0 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Tam beceremedim tabikide uzun yaptım kaşımı. Daha kaşlarımı aldirmaya gitmediğim için dağınık duruyor. Alt üst ölçüsü yapmadım. Netten bakarak yapmaya çalıştım. 

Ama görüldüğü üzre beceremedim ilk defa denedim. :D

Kaşım bile beyazlamış sanki :D olmuş mu sizce ? 

image

Yanlış ifade ettim galiba kızlar. Yorumda kaşını oymussun biri söyle biri böyle diye yorum yapmissiniz. Kaşlarımı gidip kuaforde aldırmadım. Cimbizla şekil vermedim. Sadece kaş kalemi ile boyayarak şekil verdim. Yani yıkayınca eski halini alacak :D almış olsam böyle dağınık olur mu kaş kesilmemiş bile almış olsam keserim dağınık bırakmadım. Dediğim gibi sadece kaş kalemi ile kasimi uzattım kavis yaptım (kalemle) cımbızla almadım. Bayrama az kaldı zaten kuaföre gidicem kaşımı alıp rezil olamam biri ayrı biri ayrı duruyor :D Kaş kalemiyle şekil verip aralarını doldurdum sadece okadar canlarim . Son kez belirteyim 

8 Cevaplar

0 oy
(4,420 puan) tarafından
Ne yani şimdi kasım var diye hava mı atıyon ") hsjshsjshsjs benim doğumlarda hep döküldü saçma sapan bir hal aldı;( altını da yok oranı da yok ")
tarafından
Yok kız benim kasimda böyle değil kısa ve araları seyrek hahahahhh :D doldurdum kaş kalemiyle :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maalesef canım dedgiin gibi dağınık almışsın güzelce alınıp kesilse kasların güzelmiş maşallah 
tarafından
Agdaya gitmedim diye dağınık malesef. Kaş kalemiyle doldurdum kaşlarımı canım uçlarını uzattım . Normalde kısa biraz bundan
0 oy
(17,364 puan) tarafından
Fotoya göre sağ taraftaki kaşinin orani güzel ama soldaki iyi değil bence. Biraz uzatip kuaförde toparlat bence. 
tarafından
Yukarda açıklama yaptım canım :D yanlış anlaşıldım hahah :D
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Sol tarafı oymussun canim ya
tarafından
Yukarda posta ekledim canım cevabımı. Yanlış anlaşılmisim herkste senin gibi analr diye aciklamayi yaptım :D
(7,470 puan) tarafından
Hadi ya bende aldin ama kesmedin diye anladim :)))
0 oy
(202 puan) tarafından
Boşver be tek derdin bu olsun. 
0 oy
(18,009 puan) tarafından
Kaşları az olann bennn☺️☺️☺️Bilmem altın oran falann masallahh kaslarinaaa
tarafından
Teşekkür ederim canimm bnm ❤️
0 oy
tarafından

Konuyla alakasız ama gözlerin çok hoş kızzz:D

tarafından
Ayy çok teşekkür ederim canimm benim hızlı hızlı makyaj yaptım kızım durmusken. O senin güzelliğin ❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Kaşını aldırmadığın için pek bir fark yok aldırdıktan sonra yaparsan daha güzel olur
tarafından
Evet canım bende bir deneme yapayım dedim. Kaşlarımı aldirmadan hahahha :) ki biraz sildin erkek kadın gibiydi :D

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 177 göst.
6 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Neyla (592 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 286 göst.
28 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,777 puan) tarafından soruldu
+4 oy
6 cevap 347 göst.
26 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,777 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 794 göst.
3 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,777 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,179 soru

24,165,596 cevap

335,580 kullanıcı

...