0 oy
229 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar diyete gidiyorum zayıflayıp eski yeme alışkanlığıma dönünce şişmanlıyorum hep diyette gibi mı geçecek ömrüm 

3 Cevaplar

+1 oy
(7,118 puan) tarafından
23 kilo vermiş bir kadın olarak yazayım sana, uzun süredir korumadayım ve her seyden tüketiyorum ama saatine porsiyonuna dikkat ediyorum. Mesela bir dilim pasta varsa onun yarısını yiyorum. Ekmek hala tüketmiyorum ama bu benşm tercihim olduğu için. Kiloyu korumak demek hiç bir şey yememek değil. Her seyden yersin ama zamana be porsiyona dikkat ederek. Hala aksam 7 den sonra agızıma kalorisi olan yiyecek ve içecek sokmam. Mesele kilo vermek değil zaten verilen kiloyu koruyabilmekte.
(9,921 puan) tarafından
Helal olsun canım sana insallah hep boyle gider
(7,118 puan) tarafından
Biz istedikten sonra gider canım :) Yazın ay göbeğim cıktı, ay bel simitleri var, bacaklarım kalın derdi olmadan istediğini giymek kadar güzel bir sey yok :) İnsan mücadele için de olunca karsılığını almama gibi bir durum da yok. Haydi kızlar fit olmaya :)
(9,921 puan) tarafından
Değil mi :) bende o sürecteyim 5 e yakın gitti kgler bayrama kadar bı 5 daha gonderebılırsem ne ala :)
(7,118 puan) tarafından
Devam, devam gitsin de gelmesin :D
-Reklam-
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Hayir eski yeme aliskanligina donmiceksin.eger eski yeme aliskanligin dogru olsaydi kilo almazdin zaten.aliskanligini degistirmen gerek.
tarafından
Hamilelikten dolayı aldım
0 oy
(9,921 puan) tarafından
Hayır yiyeceksın ama porsiyonu küçültüp sporunu ıhmal etmeyerek canım bende diyetteyim 80 den 75 lı rakamlara dustum ama sadık kalamıyorum komsuncagırıyo bılmem noluyo ertesı gun tekrar donuyorum dıyetıme bırakmıyorum bırakmıcan yılmıcan bu işler öyle :( 

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 665 göst.
5 Mart 2021 Diğer kategorisinde Huysuz Prenses (1,444 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 541 göst.
27 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde e b (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.
20 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.