0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (3,131 puan) tarafından
Kızlar saçma gelecek ama adetten 4 gün önce şüphelendim ve test verdim beta 2 çıktı. O gün kadınlar kulübünde bir yazı okumuştum değeri 2 imiş sonra artmış vs. Adetim 3 gün gecikti. Sizin başınıza böyle bişey geldi mi yani 5 in altında olup sonra arttı mi?

3 Cevaplar

0 oy
(475 puan) tarafından
Evet kuzum ablamın beta değeri de 2 ydi 1 hafta sonra artmıştı
(3,131 puan) tarafından
Adetten once mi verdi
(475 puan) tarafından
Evet adetten 1 hafta önce verdi herkesde farklı oluyor ben adetime 8 gün kala verdim 187 çıktı mesela beta değeri farklıdır kişiden kişiye değişiyor bazıların da geç döllenme oluyor
(3,131 puan) tarafından
Ben hamileysem de geç döllenmedir o zaman. Pzt gidip yine kan vercem bakalım
(475 puan) tarafından
Herşey gönlünce olsun gülüm
(3,131 puan) tarafından
Hayırlısı olsun artık ne hissedecegimi bilmiyorum :)
-Reklam-
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Benimkide 4.52 ydi  2 gün  sonra  50 olmuştu 
(3,131 puan) tarafından
Ya ben eceme hamileyken adet günü vermiştim 56 ydi şimdi de 4 gün erken verdim 2 çıktı. Kasıklarım da agiriyor adet mi olacam hamile miyim bilmiyorum. Kan testj vermeden 1 gün önce de idrar testi yaptım çok Çok silik çıktı. Bilemedim o yüzden
(2,080 puan) tarafından
Bnce  pazartesi  yeniden  kan  ver  testin  bozuk  değilse  eğer  istiyorsan korunmuyorsan hamile olabilirsin
(3,131 puan) tarafından
Korunuyoruz. istiyor muyum istemiyor muyum bilmiyorum ama hamileysem de üzülmem canım. Maddi olarak hazır değildik ecemin de sendromları başladı o yüzden bebek dusunmuyorduk ama olmuşsa da yapacak bişey yok her çocuk kismetiyle gelir☺️
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Burda biri vardı canim oluyor zaten hamile olmasan 2 cikmaz 0 li sayılar çıkardı 
(825 puan) tarafından
Ne kadar yanlış bir bilgi. Beş yukarısı hatta çoğu doktorlara göre 10 yukarısı hamile sayılır. Yani hamile olmayan biri 0 da olabilir 3 te. 50 yaşımdaki annemin değeri 2.59 çıktı sizin demenize göre hamile olsa gerek:-)
(3,952 puan) tarafından
Ha haaa hic güleceğim yoktu:) istisnalar kaideyi bozmaz
(3,131 puan) tarafından
Vala neyim su an bilmiyorum :D pazartesiye kadar regl olmasam hastaneye gidecem

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 619 göst.
7 Ocak 2022 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 141 göst.
0 oy
1 cevap 39 göst.

Kategoriler

1,465,080 soru

24,011,558 cevap

327,805 kullanıcı

...