Kızlar yatak odasında namaz kılınır mı??? Evimde holde ve çocuk odasında müsait yer var en olmadı salon var yani her geldiğinde odan müsaitmi diye soruyor bende artık pes dedim ya Ben onlara gidince çocuk odasına geçiyorum orada kılıyorum çocuklarıyla oğlum odasına gidicek hayır oğlum orası bizim değil giremeyiz dediğimde oğlum girmiyor bu kadın neden benim odamda ısrarla namaz kılıyor anlayamıyorum ya gerçekten sinirim bozuldu artık bir tek o benim odama giriyor az önce gittiler mutfakta isim vardı gelmiş bana odan müsait mi diye sordu hangi oda dedim senin oda dedi evet dedim böyle istemeye misafir diye yanii ben her geldiğinde odayı kitlesm anlar mı ya gerçekten sinirim bozuldu ben kimsenin yatak odasınn önüne bile gitmem müsait değildir belki rahatsız olur diye amaç ne birde namaz kılan biri değil bize geldiğinde böyle odaya girme cabası beni vesveseye itiyor. Eşime çattım oda sende onunkine girersn diyor saçmalığa bak
Bizim gelin geldi aklıma odasına orası benm namahremim kimse giremez deyip kitlerdi hep. Sen o geldiğinde klitle sorduğunda da çock odasnda kıl şmdilk orası kilitli de bşka açklma ypma anlar herlde
1,488,080 soru
24,324,992 cevap
345,460 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın