0 oy
80 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (167 puan) tarafından

Devlet hastanesimde Burun ameliyatı olan varmı sizce güvenilir mi ameliyat tan sonra çok ağrı oluyor mu 

2 Cevaplar

0 oy
önce (1,024 puan) tarafından

Ben deviasyon ameliyatı oldum güzel geçti devlette oldum bir yada iki gün Ağrı oluyor oda ah vah edecek kadar değil korkma bir hafta sonra da tamponlar çıkıyor tamponlar çok rahat çıkıyor hiç ağrı olmuyor çıkarken ol tabiki sağlık sıkıntın varsa

önce (167 puan) tarafından

Ben ağrırdiye bende doktor dan dolayı korkuyorum doktorla ilgili hiç birsey bulamıyorum 

önce (1,024 puan) tarafından

Hangi şehirdesiniz

İstanbul dayım 

-Reklam-
0 oy
önce (1,288 puan) tarafından

Bende iç kemik eğriliğinden olmuştum.doktor hatası yüzünden bütün perdem delinmiş.simdi sıkıntı yaşıyorum.önemli olan iyi bir doktor bulabilmen.

önce (402 puan) tarafından
+1

aynen onemli olan iyi bir dr bulmak. ben acibadem hastanesinde oldum. normal ozel hastanelerin uc kati fazla paraya acibadem luks pahali hastane. ama gel gorki perisan etti sadece cikinti kemigi torpuleyip brakmis. 13 sene once.

daha yeni 4 ay oldu baska doktora oldum yeniden ameliyat. yani dr onemli herseyden once

+1

Benim de Burun eğriliği var nefes alamıyorum gitim daha önce kırılmış dedi kemiği kaynamış dedi ama doktor la ilgili hiç bişey bilmiyorum bulamıyorum da korkuyorum da gün verdi ama halada kararsızım 

önce (1,288 puan) tarafından

Yaş ilerledikçe eğrilik artar dendi sırf bu yüzden ameliyat oldum.

Dediğim gibi doktorunu iyi seç özel devlet farketmez.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 233 göst.
9 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 27 göst.
0 oy
1 cevap 85 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Asel_34 (212 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde asllyd (652 puan) tarafından soruldu