Benimde eşim parayı tutamaz maaşını hepsini bana verir ben birikim yaparım önce alır almaz faturaları netten öderiz gelmeyen varsa tahmin olarak para bırakır hepsini çekip getirir, ne lazımsa onların listesini çıkarırım acil alınacakları alırız yağ şeker çay gibi en pahalı olanları fln, sonra haftalık 200 tl pazar kızımı oyun merkezine götürmek için bölerim kalandan acil durumda kullanmak için ayırıp birikim yaparım 52 gün biriktir etkinliği ile 900 biriktirdim onun dışında gram olarak biriktiriyorum Türk lirası olarak çok nadir tutarım gramdan kalan eğer gramın yarısı etmiyorsa 0,5 gram fiziki olarak alamazsam dolar alırım o şekilde biriktiririm. Eşimin çok hoşuna gider bu durum kendisine sıfır telefon aldım 2 ay da ona kalsa taksitle öde öde bitiremezdi parayı herkes kazanır ama herkes akıllı şekilde değerlendiremez bu ay 2 bin nakit tuttum bayramda yol parası olur büyük ihtimalle kaynanam yakın mesela ondan 3 ekmek alırsak parasız verir yani bize hemen 10 tlyi sanki almışım gibi kumbaraya atarım birde bozuk para kumbaram var onunla tamamlarım eksik kalan yerleri de