0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (111 puan) tarafından
Kizlarr buraya birçok kez konu açtım eşimle ve evliligimle alakalı ve Allah razı olsun kırmadan incitmeden cevap verdiniz . İnanın anlatacak kimsem yok . Konu yine eşim adama birşeyler oldu . Yüklü bir miktar para batirmisti neyse affettim falan devam kararı aldık. Ama ondan sonra adam bana dokunmaz oldu telefonu banyoya giderken bile yanında götürüyor . Hiç ortada bırakmıyor şifre falan yok . Cinsel hayatımız bitti . 8 haftalık hamileyim onu bhane ediyor . Ama riskim yok.  Bende aldatmadan şüphelendim whatsabini bilgisayarıma kopyaladim ama doğru düzgün girmiyor bile. Ordan birşey çıkmadı. Facesi bendede var telde kayıtlı yani. İnstagramina bakıyorum değişik hicbirsey yok, fake bir hesap acmismi diye baktım yok ( bunlari teli boşta yakaladigim zaman yapiyorum ) hesap hareketlerine bakıyorum yine birşey yok. E devletten ikinci bir hat varmı diye baktım e oda yok .  Bana sen kokuyorsun dedi ki parfümsüz yatağa girmem her akşam duş alırım . Hatta kendi bile kızar yeter artık diye. Yani bu adam neden bu hale geldi kızlar bana bir akıl verin Allah aşkına ne yapayım ben. Umursamaz oldum yine fayda etmedi . Sevdim ilgilendim yine fayda etmedi bana bir yol gösterin çok çaresizim 

2 Cevaplar

0 oy
(162 puan) tarafından
Canısı hamilelikte cinsel ilişli kötü değil aksine doğum için iyi bile riskim olmadığı sürece diyerek konuştun mu bazı erkekler hamilelikte hiç yapılmıyor zannediyor çünkü bebeğe gidecek değecek felan diye Allah yardımcın olsun bu arada 
(111 puan) tarafından
Söyledim canım . Ama yok yani. Söylemesi ayıp oncedende çok ahım şahım değildi cinsel hayatımız . Problemleri vardı ama idare ediyorduk bir şekilde
-Reklam-
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Karşına al konuş çok değiştin de bu telefonda nne varda tuvalete kadar götürüyon de bi yokla bakalım ne diyecek
(111 puan) tarafından
Konuştum canım ama ayniyim ben diyor
(111 puan) tarafından
Birkaç defa hatta daha fazla diyebilirim kötü filmler izlemiş yakaladım birdaha yapmiycsm söz diyor yine aynı
(7,931 puan) tarafından
o zaman hayatında başkası yoktur canım onları izlemek için alıyordur teli yanına
(111 puan) tarafından
Belkide canım bilmiyorum inan. Öyle bir supheki ama tek bir kanıtım yok malesef

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,054 göst.
19 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde &rumrum& (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 201 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Lisa1234 (1,527 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 503 göst.
0 oy