0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde (100 puan) tarafından

Arkadaşlar merhaba yeni degilim eski hesabin şifresini unuttum yeni hesap acmak zorunda kaldm bu ayin başlarında burada bir dua gormustum onu o günde okuyanin duası kabul olurmuş diye ve bende hayırlı bir evlat sahibi olmak için okudum ve bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım sizce hamile olabilir miyim artık çok üzülüyorum duayida paylaşaym belki bilen vardir

image

5 Cevaplar

0 oy
(1,017 puan) tarafından
Neden olmasın Allahın taktirinden sual olunmaz. Hemen erken gebelik testi alıp dene sonucu da bize yaz =)) 
(100 puan) tarafından
Çok istiyorum da test yapmayı şuan köyde olduğum için alamiyorm canim ya anca yarin
(1,017 puan) tarafından
İnşallah güzel haberler verirsin =))
(100 puan) tarafından
İnşallah
-Reklam-
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Tatlım tesT yapmadsn kan vermeden bunu ne sen ne biz hiçbirimiz bilemeyiz regl gecikmesinin bin türlü sebebi var yani Allah gönlüne göre versin inşallah 
(100 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Bende burda görüb duvar kağıdı yapmıştım unutmamak için:D okudum. Hayırlısı olur inşAllah.

0 oy
tarafından
canim, meryem suresine basla, her gun 1 tane olacak sekilde oku. tam 40 gun. meryem suresinde tilavet secdesi gecer. o decde ayetini okur okumaz hemen secde yap ve secdede dua et. Rabbim kabul edecektir. bana bu sekilde anlatmisti bi hoca. araya adet girse bile adetten hemen sonra devam et
0 oy
tarafından
Hadi inşallah canım hayırlı haberlerinle post açmak nasip olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 141 göst.
0 oy
0 cevap 47 göst.
+1 oy
5 cevap 231 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Prenses01 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy