Merhaba. Ben 3,5 yıllık evliyim. Eşimle 2 yillik ilişkimizden sonra evlendik. Evlenmeden önce herşey harikaydı çok iyi anlaşırdık. Ama evlenince eşim çok değişti ilgisiz alakasız biri oldu kısa bir süre sonrada hamile kaldım şuan 22 aylık kızım var. Eşim hep yalnız takılmak istiyor işten gelince yatıyor hep yorgunum diyor biz hayatında olmasak daha mutlu olacak sanki. Düzelmesini istediğimi defalarca anlattım ama olmuyor ben hep kızımla yalnızım ama hep evlendigimiz günden beri yalnızım artık delirmek uzereyim her günün çok kötü geçiyor. Hiç arkadaşım yok. Eşim ise gidiyor gitmediği zamanlarda da elinde telefon oyun oynuyor varlığımız umrunda değil. Asla sohbet etmez bizimle vakit geçirmez. Artık ne yapacagimi bilmiyorum bağırsam da kavga da çıkarsam çok da iyi davransam durum değişmiyor. Psikolojim çok kötü durumda evlenmeden önce arkadaşlarım vardı böyle yapayalniz değildim.herkes bir bir uzaklaştı. Kızımla geçiyor bütün zaman tek kelime edecek insan yok bu oda da olsek bile eşim fark etmez. Düzelmesini çok istiyorum ayrılmak istemiyorum ama oda olmuyor. Ona gore bi sorun yok böyle herşey iyi.