0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Jajsdjkffkfkgkgkgm

3 Cevaplar

0 oy
(2,191 puan) tarafından
Gitseydin kafan dağılirdi o evde o küçük çocuk o diğer mahkukla kafan baya doldu zaten
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşimin anne babasıda şeker kalp hastası ama şerbetli tatlılar pastalar börekler pastırmalar sucuklar havada uçuşur. kaç saatlik yola tatillere giderler ama bişey desen hemen hastalar yaşlılar çok güzel rol yapıolar. Eşime kendilerini acındırırlar ve dediğin gibi narsistler varsa yoksa kendi canları. Ve maalesef bazı huyları eşimde de var. Mesafeli ve soğuk durunca daha kıymetli oluyorsun. Mesela ben şu an kaynanalara gitmiyorum eşim götürmek istiyor ama reddediyorum. 30 yaşıma girince kendi canımın kıymetini ve insanların sahte yüzünü daha iyi öğrendim 
tarafından
Ben bir yıllık evliyim daha bugün anladım. Kimse için yasamicam bu hayatı.deger verdikçe olmuyor. Aynen öyle daha geçen otobüsle babasının yanına gitti kadın bana gelince de bahaneler siraliyo
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Kacan kovalanir hesabi.. ve evlenirken sadece esi degil aileyi  iyi tanimak secmek gerekiyo sonucta evlenicegimiz adam o ailede buyuyo yetistirenlerin de karakteri onemli. 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 298 göst.
14 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Damla berna (2,578 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 209 göst.
+1 oy
3 cevap 107 göst.
+4 oy
21 cevap 526 göst.
18 Mart 2025 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,843 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,464 soru

24,045,101 cevap

329,321 kullanıcı

...