0 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde (1,179 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Şimdi ben baştan anlatam ablamın nişanı vardı annem çalışıyordu ve kaynanamlari nisana 1 gün kala aradı davet etti kaynanam da hastayım gelemem demis anneme o günde bizim arabaa yoktu eşimde patrondan aldı giderken tekrar teklif ettik ama iş yapıyordu ortalıkta hastalığına dair birşey yoktu.  Neyse biz gittik geldik ve o süre zarfında da arayıp hayırlı olsun bile demediler. Kaynanamlara çıkınca nisandan konu açıldı annem niye bir hafta önceden aramamiski gide . eşimde dediki senin gidesin yok ondan bahane üretme dedi. Işte o ara birsuru set  dedi de kaynanam ben başınızı agritmayam.  Ben evleneli 3 sene oldu bayramdan bayrama aramak dışında hiç gidilmedi.  Neyse nikah oldu ablamlar kaynanamlar yine arayıp hayırlı olsun demedi ben sorunca kontör yok şu bu dedi. Annem davetiye yolladı.  Kaynanam dediki umarım bu sefer bi kaç gün önceden ararda ona göre gideriz dedi. Annem de dediki ben aramam o beni ne zaman aradı arayıp bi hayırlı olsun bile demedi gelirse gelsin gelmezse gelmesin .  Simfi karşı taraf arama bekliyo annem aramak istemiyo.  Sizce sorarsa ben ne diyeyim 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Cagirirlarsa gitmem ama cagirmazlarsa küserim jajajajajajja
(382 puan) tarafından
Tespitin dibi :)
tarafından
Hajjaj çok güzel yaaa
(1,179 puan) tarafından
Tam olarak öyle giibi
-Reklam-
0 oy
(916 puan) tarafından
Sende deki kaçtır annem seni çağırdı sen gelmedin senin gönlün yok günleri bahane etme
(1,179 puan) tarafından
Ben çok sefer dedin de pek oralı olmadi
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Yazık vallahi Yazık şu kibirden gebermek nedir arkadaş. Kadının meşgalesi varmış arayamamis sonra aramış yani neymiş bigun öncesi aramış. Holdinglerin avmlerin mi var be kadın da takvimine mi ajandana mi bakıp karar verecektin. Annen doğru diyor gelmezse gelmesin. Dünün sümüklüleri oğulları evlenince Bi tarafları kalkıyor birilerine. Ya bırak ya sana bisey derse ben karışmam annemle aranızda. Arayın birbirini halledin de...
(1,753 puan) tarafından
La bu ne sinir hasjhhsksjsgg koptum :))))
(3,265 puan) tarafından
:))) hasta oluyorum bu şekil şeylere neymiş bigün öncesi aramış da niye bir hafta öncesi aramamış haspa yaa
(1,753 puan) tarafından
Ahahahah ;)))) sakin anam haklısın
(1,179 puan) tarafından
Dediğin kadar fazladır kibri
0 oy
(798 puan) tarafından
Annen davetiye yollamış zaten aramasına gerek bile yok kaynanan hiç birine tenezzül etmemiş şimdi aramasını beklemesi garip geldi bana
(1,179 puan) tarafından
Bana da garip ama sorsan hep haklı
0 oy
(9,921 puan) tarafından
Canım sen kasma kendını iki tarafta hatalı bırı bır gun kala cagırmıs dıgerı ıcabet etmemıs sen karısma sizin aranızda de gec 
(1,179 puan) tarafından
Annen çalışıyor 9 da işten geldi anca fırsat bulup ariyo kaynanamda bile bile isteye gelmiyo
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Anan haklı arayıp hayırlı olsun dememiş birine ben davetiye bile yollamam. 
(1,179 puan) tarafından
Annem yine yolladı
(6,077 puan) tarafından
O yüzden deki annemi arayıp hayırlı olsun bile demedin anne daha telefon mu bekliyorsun işte davetiye yolladı. Sustur

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 277 göst.
26 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (622 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 226 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde 2801 (873 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 178 göst.
17 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde ile ile (982 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,653 göst.