0 oy
735 göst.
Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından

Kızlar hamilelegimin başından beri gittigim doktor ayni

Cok memnunum hep onda devam ettim

15 Kasım gibi Allah nasip ederse sezeryan olucam bugun gün verdi 

Bende fiyatini sordum 2.000 dedi

Neyse başka bir hastanedede işimiz vardi bugün dedim gelmişken birde buraya soriyim merak ettim onlarda 1.500 dedi 

Arada 500 lira fark var 

Siz olsaydiniz napardınız devamli gittiğiniz yerde mi devam ederdiniz yoksa fiyat daha uygun olan yerde mi

Diyorum nede olsa sezeryan orda da kesilicem alicaklar burdada

Sonra da diyorum beni devamlı takip eden bilen doktorda da devam etmek daha güvenli ve samimi

Kararsizim ???

11 Cevaplar

0 oy
(851 puan) tarafından
Ben başka hastaneye gidiyordum memnun da değildim başka hastaneye gittim son haftalar da son gittiğim hastane daha pahalıydı ama ona yaptırdım en önce güven önemli canım kendini güvende hissediyorsan sorun yok 
(28 puan) tarafından
Doğru haklısınız
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kendi dokturunun yaptirmasini istreim canım Çünkü seni o daha iyi bilir Fiyat için değiştirme derim Yinede senin fikrin Hayırlı dogumlar inşallah :)

(28 puan) tarafından
Allah razı olsun çok teşekkür ederim :))
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Maddi sıkıntın yoksa kendi doktoruna git bence
0 oy
tarafından
Maddi durumu uma bağlı aslında canım  
(28 puan) tarafından
500 lira veririm her  şekilde beni sarsmaz açıkça si
0 oy
(3,186 puan) tarafından
Ortam, doktor, güvenmek.. bunlar daha önemli.. paranın para etmediği zamanlar vardır.. ben olsam parasına bakmaz nerede rahat edeceğime bakardım..
(28 puan) tarafından
Cok doğru aslinda haklısınız
(3,186 puan) tarafından
:) sağlıkla doğsun inşallah önemli olan o ama rahatınız baza alın sonuçta fark var ama öyle uçurumlarda yok.. :)
(28 puan) tarafından
Doğru diyorsunuz :)
(3,186 puan) tarafından
Şimdiden hayırlı evlat olsun inşallah ☺️
(28 puan) tarafından
Allah razı olsun inşaAllah :)
0 oy
tarafından
Maddi olarak sorun yaşamayacaksanız kendi doktoruna git bence canim.
0 oy
tarafından
Maddi sıkıntı yoksa kendi doktoruna git derim
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Kendimi en guvenli nerde hissedersem oraya karar verirdim ve hangi dr a daha cok guveniyorsamm ki oyle de yaptimm. Zaten insan basina neler geleceğini bilmediginden cok tedirgin oluyor. :)
(28 puan) tarafından
Kesinlikle ole insan bilemiyor pişman olmakta istemiyorum
(1,555 puan) tarafından
Once Allaha guven inan canim. Arastir. Hangi dr hastane guvenilir gelirse ve rahat edersen onu sec. Bisey olmaz insallah hayirlisi ile. Rabbim sag saglim hayirlisi sagliklisi ile kucagina almayi nasip etsin insallah canim bi avazda kurtul insallah.
(28 puan) tarafından
insaaAllah Allah razı olsun Çok sağolun Allah'ım herkesin yardımcısı olsun
(1,555 puan) tarafından
Amin insallah canim cumlemizden de razi olsun insallah canim.
0 oy
tarafından
Kendi dr uma giderdim kesinlikle canim . Hic baska hastaneyi aklima bile sokmazdim . 2bin de uygun sezaryen icin . Kolay dogumun olur umarim 
(28 puan) tarafından
Ölemii Çok tşk ler Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Benimde hastane 2000 doktor 1500 yemedim icmedim hediye falan istemedim esimden guvendigim doktorda yaptim allah ondam razi olsun
(28 puan) tarafından
Anladım canım ne güzel benim esimde bana bırakıyor kesinlikle karismaZ sağolsun
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Ben doktorum dan memnundum herseyimide biliyordu ve indirim biraz azalmasına rağmen onda oldum 500 düşünme inan doktor eli cooook önemli hatta 2. Naisp olsa doğumu gene onda isterim diyorum 
(28 puan) tarafından
Gerçekten doğru şimdi kararimi verdim  
Güvendigim insanin eline yatmak daha huzur verici
Diğer doktoru o kadar bilemiyorum muhakkak belki oda iyidir ama insan guvenemiyor yine
(12,763 puan) tarafından
Yoo cnm bosver sen ha durumun yoksa neyse ama kendi doktorundan vaz geçme doktorum eli o kadar iyiydi ki maşallah hemen kalktım çok seviyodum doktorumu bide benim riskli idi bosver sen 1 kez doğum oluyo para herzaman olur
(28 puan) tarafından
Cok Şükür durumum var verebilirim bende  ayni sizin gibi doktorumu cok seviyorum inşaAllah güzel geçer cok sağolun tekrardan :)
(12,763 puan) tarafından
Rica ederim naçizane tavsiye akşamdan göğüslerine masaj yap sütun gelsin bide hosaf yap koy 1.5 lt şişeye has götür onu iç gece ben direk wc çıktım ve sütünde hemen gelmişti Rabbım sağ salim  kurtarsib
(28 puan) tarafından
İnşaAllah yaparim tabiki tavsiyeniz icin tşk ler amin insaaAllah Rabb'im  nerede varsa cumlesinin yardımcısı olsun

İlgili sorular

+1 oy
31 cevap 1,037 göst.
+1 oy
4 cevap 259 göst.
7 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Evrim.34 (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 464 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 152727 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 318 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kar tanesi 2 (83 puan) tarafından soruldu