Bebeğim 10 günlük grip oldu solunumu kötüye gdince küveze aldılar enfeksiyon ciğere inmiş izole ediliyor bugün burnundan oksijen verilmeye başlanmış çok korkuyorum kızlar her gün süt bırakmaya gdiyrum ama bitik durumdayım RSV virüsü varmış ekg çekmişler raporda Biküspit Aortik valv ( Tıp I R-L) Foramen Ovale Açıklığı bu yazıyor Allah aşkına bu durumda olup bebeğini sağlıkla kucağına alan varmı
inanılmaz salgın var ya, çok geçmiş olsun
Şuan hastanedeyiz 4 gündür kızım öyle, ağzına lokma girmemiş 4 gündür vücudu aşırı sıvı kaybetmiş
ay kıyamam sana ya Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah benim bebeğim de 5 günlükken çok ciddi öksürüyordu boğaz hırıltılıydı emmiyordu hastaneye götürdüm çok şükür ciğerlerine inmemişti sürekli göğsüne ve sırtına bir tane bez ısıtıp koydum boğazını sıcak tutmaya çalıştım ve sık sık emzirdim çok şükür şu an iyi hafif burun tıkanıklığı var sadece
Arkadaşımın bebeği de rsv oldu, bir hafta hastanede yattı çok şükür evinde şuan. Yeni doğan döneminde lütfen eve misafir kabul etmeyin, maalesef bağışıklıkları çok düşük bizim gibi atlatamıyorlar hemen.
1,501,847 soru
24,522,621 cevap
359,577 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın