+1 oy
625 göst.
Diğer kategorisinde (98 puan) tarafından
Benim kendimi eleştireceğim huyum, çok kaygılı bir yapıya sahibim, kaygılandığım panik olduğum zaman yenmemiş tırnak bırakmıyorum ellerimde. O derece. Sizin var mı böyle sevmediğiniz bir huyunuz? :) 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende tez canlıyım bisey diyorsam anında olacak inadim dediğim dedik biriyim eşim benden sert çıktığı için o yönüm biraz törpilendi birde vurdumduymaz im yani herkes öyle söyler ama içimi bir ben bilirim:( 7
(2,220 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bende çok tez canliyimdir eşimde inadına ağır anneside öyle mesela birşey yaparken onlarla içim çıkıyor kayinvaldem mesela temizlik yaparız çamaşır,bulaşık  yıkanir makinenin başında bekler öyle düşün, bende tez canliyim bir an önce bitsin isterim öyle saçma şeyleri beklemem mesela bulaşık yıkanırken Ocak silinir dimi yok hayır kadın tek tek yapar ben bir tek onlarda gördum bunu ,sonra  canım evden dışarı çıkacağız dimi mesela ben derim hadi hazirlanalim diye ben hazırlanır çıkarım bir bakarım o gereksiz birşeyle meşgul mesela oturmuş çay iciyordur beklerim kayinvaldem 1 buçuk saat sonra anca çıkar mesela 2 de çıkalım dersek kadın 5 de anca hazir oluyor çocuklu olan oymuş gibi eşimde öyle yaa o arada beklerken benim canım çıkar sinirden bana ateş basıyor onlar hazır oluncaya kadar ben çoktan gidip gelip o işi yapmıştım aslında sadece bekliyoruz , evlenmeden önce bu kadar olduklarını bilmezdim hatta bazen bu konudan tartışıyoruz bile
tarafından
Ayyy çok sıkıntı ya ben daraldim burdan
(2,220 puan) tarafından
Öyle canım alistim artık
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dediğim söylediğim şey anında olacak yoksa sinir basıyor 
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Sevmediğim diyemem ama fikrim neyse büyük de olsa karşımdaki pat diye söylüyorum alınır diye düşünemiyorum o an
0 oy
(89 puan) tarafından
Ev hanımı olarak üşen gecim ev işine fazla önem vermem sınır oluyorum bu huyuma ama elimde değil 
0 oy
(30,238 puan) tarafından

Sabırsız ve inat huyum vardır sevmem bu huyumu 

0 oy
(1,861 puan) tarafından
Biraz inat yapıya sahip olmam dışında hiçbirşey yok eksi yönden 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
+2 oy
5 cevap 187 göst.
+2 oy