0 oy
230 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar sorum yukarda.

11 Cevaplar

0 oy
(8,177 puan) tarafından
Keserim. Kırık tırnağımla mı dolaşayım ay
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kesmem canım. Çok uzamadikca. Çünkü adetliyken tırnak kesmek mekruh. Tek tırnak değil kıl tüy vs
tarafından
2ay önce doğum yaptım adet düzensizliğim var tırnaklarm beni rahatsz etmeye başladı biliyorum kesmek günah.
(3,754 puan) tarafından
Adetliyken günah değil, cünüp iken sadece mekruhtur. Adetin bitince yıkamazsan da cünüp sayılırsın.
Tırnak kesilir
tarafından
Neye göre bu cevabı veriyorsun canım. Yanlış biliyorsun internetten bak aç oku. Bulamazsan ben sana burdan atarim
(3,754 puan) tarafından
Biyerden atmana lüzum yok, yarım bilgi ile cevap yazmazdım vebale girmezdim
tarafından
Ama sen bence vebale giriyorsun ben değil. Yarım bilgi değil ben yıllarca kuran kursuna gittim hocalarımız hep böyle söyledi. Ve internette de aynısı yazıyor. Araştır canım.
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Tırnak adetli iken kesilir ama adetin bittiği an cunup sayılırsin ve cunupken Tırnak kıl kesilmez
(3,754 puan) tarafından
+++++
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Keserim canım 
0 oy
(1,721 puan) tarafından
Adetlyken tırnak kıl tüy alnmaz manen temz saylmıyosn hani cünpsn yq onlar da ole sayılıyor eğer çok rahatsız ediyor sa ya suyun altnda kes yada kesdikten sonra suyla gönder 
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Eger rahatsiz edecek kadar uzunsa keserim yoksa kesmem
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Dikkat ederim desem yalan olur ama kesmem çok Bi durum olmadıkça 
0 oy
tarafından
Eğer uzadı ve rahatsız okuyorsan keserim zaten nefret ederim tırnağın uzun biryere değince midem bulanıyor heleki duvar ve fayansa
0 oy
tarafından
Kesmem.      
0 oy
(10,458 puan) tarafından
Böyle bir şeyi ilk defa öğrendim hep kesersin oysaki
0 oy
(4,385 puan) tarafından
hayir kesmem. tırnak kesmek icin pazartesi,perşembe, cuma günleri kesilir. diğer günler zararlidir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 107 göst.
26 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oykulku (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 741 göst.
6 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Dln (2,586 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,203 göst.
0 oy
6 cevap 154 göst.

Kategoriler

1,477,837 soru

24,189,118 cevap

336,801 kullanıcı

...