0 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde (7,369 puan) tarafından
Kızım uyuyor bende oturmusum öyle tek başıma dinleniyorum sizler neler yapıyorsunuz kizlar ne var ne yok 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Beşik salliyorum canımm uyusun diye gözünün içine bakıyorum :D

(7,369 puan) tarafından
Bizimki sallamadan uyuyor canım çok şükür uyumuş gittim yatırdım şimdi dinleniyorum inşallah uyur seninde bebiş bizimkinin saati geldi mi alır oyuncak bebeğini yatar
tarafından
Daha 10 günlük tatlım ya ya meme uykusu yapıyoruz yada boyle salliyoruz maşallah senin bizdiga inşallah benim zillide boyle olur :)
(7,369 puan) tarafından
Saolsin canım daha çok küçük müs ya sallama kız zaten sürekli uyuryor bırak uyur kendi
(14,147 puan) tarafından
Agliuomu daha çok küçükmüş sallamak icin
tarafından
Hem de ne ağlamak ya kucakta memede uyucak ya beşikte sallancak yada arabaya bin ince uyuyor canım malasef
(14,147 puan) tarafından
Allah Allah küçük de daha ya bende kolik büyüttüm de sallanmaya alıştı hep ondan ama. 20gun snra başlamıştı ikincimi sallamadim hiç ondan 6 aylık kendi uyuyor maşallah dyim
(14,147 puan) tarafından
Karnını doymuyo acaba gaz içinde erken gibi ama bilemedim okdr neden ağlasın bı sorunu yoksa
tarafından
Babası doğduğundan bu yana hic kucağından bırakmadı alisti oda galiba hep kucağında gezdiriyor yapma diyorum ben zahmet cekicem diyorum ama kaftan anlamıyor
(14,147 puan) tarafından
Bilemedim cnm doyduguna eminsen eğer yani alışması için de küçük çünkü daha
tarafından
Hemşire sütun yetiyor verme demesine rağmen mama takviyesi yapıyorum canım doyduğuna eminim yani:) eşim yapti hep ama ona da kizamiyorum ikinci evliliği ve çocuğunu gostermiyorlar senelerdir görmek için mahkemelerde geziyor şimdide bunu kucağından indirmiyor ben çok hasretim evlat kokusuna diye
(14,147 puan) tarafından
Anladım cnm varsın gezsin ozaman bir skntisi olmasında yterki işte sallamak ilerisi için zor oluyor sadece
-Reklam-
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Oğlanı uyuttum kız canavar kesildi uyumuyor 
(7,369 puan) tarafından
Kız uyuyuncada oğlan uyanır dinlenemezsin de canım
(3,265 puan) tarafından
Yok dinlenme diye bisey yok bizde zaten:) akşam erken yatıyorlar çok şükür o zaman biraz dinleniyorum
(7,369 puan) tarafından
Bende şimdi dinleniyorum kızımda akşam 21 da yatıyor sonrasında yine dinleniyorum
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Koyde semaver keyfisi  yapiyirus beybisi 
(7,369 puan) tarafından
Ohhh afiyet olsun canım
0 oy
tarafından
Çay içiyorum yemek derdim yok temizlik derdim yok keyif çayı
(7,369 puan) tarafından
Oh afiyet olsun
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Yemeğe giricem kalkabilir sen☺️
(7,369 puan) tarafından
Bende yeni tüpe koydum valla
0 oy
tarafından
Oğlumu uyuttum yemek yapıyorum oturmak yok yola devam :))
(7,369 puan) tarafından
Bende yeni koydum valla yemeği
0 oy
(27,136 puan) tarafından
Eşim evde et doğradık kavurma yapcaz bebişi uyutuyorum
(7,369 puan) tarafından
Oh ne güzel afiyet olsun canım
tarafından
Kavurmayı nasıl yapıyorsunuz anlatabilir misiniz? Ben ilk gün sade yaptım eşim beğendi çok ince değildi etler..dün misafir geldi soğan biberle yapayım dedim belki pişmez diye de incelttim.fena değildi ama sade daha iyiydi dedi.siz de mi sade yapıyorsunuz?
(7,369 puan) tarafından
Bende sade yapıyorum sadece baharat katıyorum gayet güzel oluyor
(27,136 puan) tarafından
Evet canım sade seviyo eşim biz ciğeri sadece domates biber soğanla yaparız et ve pirzolayı sade yeriz ben önce haşlıyorm sonra kavururum
tarafından
Etin ince olması gerekmiyor değil mi? Ben kesilince normal doğradım pişmez diye inceltmiştim.bir dahakine olduğunu gibi pişireyim..mesela su atıyor musunuz? Ben şöyle yaptım.ilk tencereyi ocağa koydum etleri attım içine kavurdum hepsinin rengi döndü kapağını kapatıp 1 saat açmadım sonra tuz ve yağ attım.suyunu tamamen çekince kapattım altını
0 oy
tarafından
Valiz hazirliyordum çok yoruldum dinlemiyorum bende
(7,369 puan) tarafından
Kolay gelsin canım dinlendirin insallah

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 402 göst.
16 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 192 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 485 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,797 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 630 göst.
24 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,762 soru

24,129,367 cevap

333,949 kullanıcı

...