Değişik bir soru size
Benm ilk kızımıza gitti kucakladı sarıldı ağladı snra geldi anlından öptü ve
"avrat seni zayıflamış gördüm" dedi
Odada annem kayınvaldem babamda vardı Bi gülme aldı bizi ağlama falan gitti
Sizinkiler ne dedi
Valla kaynanami almaya gitti hastaneye getirmek için o sırada doğdu bebisim ablam aramış benim telefonunla haber vermek için ablamla sesimiz benzer bide telefon benim olduğu için "cane cane aşkım nasılsın iyi misin noldu" demiş ablam da ben ben ablan bebeğimiz doğdu demis
Ben normal dogum yaptim karnim haliyle hemn inmedi icinde bitane daha unutmuslar dedi
Ne çabuk doğurdun lan eve gittim geldim kızı elime tutusturdular dedi
Ayyy allahım ne güldüm yaşlanmazsın sen kocanla
Napıyon lan dedi hep dalga geçip durdu benle canım kocam
Benimki ağladı sonra bu çok güzel dedi
Ha ha valla karnim.agricak gulmekten cocugu dogurucam simfi kiz cidden oylemi soyledi ya demekki bakti herkez agliyo binigi gorunce duygusallasti herkez sevincden enistede orraligi guldurmus ne guzel iste daha bizimki dogmadi 3 ayimiz var insallah bende cok mera.ediyorum napicak haha
Bu bizim oğlumuz mu lan çok tatlı dedi
Doğum esnasında eşim yanımdaydı, kızımızın göbek bağını doktorum eşime kestirdi, ben tabi izliyorum, eşim makası nasıl tutacağını bilemedi, "Allahım bu bizim kızımız mı, ya bu aynı sana benziyor aşkım çok güzel çok güzellll" deyip durdu, çok duygulandık hıçkıra hıçkıra ağladık dakikalarca, bu arada kızım aynı babasına benziyor o ayrı mesele )) odaya gelince de biz bu güzellik için niye 3 yıl bekledik demişti ) Evlendigimizde master yapıyordum bu yüzden bebişi ertelemiştik biraz.. Benim için muhteşem ötesi bir doğum, muhteşem ötesi anlardı o anlar.. Doğum fobisi doğum hobisine dönüşecek diye endişeliyim )))
1,494,011 soru
24,409,102 cevap
350,773 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın