Kaşlarımı uUn zamandır aldırmıyorum artık aldırcam ayy bu kaş uzatma sürecı ne berbat asırı çirkin oldum neyseki uzadı ama benım kaşlarım gür kalın fakat şekilsiz hep şöyle düzgün aldırayım dıye gıderim her gelen geçen bozdu
İstanbul'da bir yer bulmuştum allahım berbat bozuk kaşı bıle kadın inanılmaz güzel yapıyordu yani hayran kalırsın istanbulda olanlar isterse adres verırım yani nerdeyse kai aldırmaya İstanbul'a gıdıcem :) kaşlarım hassas noktam
Neyse şimdi mahalle kuaförü ne gıdıcem kesın koltukta hemen uzatacak kafamı 10 dk ıcınde içine edecek
Acaba guzellık merkezleri var altın oran kai alımı vs dıyorlar öyle yerlere gıtsek bozmazlar dımı daha mı ıyı olıur
Ben aldırmıştım güzel de durdu ama kullanışlı değil bence kaşlarım çok çabuk uzadı normal evde aldığımı ya da kuaförde aldırdığını 4 haftaya yakın kullanabiliyordum pürüzsüz bir şekilde altın oranda alınma şeklinden dolayı 2 hafta belki kullanabildim hemen uzadılar.
olcmesi bicmesi cizmesi 20 dk almasi 5 dk suruo resmen ama guzel oluo altin oranli
bu arada mahalle kuaforu de iyi bir kuaforse yani az cok lux kuaforse altin oranli alir. sokakarasi 2 tane koltugu olan kiytirik bi hatce abla kuaforuyse cart cart iple alirda dizgun bi kuaforse buyukse yani alir altin oranli
Bende aldırdım tam yüze uygun oluyor. Çok beğeniyorum.
Ben bir kere aldırdım o şekilde iğrenç oldu 🤣🤣 oran oranti yok benim kaslarda bence
Hiç altın oran aldırmadım.gittigin yere daha da önemlisi kişiye bağlı.işinin ehliyse gayet güzel alıyor. Bazen kaşımda dökülmeler oluyor bende 1- 2 ay toparlansın diye gitmiyorum. Bı gidiyorum içine ediyorlar.kaç defa oldu.
Şimdi gittiğim yerde bir kız var Allah için çok güzel alıyor.maşallah🧿
Gittiğim zaman alan kişiyi değiştirmem asla hep aynı kişiye aldırıyorum yoksa bozuyorlar.
1,514,411 soru
24,696,306 cevap
368,662 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın