0 oy
788 göst.
Diğer kategorisinde (580 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Arkadaşlar eşim 2 ay önce biriyle tanıştı ve bir anda çok samimi olup her gün görüşmeye başladılar ben bu gö

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok karışık beeee eşine guveniyormusin
tarafından
Nromal değil tabikide tesadüf de bu kadar olmsz
(580 puan) tarafından
Şuana kadar eşimin beni aldattığını dair bir şeyler hiç bulmadım karşılasmadim ama eşim ufakta olsa yalanlar söyleyebilen biri içimde hep bir güven eksligi olmasına sebep olmuslugu var takıldığı insanlarda hep sorunlu tipler
-Reklam-
0 oy
(914 puan) tarafından
Çok saçma yani bence eşinle alakalı bi sıkıntı yok açıkçası ama kızla alakali var yani numarani arastirip bulmuş acaba eşine karşı bisey mi hissediyor bilmedim canım 
tarafından
Keşke biraz bekleseydin şuan daha dikkatli davranırlar birşey varsa da. Çok saçma ama yavuz hırsız arsız olur misali suç bastirmislar.
(914 puan) tarafından
Canım takip et tabi esinin telefonuna filan bak ama eşinde bi sıkıntı olsa kız sana neden ulasmaya çalışsın genelde böyle durumlarda kadınlar takıntı yapıyor huzur bozmaya çalışıyorlar o yüzden hiç o kadinla muhatap olma bida esinlede konuş o arkadasiyla gorusmesin hele ki yaninda o kız varken asla. Şart kos bidaha gorusursen işin içinde başka durumlar olduğunu düşünecem filan de yani uzak tut onlardan. birinin takıntı yapması için illa görüşmeleri gerekmiyor emin ol
(580 puan) tarafından
O çocuğun onun gibi diğer bütün arkadaşlarının olayı bitti kapandı o defter kendine gelip işine gücüne bakacak eşimle yaşadığımız ilk sorun değil bu araya hiç böyle kız muhabbeti olmamıştı bu ilk kez oluyor ama ben asla tahammül edemem böyle şeylere çeker giderim ya da kapıya koyarım adamı kendine g lecek evine ailesine bakacak öyle sokakta onunla bununla gezmeyeck artık bitti
tarafından
En iyisini tavrını koy. Evli gibi davransın
(580 puan) tarafından
Koydum zaten ağlamaklı hale geldi söz verdi falan ama işte olan oldu
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Ortada bi sıkıntı var ama takipte kal inanmış gibi davran. 
(580 puan) tarafından
Başım dertte bıktım başı boş gezen bekarlardan :D hem evlenecek kafaları yok hem de evli barkli adamlarla görüşüyorlar
(1,929 puan) tarafından
Inşallah yanılırım kötü düşünmek istemiyorum
0 oy
tarafından
Ay kesin bı bklar yenmiste gerisini bilemicem. Hiçbir kurum 4 yıl boyunca cv saklamaz sallamislar bence. Nerden tanışıp nasıl bu kadar samimi oldular ki 2 aydir tanıdığım birini hayatta evime sokmam huyunu suyunu bilmiyorsun ne gerek var.
(580 puan) tarafından
Cv den alıp.telefonuna kaydetmiş taa o zamanlar düşün bunca sene telefonda kayıtlı numaram ne hikmetse yeğeni eşim bu çocukla tanıştıktan sonra yanlışlıkla arıyor ya insan başvuruya gelen birinin numarasını neden kendi telefonuna kaydeder ki çok saçma
tarafından
Ya sallamış resmen :D yersennn . Ben bile bazen telfn temizliği yapıyorum uzun süredir görüşmediğim ya da görüşmek istemediğim kişilerin numarasını siliyorum niye dursun ki. Hele tanımadığım birinin numarası çok saçma.
