5 yaşında oğlum eşim ben tatile gidicez nasip olursa 6 senedir evliyiz ilk defa bi tatile gidicez acemiyim bu konuda yanıma neler almalıyım bir adet hasema aldım kendime valize ne koymaliyim
Deniz havuzlu mu gezmeli mi
havlu mavluya gerek yok otelde odaya banyo havlusu veriyorlar hergun degisirler tertemiz . nevresim zaten oyle. olaj havuz havlusu da ordan otelden verilir dezenfekteli sekilde. cogu yer oyle .
kendine elbise yada ne gittosan vocuklara oyle standart normal o hafta giyeceginiz seyleri yaninda gotur . guneskremi cocuklara kolluk molluk simit falan alirsin yuzme bilmiosa. onun harici ekstra biseye gerek yok otelse
Cocuk için
Kolluk
Güneş kremi
Havuz kaydirmaz slipstop
Deniz şortu
Şapka
Deniz oyuncağı
Kac gün kalacaksanız o günden iki fazla kiyafet takımı
Ben cocuk şampuanı da alıyorum mutlaka
First air stick i(mutlaka biyerini yaralıyor)
Küçükse ateş ölçer ve şurup.
Bazen farketmeden güneş yanığı oluyor,onun için kremler var ondan alabilirsin
Başkasının kullandığı vücut havlusunu nasıl kullanıyorsunuz 🙁
iyi bir otelse senin benim evimdeki samasir havli nevresimden kat kat temiz olur. mis gibi gomul rahatligi ilr:)
Kendime fazla eşya almayıp kızıma hazırlarım. Evdeki kıyafetlerin neredeyse yarısına varana kadar çocuklar fazla temiz kalamıyolar
Tamam dikkat ederim ona göre ayarlayım
Bol bol yedek kıyafet
Şapka - gözlük
Havlu
Ağrı kesici ateş düşürücü şurubun varsa bir tane al yanına.
İlacı hiç düşünmemiştim çok saol
Rica ederim canım 😊
bol çamaşır
kolay ütü istemeyen kıyafetler
bence 1 haşema yetmeyebilir, ıslak mayo ile oturma
çocuk için de 1 tane koyma
güneş kremi, güneş yanığı olursa diye aleovera jel
sinek ilacı
oğlan için ateş düşürücü. çocuk bu her yerde hasta olabilir.
Ben de 2 tane çocuk var o yüzden ben yanıma ikisine de ikişer tane havlu alıyorum güneş kremi al mutlaka Bizim bu taraflara geliyorsan özellikle sinek ilacı almalısın inek böcek ilacı sprey bitkisel ilaçlar var ama seninki büyük normalde kullanabilirsin bence şapka al kolluk al ben çocuklar için yastık kılıfı çarşaf da alıyorum eğer otelse bağırsak düzenleyici al yanına çünkü sulardan ishal falan olabiliyor h
Benden tavsiye canım ne bulursan koy
Ben her sene o kadar hazirlarim mutlaka bisey unuturum
Evden havlu banyo yada plaj terliği götür
Geçen sene orduya gittigimizde eşime mont ve kızımın yagmurlugunu almamışım gittiğimiz gün disarda yağmura yakalanmistik
Güneş kremi pişik kremi ateş düşürücü ağrı kesici probiyotik havlu plaj ayakkabısı bunlar hep lazım oluyor
1,463,224 soru
23,983,096 cevap
326,614 kullanıcı