0 oy
276 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (410 puan) tarafından
tarafından kapalı
Yine yigen belası çıktı ortaya ya sürekli bahsediyordum zaten eşimin yigeni 8 ay oldu İstanbula geldi teyzesinin yaninda kalıyordu tek başına yaşıyor kadın şimdi de yigenine bakmıyor teyzesi benim eşimde tutturmuş bize getircem diye bende dedim ki öz teyzesi bakmadi ben niye bakım haksızmiyim onun yüzünden eşim benimle kavga ediyor 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kac yasında anası babası nerde
(410 puan) tarafından
19 yaşında anası babası köyde
-Reklam-
0 oy
tarafından
Senin eşinin bu yegen aşkı aklıma baska seyler getiriyor artık
(410 puan) tarafından
Vallahi billahi ya bende öyle düşünüyorum artık ya
tarafından
Esın bu abisiyle yengediyle hıç yasadı mı
(410 puan) tarafından
Yani askere gitmeden önce 5 ay filan kalmış galiba ama eşim yengesine ve abisine filanda aynı tapiyo resmen
0 oy
tarafından
O önce çocuğuna baksın dövüp durmasın 
tarafından
Abla niye ayrılmıyon sen bu adamdan ömrünü gençliğini yemiş bitirmiş çocukların büyümüş niye çekiyorsun hala gir bi ise çalış çocukların kocaman gül gibi geçinir gidersiniz
(410 puan) tarafından
Ah canım ah çocuk gelmiyorki benimle çalışıyorum ben zaten canım ya ama çocuk var işte babasina asla bırakamam gene ben koruyorum evdeyken ben olmazsam kim bilir neler yapar
tarafından
Çocuk mu babasını birakmiyo boşanmış aile çocuğu olmak istemiyo demekki dovsede dovsede babam diyo o zaman yazık kıyamam
(410 puan) tarafından
Babasida birakmiyo çocukta gelmiyor
tarafından
Bırak ne halleri varsa görsünler dicemde kendimi senin yerine koydum bende yerinde olsam aynısını yapardım heralde
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Erkek mi kız mı? Ne kadar süre kalacak belli mi 
(410 puan) tarafından
Erkek çocuk 19 yaşında belli değil ne zamana kadar kalicagi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 503 göst.
0 oy
1 cevap 251 göst.
10 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semos (410 puan) tarafından soruldu
0 oy