Kizlarr buraya birçok kez konu açtım eşimle ve evliligimle alakalı ve Allah razı olsun kırmadan incitmeden cevap verdiniz . İnanın anlatacak kimsem yok . Konu yine eşim adama birşeyler oldu . Yüklü bir miktar para batirmisti neyse affettim falan devam kararı aldık. Ama ondan sonra adam bana dokunmaz oldu telefonu banyoya giderken bile yanında götürüyor . Hiç ortada bırakmıyor şifre falan yok . Cinsel hayatımız bitti . 8 haftalık hamileyim onu bhane ediyor . Ama riskim yok. Bende aldatmadan şüphelendim whatsabini bilgisayarıma kopyaladim ama doğru düzgün girmiyor bile. Ordan birşey çıkmadı. Facesi bendede var telde kayıtlı yani. İnstagramina bakıyorum değişik hicbirsey yok, fake bir hesap acmismi diye baktım yok ( bunlari teli boşta yakaladigim zaman yapiyorum ) hesap hareketlerine bakıyorum yine birşey yok. E devletten ikinci bir hat varmı diye baktım e oda yok . Bana sen kokuyorsun dedi ki parfümsüz yatağa girmem her akşam duş alırım . Hatta kendi bile kızar yeter artık diye. Yani bu adam neden bu hale geldi kızlar bana bir akıl verin Allah aşkına ne yapayım ben. Umursamaz oldum yine fayda etmedi . Sevdim ilgilendim yine fayda etmedi bana bir yol gösterin çok çaresizim