(580 puan) tarafından
Aynı şekilde bende yapıyorum.ayrica birisi benim çalıştığım yere gelip cv bıraksa numarasını asla alıp kaydetmem. Kaydettigim kişi de kesin olumlu dönüş yapacağımız biri olur onlar bana dönüşte yapmadı yani çok saçma
tarafından
Neyse olan olmuş artık ins bundan sonra mideni bulandircaak şeyler olmaz. Ama lütfen ne olursa olsun çocuklar üzerine yemin etmeyin :(
0 oy
tarafından
Valla ne biliyim bi işiniz oluyo o işi yapacak kişi eşinle samimi oluyo yıllar önce sein iş başvurusu yaptığın yerde de sevgilisinin ablası calisiyo tutuyo numaranı kaydedip çağrı atiyo bi de gidip aynı resimle insatgramdan istek atiyo bu kadar tesadüfte biraz fazla sanki çocuğa yemin etmesin eşine söyle daha da üstüne gitme biraz takip et bakalım neler olcak varsa bişey yakında kokusu çıkar 
tarafından
Bacım bu sakin ol bakalım belki bişey yoktur bak dolduruyorum kendini Allah korktuguna ugratmasin belki hiç bişey yok günahını alıyorsun kocanın
(580 puan) tarafından
Beni böyle durumlara sokacak şekilde davranmasın ona hep diyorum abuk subuk insanlarla yakınlaşma bir ailen var senin ailene tercih etme falan diye ama dinleyen yok sonra böyle olaylar olunca suçu yoksa da suçlu oluyor işte ben o çocukla görüşme dediğim zaman düşman oluyordu bana şimdi ne oldu
tarafından
Evet haklısın ailesini bilmeli ve kimle arkadaş olacağını da iyi seçmeli kaç yaşında evli barkli adam
(580 puan) tarafından
Aynen öyle aynı durumda ben onun karşısına çıksam bir arkadasimin erkek arkadaşınin abisi eşimi arayacak sonra diyecek ki başvuru yapmıştın oradan kalmış eşim bakacak arkadaşımın sevgilisinin abisi hayır ne alaka nasıl bir tesadüf der girerdi bı Güzel
tarafından
Keşke girse boşanmaya giderdi seni gibi gerçeği ogreniyim yargısız infaz yapmayın demezdi ya şiddete gücü yeterdi sana karşı ya mahkemede soluğu alırdı
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Duruma nerden baksam hep kötü sonuç çıkıyor esin bence iletişimi kessin işin sonu çöplük gibi görünüyor 
(580 puan) tarafından
Artık görüşme şansı sıfır zaten bitti o iş o çocukla görüşsün konuşsun ben çeker giderim isim olmaz daha da
0 oy
(4,312 puan) tarafından
Hayat tesadüfleri sever kendini yıpratma ama içinde şüphe kaldığı için gidene kadar takipte ol bence .
(580 puan) tarafından
Öyle yapacağım
(4,312 puan) tarafından
Ben sana tahminimi söyleyeyim mi bir gün bir araya gelmişlerdir yada kız ablam surda çalışıyor dediyse benim hanım da önceden  oraya başvurdu demiştir ama bir dönüş alamadı.Ablama sorayım yada kendi ile bir ortam olduysa dur ben öğrenirim arkadaşım var demiştir dijital ortamda cvler saklanıyor çünkü.olumlu olumsuz görüşme detayları da ekleniyor o cvlere görüşme sonrası.Basvuru havuzdan filtre atarak snler içinde bilgine ulasmislardir Baktım birsey eklenmemiş dediğin gibi cagirlmamis gibi bir konuşma olmuştur.o arada ne olur ne olmaz abla senin numaranı eklemiştir çünkü kız kardeşinin erkek arkadaşı senin kocanın yakın arkadaşı diye.cocukta gerçekten (yegen) işte bu kısım tesadüf telefon ile oynarken yapmış olabilir.bence çok ciddiye alıp ne kovanı bunalt ne de eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüp kocanı reklam etme eşine düşkün sahiplenen kocalar daha çok dikkat çekiyor :) uzatma ama çaktırmadan gözün ustunde olsun benim tahminim bu yönde.
(580 puan) tarafından
Eşim öyle detayları hatırlamaz benim başvuru yaptığım aklına gelmez eşim genel anlamda kafası karışık çok unutkan birisidir artık neyse ne olan oldu bundan sonrasına bakacağım öyle hemen unutulmaz. Bu olay benim için eşime de normal gelmedi oda bence de saçma bir durum ama anlam veremedim nasıl böyle oldu falan dedi diyorum ya olan oldu her neyse işte
0 oy
(597 puan) tarafından
Olayi çevirmek için saçmalamışlar. sende söyledikleriyle elimi kolumu bağladı diyerek ekmekkerine yağ sürmüşsün.belliki kocan kadini haberdar etmiş şöyle şöyle söyle diyerek. Sevgililer demiyorum ama bi işler olduğu kesin ben güzelce bi hesap sorardim kocamdan kadina da saydirirdim ap.tal sensin söylerdim
(580 puan) tarafından
Eşimin telefonuna baktım kurcaladım olayın hemen ardından hiçbir şey yok
(597 puan) tarafından
Bu dedikleri yalan onu demeye çalışıyorum.bu yalani kocan bulmuş oradan kayit ettim de demiştir kadina.çok asılsız bi yalan çünki. yoksa kadin insan kaynakalrindami çalışmışki numarani kaydetsin ki zaten kimsenin de numarasina kendi telefonlarina kaydetmezler zaten
(580 puan) tarafından
