0 oy
404 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,518 puan) tarafından
Kızlar kafam çatlıyor kaşmın üstünü ve yan tarafı sanki matkapla deliyorlar. Hareket ettikçe zonkluyor alveres evde yok parolda yok markette varmidir alsam 

6 Cevaplar

0 oy
(547 puan) tarafından
Yoktu ben çalıştığım zamanlar
-Reklam-
0 oy
(16,378 puan) tarafından
Yok marketlerde canım anca eczane. Nobetci vardır illa yakın
(2,518 puan) tarafından
En yakıni bile çok uzakta minibüsle gitmeliyim yada yarını beklicem o zaman sağolun kızlar çocukları yatırıp dinlenmeye calisayim yine :(
(16,378 puan) tarafından
Canım dilini üst damagına yapıstır. Basına buz koy. O da azaltıyor. Birde tülbentle şakaklardan sıkabilirsin
(2,518 puan) tarafından
Çocukları uyutup yatağa dinlenmek için geçtiğinde deniyim çok sagol
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Duj aldım kahve içtim uyumayan calistim geçmiyor boşuna cikmayim diye sormak istedim 
(1,372 puan) tarafından
Eczanede olur anca cnm geçmiş olsun
(2,518 puan) tarafından
Sağol yarını beklicem mecbur
0 oy
tarafından
Hayır olmuyor 
0 oy
(853 puan) tarafından
Hemen buz kompleksi yap kuzum iyi gelir 
(2,518 puan) tarafından
Dened canım iyi geldi biraz sagol
(853 puan) tarafından
Sende sagol canim
0 oy
(78 puan) tarafından
Limonu halka halka kesip alnına yerleştir tülbentle bağla ama en fazla 15 dk dur yoksa yanar alnın canım, benim migrenim var hep yaparım, bir de mentollü bir şey varsa ondan sür alnına, çok geçmiş olsun 
(2,518 puan) tarafından
Buz koydum biraz iyi geldi limonu da deniyim. Vinks var onu surerim sonra ne lanetli birşey bu bas ağrısı kalkıp iş guc yapamiyorsun migren herzaman olan birşey dimi
(78 puan) tarafından
Sonradan da ortaya çıkabiliyor, migrende mide bulantısı ışığa bakamama konuşamama hepsi oluyor. Çoook kötü bir şey, aynen öyle insan ne iş ne bir şey yapabiliyor. Vicks iyi gelir inşallahhh
(78 puan) tarafından
Bir de komşunda falan yok mudur acaba ağrı kesici canım onlara sor istersen

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 255 göst.
19 Şubat 2026 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluu annee (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 169 göst.
0 oy
1 cevap 140 göst.
2 Aralık 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Poyraz_Mira (1,816 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 216 göst.

Kategoriler

1,513,738 soru

24,686,940 cevap

368,112 kullanıcı

...