Değişik bir soru size
Benm ilk kızımıza gitti kucakladı sarıldı ağladı snra geldi anlından öptü ve
"avrat seni zayıflamış gördüm" dedi
Odada annem kayınvaldem babamda vardı Bi gülme aldı bizi ağlama falan gitti
Sizinkiler ne dedi
ikisinde de önce bana geldi alnımdan basimdan öpüp okşadı kizimda kızıma gidip baktı ama oğlum da bakmadı bile elimi tuttu odaya gidene kadr benle geldi
Benimki herhalde put gibi durur hamile oldugumu ogrebdiğinde ayvayı yedik demişti bebişi görse daha şimdiden fare gbi oluyo yeni dogan bebekler diyo kesin öyle der yine.eline alıp sevmekten korkar gibime geliyo sever mi onu da hiç ümit etmiyorum :)) annen 2yaşıba gelene kadar baksın sonra biz alırız çirkin oluyo bebekler diyip duruyo daha şimdiden. Bide kız istiyordu erkek dedi doktor :)) erkek oldugu için de sevimsiz bu der hiç sevmez öyle tahmin ediyorum :)
Hahhah aha  ay wllaha benim ki odun hanzo ot gibi baktı.
Hiçbirsey söylemedi sorumluluk filan ağır geldi halsizlik yorgunluk
Çok şükür sağ salim çıktınız dedi gitti bebise baktı herzaman ki gibi aynı ben dedi)))) yürüttükleri zaman kivrandigumi gördükçe gizleri doldu kıyamam gıcık bidaha çocuk yok dedi amma ve lakin daha iki aylık olduk adam iki sene sonra üçüncü istiyom diyor bende nanayi alırsın diyom
Kiz benimki de cok komikti. Sezeryan oldum odaya geçtim annem babam esim erkek kardesim vardii bebek geldi annemler onu seviyorlar o sira esim yanima dogru geldi. Bende bekliyorum ki hayatim gecmis olsun sukur bebegimizi kucagimiza aldil falan diyecek. Ben hamilelikte cok cillenmistim esim saçlarımın ucunu aldi ve
-avrat terledikce bol bol sil gecermis dedi bir gayretle yüzümü sildi hahahah cok güldüm ya. Ben orda acilar icinde kivraniyorum adamin derdine bak
Benimki kuvezde olduğu için hiçbir tepki veremedi hasta yatağından kalkdım taburcu olmadan izin vermediler eve geldim sütümü sağdım hemen gittik eşimle oğlumu görmeye ikimizde ağladık belli etmez ama gördüm ağladı
Odaya gelemedi devlet hastanesinde yaptım doğumu. Telefonla aradı kayınvalidem yanımdaydı. Gözün aydın olsun dedi bende seninde gözün aydın olsun dedim gülmüştük ❤
1,512,145 soru
24,665,448 cevap
366,950 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın