0 oy
94 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,362 puan) tarafından
Kızlar neden gebelikte mantar enfeksiyonu oluşuyor ya normalde mayan şey neden gebelikte çıkıyor ortaya napicam ya canım yanıyor daha 14 haftalığım üstelik ve gebelikte hep tekrarlayan Bi durum çok can sıkan bir durum

2 Cevaplar

0 oy
(436 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Mantar bir kere olduysa vücuttan kolay kolay gitmiyor maalesef. Özellikle gebelik döneminde bağışıklık azaldığı için nüksediyor. 

Benim kullandığım hiç bir ilaç fayda sağlamadı. 

İç çamaşırınızı ütüleyip giyin. Günde iki defa değiştirin. O bölgeyi nemli bırakmamaya çalışın. Duştan sonra filan iyice kurulayın. Sirkeli su ile taharet alın. Bol bol su için. Bunlar biraz rahatlatıyor ama geçirmiyor. İnşallah sizinki geçer.  
(2,362 puan) tarafından
Allah razi olsun inşallah ya gerçekten çok zor bir şey evet ne yaparsan yap tm olarak geçmiyor malesef insalah yarın ilk işim beyaz sirke almak denicem bakalım insallahh
(436 puan) tarafından
Beyaz sirke değil de elma sirkesi olursa daha iyi. Allah şifa versin.
Üstünüze bir etek ya da elbise giyin. Ve iç çamaşırı giymeyin bir kaç saat. Biraz hava almasi da iyi geliyor rahatlatıyor biraz. Bu mantar hep kapalı ve nemli olduğu için oluşuyor aslında.
(2,362 puan) tarafından
Of doğru Vala ya tm olur elma sirkesi alalım yarın eşime diyim de inşallah dediğiniz gibi gece açık giyiyim acaba mantazol krem alsami
-Reklam-
0 oy
(913 puan) tarafından
Canim hamilelikte o bölgenin florası değiştiği için oluyormus benimde ilk haftalarda olmuştu çok kötü bişey sürekli iç çamaşırı değiştirdim bol su içtim kendiliğinden geçti inşallah seninkide geçer Allah şifa versin 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 38 göst.
0 oy
2 cevap 40 göst.
0 oy
2 cevap 105 göst.

Kategoriler

1,468,261 soru

24,055,883 cevap

329,908 kullanıcı

...