0 oy
342 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
35 haftalık hamileyim eşim surekli beni evde tek bırakıp arkadaşlarıyla gidiyor gece geliyor her gün gidiyor bende tek başıma evde kalıyorum 2 yaşındaki oğlumla bazen oğlum babannesinde kaliyor o kadar skldm ki anlatamam kendimi çok değersiz önemsiz çöp gibi hissediyorum ailemde uzakta yaşıyor burada hiç komşumda yok zaten yaşları benden çok büyük sizce napsam akıl verirmisiniz

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Keşke ikinci çocuğu yapmasaydin sorumsuz babalari olması çok kötü bir durum
-Reklam-
0 oy
tarafından
bıdaha cocuk yapma da naparsan yap
0 oy
(9,624 puan) tarafından
Esine bunu dile getirdi mi peki 
(2 puan) tarafından
Evet ama umursamıyor
(9,624 puan) tarafından
Sende çocuğu al biraz ailene gidin diycem hamilesin 2 yaşındaki cocukla gidemeZsin kahve yap akşam saatlwrinde şöyle gel birlikte içelim de içerken bı konuşun bidaaha bu mevzuyu
0 oy
(2,609 puan) tarafından
Bir şey yapmana gerek yok 3.yü düşünme öncelikle. Kocan düşünceli bir insan olsa seni hamile halinle bırakıp gitmez her akşam bir yere ne yapsan değişmez o huy 
0 oy
(27,136 puan) tarafından
Kendini mutlu edecek bişyler bul neden değersiz olasın herşey senin elinde bence
0 oy
(171 puan) tarafından
Eşinin arkadaşları evli değil mi evli ise eğer sen de eşinin arkadaşlarının eşleriyle tanışmış olursun. Konuşursun sana da iyi gelir bu sen bunu eşine söyle.Hem siz onlara gidersiniz onlar size gelir. :)
0 oy
(111 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canım benim . Arkadaşlarında dediği gibi üçüncüyü düşünme sakın . Bende seninle hemen hemen aynı durumdayım . Benimde ikinci gebeliğim ama ilk kızım öldü. Ki ilk kızıma hamileyken böyle değildi adam . Etrafımda pervane olurdu . Şimdi banyoya bile telefonla giriyor 
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Belediyenizde yaz kursları yokmu oralara yazıl tatlım 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 322 göst.
11 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,372 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 570 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 141 göst.