Eşimin asla aklına gelmez eminim bundan bence bu kız beni zamanında tanıyordu başvuru yaptığım zaman eşimden dolayı sonra eşim bu çocukla tanışınca çocuğun kız arkadaşı da kızın kardeşi olunca belki görüşüp konuştular bir şey oldu o şekilde beni de önceden kim olduğumu bildigi için numaram eline yeniden geçmiş olsa bile başvurudan kalma diyor olabilir ama anlattıkları doğruysa hayat çok garip diyeceğim başka bir şey yok yani
(597 puan) tarafından
Sen kendin doğru olani bulmuşsun zaten bişey dememize gerek kalmamış, tesadüf olduğuna inanmışsın inşallah öyledir
(580 puan) tarafından
Tesadüf olduğuna inanmıyorum asla bunlar bir iş çevirdiler zamanında yaptığım başvuru işlerine yaradı çok güzel kılıf buldular bana bu olanlar çok saçma geliyor yani asla tesadüf değil bence
0 oy
(1,558 puan) tarafından
içine kuşku vermek istemem ama kadınlar her zaman hisseder ve hissettikleri doğru cikar 
(580 puan) tarafından
Ben bu olayın içinde bir şey var eminim ama ne kadar eşimi ilgilendiriyor ne şekilde ilgilendiriyor onu anlamıyorum çözemiyorum
0 oy
tarafından
Sana birşey anltcgim zamnnda tanıştığım abım dediğim kişi vardı sonra ablmla tanıştı uzun yıl konuştu çocuk bna sürekli baldız derdi git gel zaman istmye geldiler babam vermdi ablamda ayrıldı sonra bn eşimle tanıştım ablm ayrıldı ama bn hala konuşuyorm çünkü sevdiğim abiydi neyse eşimde çok iyi anlsti arkds oldular yıllar sonra biz eşimle evlendik bir dönem gorusemdik evlendikten sonra yendn buluştuk evimze davet ettik yannda bir kız sevgilisi ama bna sürekli baldız diyor abide sonra aileden açıldı ablm evlendi çocuğu oldu dedim çocuk kızardı bozardi hayırlı olsun dedi sustu kız saf ayağına yıllarca bnimle görüştü ( 7 ay nişanlı kaldı ablm) diyecgim o ki takipde kal seszce sinsi ol
(580 puan) tarafından
Herkes her şeyi yapabiliyor
tarafından
Aynen valaaha bn kiza çok demk istedim ama karşı geldi herkz
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Valla eşini uzak tut onlardan yoksa kötü olur rezil ederim sizi de uzaklassin onlardan, resmen merakından seji eklemiş demek eşin baya sohbetli ki seni merak etmisler
(580 puan) tarafından
Eşimin artık onlarla görüşme şansı yok zaten
0 oy
tarafından
Tesadüflerin de bir sınırı vardır ya ne bileyim bir iş var ama ne
(580 puan) tarafından
Aynen bir iş var ama ne
0 oy
tarafından
Var bunda birsey takipte kal. Esinin yeminlerine inanma takip et
0 oy
tarafından
Benim bosandigim eşim sevgilisine numaramı vermişti metresi benmisim gibi . Engelle onun numarasini o seni bulur diye . Kızda karından mı korkcam diyip ayrıldıklarında kocami bana şikayet etmek için aramisti hahahahaha :D tabiki biseyler dönmüş. Belki eşine göz dağı vermiş karını ararım diyip aramış seni . Bilemiyorum pek kötü kokular Geldi da
0 oy
(2,803 puan) tarafından
Bence kılıf senin başvurun işlerine yaradı
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Belkide gercekten cocuk aramstir esine guveniyosan belko dogrudur benide yeni ise baslams kargocu aramsti adresi bulamams konum atarmsn diye bende kaydetmstm amine bigun whatsaptan birsuru sesli mesaj atms kargocu adamdi direk gordumya kusura bakmayn bebek yazms size konum atmak icn kaydetmstm yazdm sonra numarayi sildm amine cok kisiyi oyoe.arayp mesaj atiyo dedgm gbi esinin boyle vukuati falan yoksa guveniyosan belki yanlslkla olmstr
0 oy
tarafından
evine gelen kizin ablasi seni aramis evet esine hayirdir demen normal de ben olsam kimseyi arayip hesap sormam ztn onune dusmeye baslamis bisi varsa devemi da gelirdi
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Bence de çok şahibeli bir durum. Başvuru yaptığın yerde kız sorumlumuymuş ki gelen başvuruları görebiliyor. Genelde müdür yada patronlar ilgilenir basvurularla. Bide gidip konuşma imkanın varsa eşine hiç söylemeden başvuru yaptığın yere gidip sor o kız sen başvuru yaptığında orda çalışıyormuydu yada başvuruları o mu görüyordu falan. Ben 4 yılda kaç kere telefona format atıyorum yada telefon değiştiriyorum rehber kaç kere siliniyor yada işime yarayanlari aktarırım kalanı silinir gider. Kız 4 yıl boyunca hiç telefon da mı sıfırlamamış yani bence çok garip bir durum. Ayrıca hadi diyelim ki kız doğru söylüyor. Tek başvuru yapan sen değilsindir heralde. 4 yıl sonra nasıl bu durumu hemen hatırlayabiliyor pat diye. Ben dün ne yediğimi unuturum. Bide böyle zırt pırt her numarayı kaydeden biri hangisini ne zaman ne diye kaydetti hatırlayamaz bence. 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 354 göst.
+2 oy
3 cevap 255 göst.
+2 oy
29 cevap 1,493 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,772 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 244 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde KarameL (595 puan) tarafından soruldu

Kategoriler