0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (916 puan) tarafından
Canlarım sorum yukarıda 9 ay oldu cikarali daha hamile kalmadım da merak ettim doktora gittim sorun yok dedi yaşım 25;)

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız az önce yorum yaptım spiral postunda senin cevaba

Zamana bırakacaksın cnm
(916 puan) tarafından
Evet o postu görünce üzüldüm millet spiralle kalıyor bende olmadigi halde kalamiyorum iyice üzüntüm depreşti:(
tarafından
Büyük ihtimalle kaymıştır o cnm çünkü ipini görmüş prezervatif de yırtılmış olabilir öyle kalmıştır..ben ek yöntem kullanmıyorum dikkat de ediyorum şu an istemiyorum o yüzden..nasibinde varsa elbet olur
(916 puan) tarafından
İnşallah canım sağol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım az önce spiral le ilgili açtığım posta yorum yazmışsın da neden bı problem mi var acaba doktora sordun mu 

Benim yengem de spirali çıkarttıktan 6 ay sonra hamile kaldı 7 sene çocuk olmadıgi için rahim duvarı kalınlaşmış onunla alakalı bişey olabilrimj seninkide 
(916 puan) tarafından
Gittim canım bir sorun yok dedi doktor
tarafından
Olur o zmn dua et canım
(916 puan) tarafından
İnşallah canım ediyorum
0 oy
(17,299 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez zamanda ❤️☺️Benimde 5_6 ayı bulmuştu spiral çıktıktan sonraa bide takma kafana herşeyi oluruna birakk ben her ay tes yapıyordum daha günüm gelmeden 
(17,299 puan) tarafından
Allah razı olsun canim saolasinn ❤️ Hz İsa'nın bı duası var okurum dersen netten bak Rabbimin izniyle ne için okuduysammm Allah'ım nasip etti bana
(916 puan) tarafından
Okurum tabii adı ne canım bakayım bir
(17,299 puan) tarafından
- Böyle bir rivayet var mıdır?
"Bismillâhirrahmânirrahîm* Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm* Allahümme innî es’elüke yâ kadîmü* yâ dâimü* yâ ferdü* yâ vitru* yâ ehadü* yâ samedü* yâ hayyü* yâ kayyûmü* yâ zel celâli vel ikram* fein tevellev fekul hasbiyallahü lâ ilahe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm.*"
- İsa (as) bu mübarek duayı okur, ölüleri diriltirdi. Haceti veya bir dileği olan sabah namazını kıldıktan sonra kıbleye karşı oturur da bu duayı yüz defa okursa dileği gerçekleşir. Cenab-ı Hakk'ın velî kullarından olan Süleyman bin Mukatil Hazretleri şöyle buyurmaktadır:
“Kim yukarıdaki duayı sabah namazından sonra yüz kez okuyup Cenab-ı Hakk'tan dilekte bulunur da Allah onun dileğini vermezse, ben Süleyman bin Mukatile lanet eylesin.”
- Öyle ise bu duayı hiç tereddüt etmeden içten, samimiyetle okuyup Cenab-ı Hakk'a tevekkül etmeliyiz
(17,299 puan) tarafından
Buldumm canimm bu
(916 puan) tarafından
Allah senden razı olsun gülüm çok sağol
0 oy
(30,109 puan) tarafından

Olur ya zaman tanı

(916 puan) tarafından
İnşallah canim tamda benim gibi sabırsız insan beklicek mecbur
0 oy
(27 puan) tarafından
Hamile kaldınız mı? Bende spiral cıkarttm 6 aydır hamile kalamadm
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Hiç canını sıkma hormonlar düzeliyor geri falan 1 yıla kadar olmaması normal sayılıyormus doktorum demişti şuan bende cikarttirmayi düşünüyorum bir yandanda vazgeçiyorum bakalım nasip 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 90 göst.
29 Temmuz 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Ceylanemrah (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 252 göst.
31 Mart 2023 Diğer kategorisinde Gurbett (393 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 308 göst.

Kategoriler

1,469,813 soru

24,077,621 cevap

331,027 kullanıcı

...