharatlı acı şeyler çok tuketme sahada arttırıyor özellikle geceleri mideden boğaza kadar yanma geliyo o zaman hep soğuk süt içiyorum biraz rahatlatıyor denemeni tavsiye ederim

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 87 göst.
0 oy
4 cevap 94 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,410 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 140 göst.
17 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ronayidinler (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.

Kategoriler