0 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (916 puan) tarafından
Canlarım sorum yukarıda 9 ay oldu cikarali daha hamile kalmadım da merak ettim doktora gittim sorun yok dedi yaşım 25;)

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız az önce yorum yaptım spiral postunda senin cevaba

Zamana bırakacaksın cnm
(916 puan) tarafından
Evet o postu görünce üzüldüm millet spiralle kalıyor bende olmadigi halde kalamiyorum iyice üzüntüm depreşti:(
tarafından
Büyük ihtimalle kaymıştır o cnm çünkü ipini görmüş prezervatif de yırtılmış olabilir öyle kalmıştır..ben ek yöntem kullanmıyorum dikkat de ediyorum şu an istemiyorum o yüzden..nasibinde varsa elbet olur
(916 puan) tarafından
İnşallah canım sağol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım az önce spiral le ilgili açtığım posta yorum yazmışsın da neden bı problem mi var acaba doktora sordun mu 

Benim yengem de spirali çıkarttıktan 6 ay sonra hamile kaldı 7 sene çocuk olmadıgi için rahim duvarı kalınlaşmış onunla alakalı bişey olabilrimj seninkide 
(916 puan) tarafından
Gittim canım bir sorun yok dedi doktor
tarafından
Olur o zmn dua et canım
(916 puan) tarafından
İnşallah canım ediyorum
0 oy
(17,330 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez zamanda ❤️☺️Benimde 5_6 ayı bulmuştu spiral çıktıktan sonraa bide takma kafana herşeyi oluruna birakk ben her ay tes yapıyordum daha günüm gelmeden 
(916 puan) tarafından
Aynen şu anda aynı durumdayım canım ama kime sorsam herkes 6 ay içinde kalmış benimki neden bu kadar uzadı ya isyan etmek istemiyorum valaha
(17,330 puan) tarafından
Nasippppp....
Bizim komşunun gelini 2 yıllık evli yeni hamile en başından beri istiyorlardı hiç bı sebepte yoktu yeni duyduk nasıl sevindim inşallah tez zamanda nasip eder Rabbim Ol der ve Olurr...Vakti saati vardır elbett
(916 puan) tarafından
Ah amin inşallah valla millet istemeden kalıyor ben bu kadar çok isterken bekliyorum napim..
(17,330 puan) tarafından
Rabbim ikiz nasip eder inşallah ❤️
(916 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun Allah seninde kalbinde ne isteğin varsa kabul etsin inşallah ❤️❤️
(17,330 puan) tarafından
Allah razı olsun canim saolasinn ❤️ Hz İsa'nın bı duası var okurum dersen netten bak Rabbimin izniyle ne için okuduysammm Allah'ım nasip etti bana
(916 puan) tarafından
Okurum tabii adı ne canım bakayım bir
(17,330 puan) tarafından
- Böyle bir rivayet var mıdır?
"Bismillâhirrahmânirrahîm* Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm* Allahümme innî es’elüke yâ kadîmü* yâ dâimü* yâ ferdü* yâ vitru* yâ ehadü* yâ samedü* yâ hayyü* yâ kayyûmü* yâ zel celâli vel ikram* fein tevellev fekul hasbiyallahü lâ ilahe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm.*"
- İsa (as) bu mübarek duayı okur, ölüleri diriltirdi. Haceti veya bir dileği olan sabah namazını kıldıktan sonra kıbleye karşı oturur da bu duayı yüz defa okursa dileği gerçekleşir. Cenab-ı Hakk'ın velî kullarından olan Süleyman bin Mukatil Hazretleri şöyle buyurmaktadır:
“Kim yukarıdaki duayı sabah namazından sonra yüz kez okuyup Cenab-ı Hakk'tan dilekte bulunur da Allah onun dileğini vermezse, ben Süleyman bin Mukatile lanet eylesin.”
- Öyle ise bu duayı hiç tereddüt etmeden içten, samimiyetle okuyup Cenab-ı Hakk'a tevekkül etmeliyiz
(17,330 puan) tarafından
Buldumm canimm bu
(916 puan) tarafından
Allah senden razı olsun gülüm çok sağol
0 oy
(30,110 puan) tarafından

Olur ya zaman tanı

(916 puan) tarafından
İnşallah canim tamda benim gibi sabırsız insan beklicek mecbur
0 oy
(27 puan) tarafından
Hamile kaldınız mı? Bende spiral cıkarttm 6 aydır hamile kalamadm
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Hiç canını sıkma hormonlar düzeliyor geri falan 1 yıla kadar olmaması normal sayılıyormus doktorum demişti şuan bende cikarttirmayi düşünüyorum bir yandanda vazgeçiyorum bakalım nasip 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 91 göst.
29 Temmuz 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Ceylanemrah (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 253 göst.
31 Mart 2023 Diğer kategorisinde Gurbett (393 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 308 göst.

Kategoriler

1,470,067 soru

24,081,255 cevap

331,220 kullanıcı

...