0 oy
463 göst.
Diğer kategorisinde (3,532 puan) tarafından
Doğru yada yanlış ortam hiç umrumda değil biz 5 sene önce evlendiğimzde toki satışı vardı eşimde altınları aldı parya çevirdi babasınıda aldı eve baktılar 3+1 daire seçildi ön ödemesini yaptı eve geldi kaynanam *** gbi ev dedi kimse almıyor bilem ne diye aklına girid eşimn eşimde pamuk şpliğindeydi zatn düğn kredi borcu var altından kalkarmıyz diye admı dolduruşa geldi gitti parayı geri çekti evi almadı anansn tek derdi dip dibe durmak başkaa amac yok bnde baş edemem ozmn yeni 2 aylık evlz neyse, bugun kapıda komşu var kaynamn kardeş n eşi annesi flan onlarn yannda diyor 2 oğlumda ev alsalardı artık gözüne gelemez bişi d iş ye laf ediyor sinirim bozuldu her zmn aynısını diyor bnde sen taş koydun dedim böyl böyle dedin diye almadık snn tek derdin oğln dibinden çıkmasn dı başka da umrunda değildi geleceği şmdi alsn bakalm nasıl alıyor evi dedm kendini savunmaya çalışıyor varya nefretm 2 3 misline çıkıyor evm sobalı tek odad a yanıyor 1 bçj yasna oğlm var Allah yanına koymaz, 

4 Cevaplar

0 oy
(28,451 puan) tarafından
Allahın gelgtlileri her boka karışınca götleri göğe çıkıyo heral
(3,532 puan) tarafından
Çok iyi oldu sanki evmz kira sobalı, daha mutlu kendisi diğer oğlu ada kalifer ev tuttu sinirlerim zıplıyor yeminle çıldırıyorum bazn
(28,451 puan) tarafından
Allah çıkarsın ya
-Reklam-
0 oy
tarafından

Başta evini ayrı tutmayan adamı kabul etmeyeceksiniz kuzum. Adam melekte olsa bu böyle. Aynı eve gitmeyi kabul edince böyle senelerce uğraşıyorsunuz.

(3,532 puan) tarafından
Evim ayrı canm kira daym baştan beri ayrıyız,
tarafından
Eee nasıl dibinde tutuyor o zaman ? Onu anlamadım canım. Öyle bir yazmışsın sanki aynı evde oturuyorsunuz gibi geldi
(3,532 puan) tarafından
Evlermz yan yana denecek kadr yakın 2 adm mesafe sürekli orda kalakm uyumaya bile eve gelmeylm isyordu zor bela dank ettirdim kapumn ayrı olduğunu
0 oy
(735 puan) tarafından
Başta evi ayırmayan snradan ya ayirmiyor yada rezillik çıkıyor snra ayrılıyor zo valla
0 oy
(1,659 puan) tarafından
Hepsi ayni Allah merhamet versin yazıklar olsun anneliklerine .. ben şeyi merak ediyorum bugünün ekonomik şartlarında eşiniz ne diyor pişman mı evi o zaman almadığına 
(3,532 puan) tarafından
Köpek gbi hemde, şmdi belediye arsa verdi yeniden toki yapılsın diye, eşm borçlarını bitirdi toki yapılırsa ev için parası kalsn diue
(1,659 puan) tarafından
İnşallah Allah aklını başına koysunda bidaa dolduruşa gelmesin sende madem niyeti var ev almaya geçmişi adamın başına kakma ha alacağı varsa da inadindan almaz bu sefer Allah korusun
(3,532 puan) tarafından
Eşime demedim kaynanam milletin yannda laf edince bnde sen engel oldn da alamadık o şansı elimizden aldn dedim ona da bozuldu zatn eşim de şmdi yeti var borçları bitirdik kafası rahat olsn Ke ara 2 3 bişi koymak için bekliyoruz gelirse toki  bndede var bişiler yardımcı olucam peşinat için eşimde pişman oldu şmdi telafisi için çabalıyor
(1,659 puan) tarafından
Kaynanana çok güzel demişsin canım haketmiş inşallah borçlarınız biter de istediğin gibi bir eviniz olur canım ❤️
(3,532 puan) tarafından
İnşallah cnm

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 792 göst.
25 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Habibe1 (358 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 371 göst.
25 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Masalimmm (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 540 göst.
8 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,834 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,331 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (118 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,171 soru

24,179,163 cevap

336,251 kullanıcı

...