Ay kızlar üni.den bu yıl mezun oldular ıkı sevgili arkadaşlar memleketr gitmeden görüşelm diye yzışmışlar eşimle .(ortak arkadaşlarmız)biraz uzun ılcak ama komıke okyun)hafta sonu khvaltı fılan bişilrr yapalm demiş cocuk eşimde khvaltı pahalıya gelır gunduz sen cekılmezsın cocukta var bıze zor olr aksam yemegi olrsun yer ıcer muhbbetmızı eder dagılr demiş.oda tam deyim ksam yemegınr anlaışılıyor eşim işten cıkınca gittik sahil kenarı bıyerde arkadaslar ısmarlıycak krndısı teklıf etti cunkı durumu gayet ıyı hatta zengın bebeleden dyebılırız neysr bı lokanta bulduk giricez kapıda demesınlermı bız tokuz yedık geldık biz sok olduk nasl yanı dedim toparlanıyoruz cok yogunz aklmzdan cıkmş yemek yorulunca evde yedık vs ya cıkmadan ızah etseydınz bızde yer cıkardık bişiler içerdik dedık eşim işten aç gelmiş ben rmzırıyorm cocukla ac gittim fıln kapının onundeyız mecbur girdik en azndan salata bısı yıyın bız yerken sız bakacakmısınz bızden olsn dedık yok ya paramz var olmadından degıl tokuz yanı fılan dedıler sap gibi eşimle ben karnımızı doyurduk ordan dısarda oturmak ıcın yer ararkrn sosyal tesıslerı övdüler bize soyle ucuz böyle ucuz tam gidelm dedık orda ekmek arası yaptırıp yedilercay kahve tatlı ne istersinz ne alalm fılan atladılar hemen bı kez daha istanbul bebelerıyle yola cıkılmıycanı anladık yanı eşimle ben soklardayız hıc huyumz degıldır ama evr gelenr kdr onların dedıkodusunu yaptık tuhfımızâ gitti demekkı zengınler böyle zengın oluyo
1,469,114 soru
24,067,972 cevap
330,475 kullanıcı