0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (886 puan) tarafından
Kızlar köye gidicem kızim var 20  aylık bez mama felan da götürücem yanımda nasıl kıyafet almalıyım neler koymalıyım nasıl sıgdırırım her şeyi akıl verin bir de valiz düzenleyici kullanan var mı acaba

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cekcekli valizse eğer dik koyup dolaba dizer gibi koymak çok etkili oluyor.epey yer açılıyor 
(886 puan) tarafından
Evet çekmeli iki tarafına da koyulur
tarafından
O zaman dik koy canım,daha fazla eşya sığıyor
(886 puan) tarafından
Tmm canım
-Reklam-
0 oy
(163,382 puan) tarafından
kac gun kalcan valiz isi benden sorulur
(886 puan) tarafından
Bir aya yakın canım
tisort zibin al yedek 3 hirka al valize bezi gubde kac degisiyosan arti 1 ekle hesapla
(886 puan) tarafından
3,4degistiriyirum
gunde 6 olarak hesapla yani 175 180 bez olmalu yaninda
0 oy
tarafından
Taşınabilir beşiginiz varsa kesinlike alın derim yanınıza.  Hava sıcak olduğu için daha ince şeyler alın.  Bebeğinizle güneş kremini eksik etmeyin 
(886 puan) tarafından
Var ama araba küçük beşik alma şansım yok
tarafından
Onlar el çantası kadar katlanabiliyor. Bi deneyin istersen
(886 puan) tarafından
AA o beşikten yok hamak tarz bende olan
0 oy
(313 puan) tarafından
 Sizinle birlikte tek valiz mi  ayrı mı olacak. Ben orta boy valize sığdıramadım. Valizin yarısını kızımın kıyafetleri doldurdu. Bir de 10 günlüğüne gittik. Yarım paket bez aldım 50 tane vardı. Lazım olursa orda alırım diye düşündüm. Mamayı ayda ne kadar içiyorsa ona göre hesaplayıp alın. Nerdeyse her güne bir zıbın almıştım. Siz 10-15 tane yeter. Terliyor, üstü kirleniyor, yemek dökülebiliyor. Yani 10 tane falan alt üst takım koyabilirsiniz. Uzun alt-üst takım ve yazlık koyabilirsiniz. Hırka ve yelek de alın hava serinleyebilir. 
(886 puan) tarafından
Evett toplam bir valoz
(313 puan) tarafından
Ben büyük boy valiz hazırlamıştım ama çekçekli değildi. Hatta kendi kıyafetlerimizi az koydum ikişer takım. İkişer takım da pijama koymuştum. Gerisi kızımın kıyafetleri. Bizim  arabanın bagajı küçük.
(886 puan) tarafından
Bizimde ama bakalım
(313 puan) tarafından
Bir de ben hem ailemin hem de eşimin ailesinin evinde günlük kıyafet bırakmıştım. Günlük kıyafet koymadım valize.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 154 göst.
7 Temmuz 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Yigidinannesi (295 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 132 göst.
17 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ektn (44 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 145 göst.
19 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (15,089 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 122 göst.
23 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Frtnzn (307 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,429 soru

24,085,672 cevap