0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Nasıl yapılır oğlumun bir şeye alerjisi var neye olduğunu bilmiyoruz Test istedim yapmıyor doktorlar neden yapmıyorlar onu da anlamış değilim daha önce cildiyeye götürdüm bu sefer çocuk dr götürecem 10 aylık 

8 Cevaplar

0 oy
(1,650 puan) tarafından
Kuzum 1 yaşından önce net sonuç vermiyor yapılan test biz çok çektik en sonunda yapılan tüm testlere rağmen doktorların dediği deneme yanılma yöntemiyle ilerliceksiniz
tarafından
En büyük hatam da 3 gün kuralına uymadım
(1,650 puan) tarafından
Hata yapmışsın dediğin gibi canım artık dikkat ederek ilerle bakalım nolcak
tarafından
Iste çok pişmanlık yaşıyorum
-Reklam-
0 oy
(714 puan) tarafından
Oğlum bir yaşında kan aldılar o şekilde bakildi
tarafından
Neye alerjisi vardı v
(714 puan) tarafından
Çok şükür hiç birşeye çıkmadı oğlumda yüzünde ve ayaklarında kırmızı noktalar oluyodu onun için götürmüştüm
0 oy
tarafından
Devlette yaptıracaksanız ilk çocuk doktoru mavi kod açması gerekiyor bize öyle yaptı sonra çocuk alerji bölümüne randevu aldık koldan test yaptılar 1 yaşında yapıldı
tarafından
Devlette yapacaz
tarafından
İlk çocuk doktoruna gideceksiniz kendisi kod açacak bilgisayardan
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(2,445 puan) tarafından
1 yaş öncesinde devlet hastanesinde kan tahlilinde domates alerjisi çıkmıştı. Sonra üniversite hastanesinde kan tahlili ile  süt ve süt ürünleri alerjisi var mı diye bakıldı. 2 ay önce de 3 yaşinda sürekli hasta olduğu için çocuk alerji bölümüne götürdüm kan tahlili istediler ve deri testi istedim öyle yaptırırdım canım. Devlet hastanesinde göğüs bölümü deri alerji testi yapıyordu Bi sor istersen çocuğa yaparlar mı diye 
tarafından
Tamam canım sagol

Allah şifa versin inşallah seninkine de
0 oy
tarafından
Teyzemin kızı da bir şeye alerjisi var ama ne bulamadılar 1 yaşına girince alerji testi yaptılar domatese alerjisi var mıs
tarafından
Oğlum ne yese alerji yapıyor ya
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Alerji derken .nasıl oluyo
tarafından
Neye alerjisi var bilmiyorum ama Ilk 3 aylikken kafasında 2 tane sivilce vardı sonra kafasının heryerine yayıldı şimdi ozelikle ayaklarında ellerinde dirseklerinde sivilce çıkıyor
(1,062 puan) tarafından
Benim bebeğim ek gıdaya geçmeden önce bı kere yaşadı kafada sıvilce çıkmasını acile ve cildiye ye götürdüm sadece krem verdi bı kere sürdük geçti bidaha olmadı şimdi 11 aylık son 1 aydır dudak kenarında kızarıklık var ne alerji yapıyor bende bulamadım hoş alerji mi değil mi onu da tam bilmiyorum başka yerinde yok kanlı kaka yok doğum gününden sonra goturcem
tarafından
Allah şifa versin inşallah
(1,062 puan) tarafından
Amin cümlemize
0 oy
tarafından
7 aylıkken yaptırdım egzaması olduğu için, hem kan hem deri testi yapıldı. Şükür alerjisi çıkmadı. 6 aydan önce önermiyorlar doğru sonuç vermediği için ama 10 aylık bence yapılır. Nelere alerji oluyor mesela?
tarafından
Ilk 3 aylikken kafasında 2 tane sivilce vardı sonra kafasının heryerine yayıldı şimdi ozelikle ayaklarında ellerinde dirseklerinde çok oluyor
tarafından
Özellikle istediğini belirt testi. Yapmıyorlarsa ve durumun varsa da özel yaptır.
tarafından
Özellikle onun için sıra aldık zaten bakalım
0 oy
(318 puan) tarafından
Canım biz 6 aylıkken yaptırdık daha doğrusu doktor istedi hemen aynı gün içinde yaptılar ,çok şükür bişey çıkmadı.Yüzünde sivilce çıkmıştı geçmiyordu bi türlü ondan dolayı istedi bu arada 
tarafından
Bende bu sefer çocuk dr sira aldım oda test istemezse isyan çıkarırım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 153 göst.
0 oy
1 cevap 99 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 223 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (11,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 255 göst.
4 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _Ada_ (4,088 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,042 soru

24,080,996 cevap

331,207 kullanıcı

...