+1 oy
343 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Merhaba. Ben 3,5 yıllık evliyim. Eşimle 2 yillik ilişkimizden sonra evlendik. Evlenmeden önce herşey harikaydı çok iyi anlaşırdık. Ama evlenince eşim çok değişti ilgisiz alakasız biri oldu kısa bir süre sonrada hamile kaldım şuan 22 aylık kızım var. Eşim hep yalnız takılmak istiyor işten gelince yatıyor hep yorgunum diyor biz hayatında olmasak daha mutlu olacak sanki. Düzelmesini istediğimi defalarca anlattım ama olmuyor ben hep kızımla yalnızım ama hep evlendigimiz günden beri yalnızım artık delirmek uzereyim her günün çok kötü geçiyor. Hiç arkadaşım yok. Eşim ise gidiyor gitmediği zamanlarda da elinde telefon oyun oynuyor varlığımız umrunda değil. Asla sohbet etmez  bizimle vakit geçirmez. Artık ne yapacagimi bilmiyorum bağırsam da kavga da çıkarsam çok da iyi davransam durum değişmiyor. Psikolojim çok kötü durumda evlenmeden önce arkadaşlarım vardı böyle yapayalniz değildim.herkes bir bir uzaklaştı. Kızımla geçiyor bütün zaman tek kelime edecek insan yok bu oda da olsek bile eşim fark etmez. Düzelmesini çok istiyorum ayrılmak istemiyorum ama oda olmuyor. Ona gore bi sorun yok böyle herşey iyi.

12 Cevaplar

0 oy
(11 puan) tarafından
Ailen yokmu annen kardeslerin
(4 puan) tarafından
Kardeşim yok annem çalışıyor istediğimiz zaman görüşemiyoruz
-Reklam-
0 oy
(446 puan) tarafından
Hemen hemen ayni durumdayiz tabi ben evlenip ulke değiştirdim ve psikolojim buna hazir değilmiş 3 sene sonunda delirmeye başladim boşanip ailemin yanina gitmeye hazirlaniyorum cunku olmuyo artik hep yalniz sende ara da bir annenin yanına git degisiklik olsun
(4 puan) tarafından
Evetyalniz çok zor gerçekten annem var hafta sonu onun yanına gidiyorum.
0 oy
(26,236 puan) tarafından
Arkadaşlarını kısıtlar mı? Nerde yaşıyosun hayat ona bağlı değil dünya onun etrafında dönmüyo sen sıkıldıkça evladında sıkılır varsa arkadaşların gez toz bebeğini gezdir alışveriş yap bi süre sonra farkedecektir sıkılcaktır yokluğunuz ona koyacaktır kendiliğinden düzelir kaçan kovalanır taktiği
(4 puan) tarafından
Hayır hiç biseyi kısıtlamaz karışmaz. Ama hiç arkadaşım yok. Evlenmeden önce çok arkadaşım vardı ama sonra tek tek uzaklaştılar
(26,236 puan) tarafından
Komşuların ailen filan yokmu canım
0 oy
tarafından
Ailen yok mu canım onlara git kafa dağıt hep evde durma 
0 oy
(23,826 puan) tarafından
Sana tavsiyem eşini değiştirmeye çalışma sen kendini değiştir kendine bir çevre edin kizinla dışarda vakit geçir ona bağlı kalma o çalışıyor disarda bir sürü insanla iyi kötü iletişim kuruyor ve bu ona yetiyor haklı demiyorum haksız ama ne yaparsan yap bunu değiştiremezsin iyisi mi onsuz da geçebileceğin kendine ve kızına uygun bir ortam oluştur en azından bu kadar gözüne batmaz bu durum 
(4 puan) tarafından
Bunları da deniyorum ama aynı evde tak başınayım. Dışarda aileler görünce çok özeniyorum.
0 oy
tarafından
Dün bende senin durumuna benzer bi post açmıştım eşim bebeğime karşı fazla ilgili değil diye ama senin durumun benden daha zormuş kuzum inan ki çok üzüldüm sana sarılıp seni dinlemek arkadaşın olmak isterdim benim de burda arkadaşım yok çünkü 
(4 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim keskee biri beni dinlesee
tarafından
Nerde yaşıyorsun cnm belki görüşebiliriz bi gün
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Çocuğun için ayakta durmalısın senin mutsuzluğunu o da hisseder günah hayat kimse için dört dörtlük değil canım herkesin var bir sınavı.
0 oy
(388 puan) tarafından
Valla benim eşimde kendini bekar sanıyor. Saldım ne b.ok yerse yesin.

Ben kızı alıp çikarım, misafir çağiririm o ne yaparsa yapsın 
0 oy
(2,640 puan) tarafından
Nerde oturuyorsun bacım bn de aynı durumdan muzdaribim yani kendimi çok yalnız hissediyorum 
0 oy
(2,247 puan) tarafından
Arkadaşların niye uzaklaştı ki canım bencr arkadaşlarını eve davet edebilirsim dışarı çıkabilirsin komşu vs. Varsa o da olur
0 oy
(7,931 puan) tarafından

Bian bu postu ben mi yazdım diyesim geldi.Evlendiğimizden beri olmasa da son 1yıldır benim eşim de aynı.Eylülde evleneli 4yıl olacak..

Flört döneminde ve evlendiğimiz sıralar böyle değildi.Çok üstüme düşüyordu çok ilgiliydi.Belki başlangıçta böyle olsa bu kadar takmam.

Bekarken el ele yürüyen çiftlere imrenirdim , halen onlara imreniyorum :(

0 oy
(3,104 puan) tarafından
Bence sen eşini hayatının merkezi yapmışsın canim. Bence bir insanin hayatinin merkezi sadece kendisi olmalı. Güzel vakit geçirmek için eşinin gözünün içine bakma. Seni kısıtlamıyormuş da al çocuğunu çık gez dolaş çocuğunu oyun alanlarına götür. Bi kafede otur kahve iç. İlla yanında arkadaş yada eş olmasına gerek yok. Bulunduğun ilde kreşlerin oyun grupları varsa bebeğinle onlara katıla bilirsin. Hem orda arkadaş edinirsin hemde bebeğin keyifli vakit geçirir. Mahalledeki parklarına git mesela orda da kendine ortam yapabilirsin. Emin ol ilgi odağıni eşinden uzaklaştırırsan hem eşinin ilgisini çekersin hemde canın sıkılmaz. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 539 göst.
14 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Prensesannesi (591 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 180 göst.
+1 oy
2 cevap 220 göst.
29 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 337 göst.
18 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu