0 oy
473 göst.
Diğer kategorisinde (447 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eşim maaşı aldığında bana bir miktar para veriyor ihtiyaçları alayım diye. Dün maas alindi şimdiden 680 gitti bile.. 

Bazı kadınlar var parayı elinde tutabiliyo onlara imreniyorum vallaaha

14 Cevaplar

+2 oy
(4,420 puan) tarafından
Paraya diyorum bitme para diyor bana nau nau
(162 puan) tarafından
Aynen yaaa valla öyle bitiyo neye gittiğini bile anlamiyon
(881 puan) tarafından
Ahahahaha süperdi:D
(4,420 puan) tarafından
Hsjshs valla öyle paranın adı var sadece kendi yok ")
(447 puan) tarafından
Hahaha he yaaa vallaha hemen de bitiyor görmüyorum bile parayi
-Reklam-
0 oy
(162 puan) tarafından
Çünkü onlar. Cimri hahahaha kız valla bende hemen bitiririm kalmaz hiç yaa kaynanam öyledir Elinde tutar 
(447 puan) tarafından
Evett oyleler cimri olmaktan sa harciyalim daha iyii
(162 puan) tarafından
Valla olduğunda ben hemen harcıyorum elde sıfır yani mecbur harcıyorum birikmiyo bı turlu
(2,220 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bende tutamıyorum eşim tutar biraz ama ben çok harcarim çok şükür eşimde cimri değil ama arada ufak ufak bankaya dolar hesapi açmış interaktif internetten maaş alınca 10 dolar vs atıyor sonra birikince bin -ikibin TL olunca ben bebeğin oğlanın şu ihtiyaci var deyip elinden alıyorum  o parayı da :D
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Vallahi odemeleri yapyo her sey aliniyo eksik kalani bana atyor oda yine ihtyclra gdyor ogluma acilmayan kumbara yaptik iste o iyi oldu bide banka hesabi actircm simdi altin endeksli bireysel orda biriksin 3 5 baska turlu elde gdyor
(447 puan) tarafından
Dimii Allah yardımcımız olsun yasa paranın kıymeti kalmamis
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Ben hiç harcamıyorum sadece dışarı çıktığımda çocuklar ne istese onu alırım diğer herseyi eşim alıyor zatn bende kumbara ya atıyorum biriktiriyorum çeyrek alıyorum 
(447 puan) tarafından
Ya ne güzel birikim yapoyorsun işte keşke bizde yapabilsek
0 oy
(881 puan) tarafından
Bende imrenirim ya eve herşeyi alıyoruz elime para kaliyo sonra bi bakmışım bitmiş bu konuda çok tartışıyoruz biz
(447 puan) tarafından
Aynen öyle valla kız bu konu için de tartışmayın diicem dee her şey para olmuş be ayağını dışarı atıyon para gidiyo
(881 puan) tarafından
Aynen kapıdan çıkarken para gidiyor ne yazıkki ama anlamiyo işte ekmek bi çocuğa dondurma günlük aldigimda
0 oy
(5,295 puan) tarafından

Bende harcarim altin yapma gibi bir huyum yok malesef kosede biraz param var gerisini cocuklarimla harcariz :)

(447 puan) tarafından
Ohh ne guzell
0 oy
tarafından
Para bu bankada durduğu gibi durmuyor :) dün pazara gittim 500 lira harcadım düşün yani meyveyi en fazla 1 kilo aldım hoopp uçtu gitti paralar 
(447 puan) tarafından
Ayy vallaha Allah yardımcımiz olsun bu devirde geçinmek cokk zorr
tarafından
Aynen canım benim çocuklarım meyve delisi o kadar üzülüyorum ki 1 kilo şeftali dediğin ne ki bir oturuşta yer benim çocuklar dün aldım bugün azıcık kaldı :(
(447 puan) tarafından
Haha yesinler afiyet olsun kuzucuklara
Çocuklar meyve sevdiği için evde kalmıyor hiç
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Cok fazla harcarım ama elimde de tutarım hesabıma her ay düzenli olarak para atar ödemelerden kalan para da kartta durur sürekli internet alışverişi yaparım ama benim kartıma attığı durur onun dışında da kumbaralarda biriktiriyorum 
(447 puan) tarafından
Ne güzel yaa keşke bende yapabilsem
0 oy
(4,715 puan) tarafından
Bizde oyleyiz çabuk harciyoruz maalesef
(447 puan) tarafından
Benim gibi bi kişi daha
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Para kağnı gibi geliyor jet gibi gidiyor hiç adil değil gözü çıksın:(
(447 puan) tarafından
Doğru diyon valla nasıl bitiyor anlamıyorum:(
0 oy
(14,927 puan) tarafından
Bu devirde para koymak biraz güç ama atıyorum 100 tl var elinizde 80 tl harcama yaptınız o 20 tl yi de harcamış gözüyle bakar bi kenara koyarsanız o zaman birikim ben hep öyle yaparım bozuk olsun 5 tl olsun damlaya damlaya göl olur demisler
(7,808 puan) tarafından
Yaprak o eskidendi şimdi kenara koyduğun yirmi lira bir hafta sonra on liraya düşüyor tl çok degersizleşti harcamak daha mantıklı şu aşamada yapabilen altın yapsın tlni kenara koyupta öldürme hiç.
(14,927 puan) tarafından
Ben o  şekilde biriktirip altin yaptım
(7,808 puan) tarafından
Bir zamanlar oluyordu dediğim şu aşamada ölüyor küçük birikim .maaş eline geçer geçmez alıp koyucaksın daha mantıklı.
(14,927 puan) tarafından
Onu nasıl yapacaksın baktığında elinde bisi kalmıyor ki zaten hatta şunu da qlmiverem bu ay diyorsun
(7,808 puan) tarafından
Ben yok farz ediyorum o miktarı onu unutup kalanla idare ediyorum yıllardır hep aynıyım ona göre oturmuş bir düzenim var herkesin düzeni başka tabi ben sadece tlni öldürme diye uyarmak istedim naçizane muhasebe departmanı çalışanıyım biraz anlıyorum paranın nabzını:)
0 oy
tarafından
Ben tutarım sadakada birine hediyede aileme aşırı comertim hatta pazarda hiç tanimadigim birine terlik almisligim bile var ama 100 de 50 Şi hemen kenara 50 si o an neye denk gelirse :) bazen kağıt toplayın çöpten üzüm yiyen bir çocuğa harçlık oluyor bazen kandime bir yazma bazen kızıma güzel bir bluz yada yiyecek :)
(31 puan) tarafından
Benimde eşim parayı tutamaz maaşını hepsini bana verir ben birikim yaparım önce alır almaz faturaları netten öderiz gelmeyen varsa tahmin olarak para bırakır hepsini çekip getirir, ne lazımsa onların listesini çıkarırım acil alınacakları alırız yağ şeker çay gibi en pahalı olanları fln, sonra haftalık 200 tl pazar kızımı oyun merkezine götürmek için bölerim kalandan acil durumda kullanmak için ayırıp birikim yaparım 52 gün biriktir etkinliği ile 900 biriktirdim onun dışında gram olarak biriktiriyorum Türk lirası olarak çok nadir tutarım gramdan kalan eğer gramın yarısı etmiyorsa 0,5 gram fiziki olarak alamazsam dolar alırım o şekilde biriktiririm. Eşimin çok hoşuna gider bu durum kendisine sıfır telefon aldım 2 ay da ona kalsa taksitle öde öde bitiremezdi  parayı herkes kazanır ama herkes akıllı şekilde değerlendiremez bu ay 2 bin nakit tuttum bayramda yol parası olur büyük ihtimalle  kaynanam yakın mesela ondan 3 ekmek alırsak parasız verir yani bize hemen 10 tlyi sanki almışım gibi kumbaraya atarım birde bozuk para kumbaram var onunla tamamlarım eksik kalan yerleri de
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Canım artık iyi kötü mutfa birşeyler alıyım desen zaten bu kadarı gidiyo oda normal bence ben 10gun önce aldım daha aldgiim malzemeler duruyo
(447 puan) tarafından
Benimki bes günde herşey tükeniyor maalesef

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 594 göst.
24 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 214 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde 1993cagla (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,530 göst.
8 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar..❤ (2,916 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 583 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,304 soru

24,109,657 cevap

332,904 kullanıcı

...