0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kızımın yumurta ve kuru yemişlere alerjisi var 2 yaşına gitmedi doktor 3 ay SONRA deri testi demişti inşaallah randevumz geldi gidince nasıl yapılıcak çocuklar için ağrılı mi merak ediyorum yaptıran var mı 

5 Cevaplar

0 oy
(6,777 puan) tarafından

İlk biraz ağlar mümkünse yanına mutlaka birini al kolunu sabit tutmak gerekiyor huysuzluk yapacağı için hem çocuğu hem kolunu tutamaya bilirsiniz 

tarafından
Eşimle gidicz cnm baya aglak ztn
(6,777 puan) tarafından
İyi yaparsın cnm geçmiş olsun korkma zor bir şey değil
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tam hatırlamıyorum ama Benim oğluma 9 aylıkken sırtından yaptılar süt aldırmışlardı şehir hastanesinde iğne gibi bişey batırdılar üstüne de süt damlattılar 10.15 iğne yeri vardı ağlamıştı oğlum ağrılı oluyor sanırım çocuklar için şu an 3 yaşında o yüzden tam hatırlamıyorum ama bu şekilde yapılıyor 
tarafından
Bende ilk kez yaptırcm birde egzaması var
tarafından
Yanlış bilgi olmasın ama egzama genelde alerjiden oluyor benim oğlumda atopik dermamit vardı egzama yani oğlumun çikolata çilek domates ve genelde asitli şeylere alerjisi vardı test yaptırmadım özeller de yapan yer yoktu fakülte hastanesinde de randevu verilmiyordu özelde doğduğundan beri götürdüğüm çocuk doktoru vardı o söyledi bunları bunları yemeyecek diye gerçekten onları yiyince yüzünde yarası çıkardı egzaması yani yemeğinde küçülürdü yiyince kocaman olup kanardı bazen çok şükür 2 yaşını geçti geçeli her şeyi yiyor bi sıkıntısı yok
tarafından
Bizde tam şuan öyle cnm atopik dermatit herhangi bir yumurta kuruyemiş içeren bir şey yesin vücudunda bu şekilde oluyor nemlendirme ne olursa olsun asla çözüm olmadı Ocakta 2 yaşına girecek Allah'ın izniyle çok üzülüyorum en faydalı şeyleri tüketemedi
tarafından
Merak etme bir kaç aya hiç bişeyi kalmaz benim oğlumda öyleydi 2 buçuk yaşına doğru hiç bişeyi kalmadı şükür
tarafından
İnşallah cnm ilerleyen zamanlarda azalır dedi ama bugün yaptırdm devam ediyor az bişey bir tık iyileşme var hamdolsun
0 oy
(2,421 puan) tarafından
Ufak bir şey canım ama çocuklar doktoru ve iğneyi görünce ağlıyor.

Kolunu açarlar saat gibi yuvarlak çizer dakika aralayla iğne batırır süt damlatırlar kabarırsa alerji vardır. Oğluma yapmışlardı ordan biliyorum. Çok acıtmaz. 
tarafından
Süt ne için cnm onu anlamadım
(2,421 puan) tarafından
Bilmem canım test sonucunda yumurta süt ve sür ürünlerine alerjisi çıktı. Ondan sonra da kan aldılar çünkü
tarafından
Bizde kanda çıktı direk yumurta kuruyemiş olduğu ama vücudunda hala egzaması var ona bakılacak
(2,421 puan) tarafından
Aynısıydı. Kupluruydu oğlum ama işte yaralar resmen dökülüyordu. Sebepte bunlarmış
0 oy
(1,084 puan) tarafından
Hayir cok basit bir test bir yasinda kizima yaptirdim 

Sindi 2 aylik bebegim var onada yaptiracam
(1,084 puan) tarafından
Alerjisi oldugunu nasil anladiniz
Test hic yaptirmadim simdiye kadar
0 oy
(867 puan) tarafından
Değil aslında hafif bir şey batiriyolar kabarirsa alerji vardir
tarafından
Teşekkür ederim inşaallah bişey yoktur

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 243 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (11,452 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 200 göst.
0 oy
3 cevap 370 göst.
15 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizemr (1,466 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,324 soru

24,152,462 cevap

334,980 kullanıcı

...