Geçen akşam tartıştık. Ben evlilik yıl dönümü için bileklik almıştım. Öyle ergence Bi şey değil. Takmasını istedim çünkü yüzüm takmıyor. Yüzüğü altın zaten. Gümüş al tak diyorum iş yerinde takamam yıpranır ziyan olur dedi neyse tamam dedim. E bileklik aldım 150-200 TL bi şey. İlk zamanlar taktı sonra konsol üstüne koymuş Bi ara ben de görünce aldım çocuklar alıp kaybetmesin diye. Hiç fark etmedi bile yokluğunu. 2 gün sonra sordum nerde diye bıraktığım yerde diyor. Söyledim benim aldığımı. Diyor ki su sende niye alınca getirmedin. E senin aklına bile gelmedi kaç gün suç benim oldu. Her neyse tamam o da eyvallah takmak istemiyordur. Ama tablo da yaptırdım. İçini kendim düzenledim her şeyini kendim yaptım. Fotoğraflarımız kalp şeklinde Bi arada altında da evlendiğimiz yılın ay kısmı var (umarım anlatabilmişimdir) ta mayıs ayında yaptırdım. Bi türlü alıp da duvara asmadı. Hadi onları takmadın bari onu yapsaydın diyorum. E hediyeyi almasını biliyorsun niye sen takmadın diyor. Ben matkapla nasıl duvar delip takayım diyorum isteyen yapar diyor. Sırf kendini haklı çıkarmak için. Tamam uzatma bir şeye değmiyorsun tablo içeride masa üstünde dursun öyle dedim. Bunun üstünden bir hafta geçti. Dün akşam çocuklar tabloyu kırmış. Cam değildi ama dış çerçevesi kırılmış. Eşim de gizli gizli yapıştırmış. Yerinde göremeyince sordum anlattı. Cidden bir şeye değmiyorsun dedim. İş işten geçti çoktan al çöpe de at dedim. Yapıştırılan yer bayağı lak diye ortada. Afedersiniz tablo bk gibi olmuş. O kadar emek verdim para biriktirdim ya. Ben daha ne diyeyim. Şimdi evin görünmeyen yerinde vitrin başında yatıyor tablo..
Bu erkeklere hiçbir şey yaramıyor. Kendine al kendine harca boşver
alma bacım bir şey. git kendine harca
Kaldırsaydin bir yere canım . Evliliğimin ilk yıllarındaki Ergen triplerim geldi aklıma çocuktan önceki ben bu ay boşver ne bu kadar kafana takıyorsun ki bizim taharet musluğu akıtıyor adam onu yapmıyor su faturası fazla geliyor diye hergun kavga ediyoruz tabloyu aşmış aşmamış umrum olmaz sende yaptırma alma bişey madem bekledigin değeri kıymeti vermiyor
Canım bazı erkekler bu tarz seylere hiç önem vermez
Kendine biseyler al varsa çocuklarınız çocuklarına al
Oda onun ayıbı olsun bosver gitsin üzme kendini
Valla ya. Bi şey değmiyor
Tablo konusunda haklısın ilişkiye verdiği değer için bile insan eşe uyar orda ama bileklik tamamen gereksiz bir tartışma olmuş sevmeyip kullanmama hakkı var bence insanın böyle şeyleri
Tamam hakkı var da ben sordum da aldım. O zaman bana takmayı sevmiyorum VS desin. Niye böyle yapıp da hep moralimi bozuyor
Beni yanlış anlama ama ara sıra takarım diye düşünmüştür gardiyan gibi sürekli başında bekleyeceğini tahmin etmemiştir ben alyansımı bile bazen takıyorum bazen fazlalık geliyor sıkıyor çıkarıyorum unutuyorum
Gardiyan gibi? Bir kez sordum onda da yokluğunu fark etmediği içindi.
1,477,203 soru
24,179,940 cevap
336,280 kullanıcı