0 oy
204 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,522 puan) tarafından

image

limonlu kahve var dediler ertesi gün hemen denedim kahvenin olduğu her şey candır deneyip de faydasını gören var mı özellikle de iştah kesme konusunda

2 Cevaplar

+1 oy
(11,512 puan) tarafından
Bu kahve böyle miydi ya sanki Nescafe ye sıkıyorlardi. Ben böle enteresan karışımları icememm kusarim
(1,522 puan) tarafından
Nescafe ile yapanlar var Türk kahvesi ile yapanlar da çok var Ben Nescafe tüketmediğim için Nescafe ile ilgili çok şey duyurdum çünkü o yüzden evde bir Türk kahvesi var bazen hindiba kahvesi farmasi'nin şimdi de menengiç kahvesine sardım kafayı Ama bu limonlu kahve en iyi Türk kahvesi ile gider gibi geldi şu an için tadı güzel inşallah yememede birazcık dikkat edersem işe yarar
(11,512 puan) tarafından
Kız kahve ve limon birlikte nasıl güzel olabilir :D
(1,522 puan) tarafından
Şu an içiyorum ve beğendim ben acı ekşi özellikle de farklı tatları çok severim dün birisi içtim ama mide bulantısından öldüm demişti Ben de karışımı duyunca çok merak ettim ve de hoşuma gitti
-Reklam-
0 oy
tarafından

:D kuzenim geldi aklıma ya annemlerde kalıyor bazen  limonlu kahve ıcıyor sabahları ardından. ır somun ekmek bır tabak patates kızartması ı yada yarım ekmege yarım salamı dograyıp  göturuyor :D tek basına ıse yaramaz tutmak laızm gırtlagı

(1,522 puan) tarafından
Aynen canım ya aylar öncesinde 2 doğum sonucu belirli aralıklarla tabi son kilom 86'ydı anlayacağın Dukan biraz da tarçınlı su yediklerimi azaltarak ama çok da fedakarlık yapmadan yani her şeyi yedim sadece yediklerimi azalttım o şekilde 73'e kadar düşmüştüm şimdi de sanırım biraz saldım kendimi tekrar 76 3 kilo aldım O yüzden amacım da zaten atmışlar olduğu için dedim artık harekete geçmek lazım
tarafından
boyun kac canım bende 76 dan 71 e ındım kaldım orda gıtmıyor  boyle de memnunum ama 65 hedefim bende bır dogum yaptım :)

kuzenım bekar daha ama hıc kontrol yok malesef 130 kılo
(1,522 puan) tarafından
Boyum 1.74 ya benim bel ince ama belden aşağısı genelde kilo alıyor
tarafından
anladım canım bende 172 yım :) benımde yan kısımlar hemen göze carpar kılo alınca

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 275 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 961 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Pimpirik anne (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 412 göst.
11 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
67 cevap 2,429 göst.