0 oy
488 göst.
Diğer kategorisinde (259 puan) tarafından

Evin heryerinden cikiyorlar. Vallaha biktim. Ufacik ufacik geziniyorlar neye geliyor acaba bilemedim1 hafta 10 gundur var ozellikle oturma odamda cok fazla

image

image

11 Cevaplar

0 oy
(872 puan) tarafından
Susam böceğine benzettim 
(259 puan) tarafından
Evet susama benziyolar ya neye gelir bu ?
(872 puan) tarafından
Bilemem canım çok şeye geliyorlar. Bunlar tehlikeli değil bunların kurtları herşeyi mahvediyor diye okudum. 2 sene oldu biz yeni eve taşındık, herşeyi yeni almıştık. Ama eşim köyden 1 tane dokuma hali getirmişti ve ahşaptan masa gibi biseyler yaptı. Onlarla mi geldi. Bi baktım kaynana verdiği kurutulmuş patlıcanı delik delik yapmışlar attım nasıl kötü oldum. Zaten delik fobiyasi var bende. Bir türlü kurtulamıyorum. Arada fazlasıyla çoğalıyor arada nadir görünüyorlar. Evi de ilaclayamam küçük bebek var.
(259 puan) tarafından
Ya bizim evdede bazen cikiyolardi kayboluyolardi dedigin gbi ama bu sefer haddinden fazla var anlamadim. Oturma odam da dolu
(872 puan) tarafından
Ahşaptan biseyler varsa onları bak bakalım. Mobilya falan. Altlarını bak.
(259 puan) tarafından
Tamam canim koltuklarin icinden yada parkelerin altindan cikiyor oyleyse
tarafından
Canım bunlar da tehlikeli çok kötü ısırıyor geçen yaz evimi bunlardan ne yaptımsa olmadı erken çıkmışlar muhakkak yine olur bende de ben sadece gördüğüm yerde üstlerine kimyasal döktüm hep yazın çıkıyorlar çok çok illet bişey hemen yayılıyor
(259 puan) tarafından
Gercekten mi ya soyle bakinca ufacik zararsiz gibi. Bn derhal gidip hesere ilaci alayim en iyisi. Vuruyom vuruyom ölmüyorda iyice bastiriyom oyle kabugu cok sert
tarafından
Bunlar uçuyor da canm haberin olsun uçtuğunu gördüm şaşırdım. Benim evime de kaç tane gelirdi dışardan uçup geldigini gördüm
(259 puan) tarafından
Bn hic denk gelmedim.uctuguna
tarafından
Evet uçuyor ve ısırıyor. Evime gelen herkes bile farkında olmuştu şu sıralar çok yaygın canım yazları özellikle.
(872 puan) tarafından
Ben hep havada yakalıyorum:)
tarafından
Çok kötü ya gerçekten ben havada tavanda her yerde yakaladım gördüğüm yerde üstlerine kimyasal sıktım ama kış
Gelince kendiliğinden yok olmaya başladı en nefret ettiğim böcek haline geldi resmen
(872 puan) tarafından
Valla benim de. Kızım dolduğunda çok bunaldim. Kızımın yıkanmış kıyafetlerinde görüyordum yeniden yıkıyordum. Bir ara inanılmaz çok çıkıyordu ah. Şimdi onlar ve karıncalardan nefret ederim.
tarafından
Babamın ilaçlama şirketlerinde çalışan bir kaç arkadaşı var hep onları aradı sordu söyledi adamların hepsi onlar bu yaz çok yaygın dedi baksana şimdide çıkmaya başlamış gerçekten korkulu rüyam
-Reklam-
0 oy
(88 puan) tarafından
Post yukarı çıksın, bilmiyorum  
0 oy
(405 puan) tarafından
Bu bocekten bizim evde de var su an yeni cıktılar 
(259 puan) tarafından
Bizde de yeni cikti 1 hafta kadar oldu iste neyin nesidir bilemedim cok fazla var
(405 puan) tarafından
Nereden geliyorlar acaba
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Ay bnde gördüm yeni taşındım başka şehre 2 dir görüyorum
(259 puan) tarafından
Herkes boyle yazmis ya demekki smdi bunlarin vakti ortaliga yayiliyolar. Cocugu fln isirir diye korkarim
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Un kurdu yada un bitine benziyor 
(259 puan) tarafından
Canim oturma odamda var ama mutfagimda degil
(1,929 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla her yerdeler canım ama yine de ne böceği olursa olsun öldür kurtul
(259 puan) tarafından
Gördügüm yerde öldürüyorm zaten insllah biran evvel biter
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Eczaneden ilaç al ölür hepsi 
(259 puan) tarafından
Evet bocek ilaci alacagim canim
(1,929 puan) tarafından
Al canım bu iki ay geçerli olanlar var onlardan al canım
(259 puan) tarafından
Bildiginiz marka var mi acaba
(1,929 puan) tarafından
Bayer k othrine kullanıyorum bunun için faydalı mı bilemem ama başka böceklerde faydası çok eczaneye sorarsın
(259 puan) tarafından
Tamam cok tesekkurler
0 oy
tarafından
Susam böceği sanırım 
(259 puan) tarafından
Evet canim oyleymis
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Tablet al odada mobilya altlarına koy ve mümkünse bi ilaçla evi ilaçlayamıyorsan sirkeli su ile temizlik yap
(259 puan) tarafından
Aslinda hep sirkeyle silerim ama faydasi yok sanirim.ilac almam lazim
0 oy
tarafından

Susam böceği bu bizim evdede var ama dışarıdan geliyor çünkü balkonumda ve camımın önünde görüyorum illet böcek ya geçen seneden beri yazları başıma bela oluyor ama artık alıştım elime alıyorum atıyorum :D

(259 puan) tarafından
Bn öldürüyom kolay kolayda ölmüyor illet bisey ya
0 oy
(4,712 puan) tarafından
Susam böceği sanki. Bakliyatlara geliyor. 
(259 puan) tarafından
Oturma odamda var canim
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Bende de varya
(259 puan) tarafından
Illet biseymis ya

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 1,132 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Birmucizeolsunn (113 puan) tarafından soruldu
0 oy