Şimdi ben baştan anlatam ablamın nişanı vardı annem çalışıyordu ve kaynanamlari nisana 1 gün kala aradı davet etti kaynanam da hastayım gelemem demis anneme o günde bizim arabaa yoktu eşimde patrondan aldı giderken tekrar teklif ettik ama iş yapıyordu ortalıkta hastalığına dair birşey yoktu. Neyse biz gittik geldik ve o süre zarfında da arayıp hayırlı olsun bile demediler. Kaynanamlara çıkınca nisandan konu açıldı annem niye bir hafta önceden aramamiski gide . eşimde dediki senin gidesin yok ondan bahane üretme dedi. Işte o ara birsuru set dedi de kaynanam ben başınızı agritmayam. Ben evleneli 3 sene oldu bayramdan bayrama aramak dışında hiç gidilmedi. Neyse nikah oldu ablamlar kaynanamlar yine arayıp hayırlı olsun demedi ben sorunca kontör yok şu bu dedi. Annem davetiye yolladı. Kaynanam dediki umarım bu sefer bi kaç gün önceden ararda ona göre gideriz dedi. Annem de dediki ben aramam o beni ne zaman aradı arayıp bi hayırlı olsun bile demedi gelirse gelsin gelmezse gelmesin . Simfi karşı taraf arama bekliyo annem aramak istemiyo. Sizce sorarsa ben ne diyeyim