0 oy
582 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (186 puan) tarafından
Gerçekten nasıl davranmam gerektiğini şaşırdım kızlar eşimin kardesi bi nedenden tutuklu esimi ilk defa böyle görüyorum yemek kurdum agliycagini o kadar hissettim ki baktım gözyaşları suzuluyor onunla ağladım teselli ettim kardeşinin bi çocuğu var eşi hamile kendinde sorumluluk hissediyor içi hiç rahat değil tutuyorum içimde ama kardeşinin çıkması çok zor bende hamileyim çok kötüyüm ya

8 Cevaplar

0 oy
(1,776 puan) tarafından
Suçu ne kuzum
(186 puan) tarafından
Kumpas ve iftira diyelim
(781 puan) tarafından
E adam haketmis o zman siz niye düşüyorsunuz ki derdine babası dedesi düşünsün evini kapatıp kaynatasi gile tasonsin esin hangi birine yetecek bir evin faturası kolaymi ödenir yemesi içmesi çocukları ha yine ufaktan destek çıksın yok hapisteki kardeşe bakacak aileye bakacak öyle adam kaldımi siz aynı durumda olsanız bakar miydi
-Reklam-
0 oy
(22,554 puan) tarafından
Allah kolaylık versin. Zor bı durum eşin icin
(186 puan) tarafından
Hemde nasıl çökecek gözümün önünde yemek bile yiyemiyor dua edin lütfen çıksın kardesi
0 oy
tarafından
Kötü bir sey degildir insallah tutukluluk sebebi
0 oy
tarafından
Çok zor bir dönem çok zor bir süreç iceri girdi diye bitmiyor.cunku icerinin masrafida daha fazla dışardaki içinde kötü yani hiç birşey diyemiyorum çünkü eşim girdiğinde. Kaynimin odadan ağlama sesleri hala kulağıma geliyor .....
(186 puan) tarafından
Yok canm nerde bi çocuk bakmak nasıl zor bu dönemde kızıma alamadığım çok şey var düşün bi kizim var şu an
tarafından
Anne baba yasiyormu maddiyat nasıl kayninin bir gekiri varmı nasıl olucak ?
(186 puan) tarafından
Kayinbabam çalışmıyor kaynin geliri yok çalışması vardı o da gitti eşimin iki kizkardesi okuyor onlara da bakıyor üstüne biz kendimi fazlalık gibi hissettim eltide eklenirse
tarafından
Uhuuuu çok zor cokkk Allah yardımcınız olsun kayınpeder csliscak veya çocuklara kaynanan bakicak eltim caliscak ama sosyle birşey de var suçluysa karı beklermi ceza kaç yıl her babayigytin harcı degl beklemek naisl bir kadin
(186 puan) tarafından
Bekler herhalde kaçarak evlendiği çocuk var karnında nereye gidecek
0 oy
(913 puan) tarafından
Canım cok zor bi durum bazen elin kolun baglaniyor iste tam o durumdasin esinin yanında olmaktan başka yapacak bişey yok maddi durumunuz varmi bari onlara yardım edecek.
(913 puan) tarafından
Kuzum yarin bakayim videolar var dinlemem lazim hangisi oldugunu hatirlamam için bakinca hatirlayamadim
(913 puan) tarafından
Ondan değildir kuzum vicdan yapma bosuna bide
(186 puan) tarafından
Dimi sonuçta ben ona git suç işle yakalan demedjm
(186 puan) tarafından
Tm cnm yarın bakarim
(913 puan) tarafından
Tamam kuzum olmazsa özelden de atarım sen şimdi herşeyi unut güzelce dinlen hamilesin bebeğini de üzme kendini de herşey olacagina varır su akar yolunu bulur ilerde olacaklari bilmedigimiz için bu telaş belki de hersey kolayca çözülecek dua et canım bol bol bende kacayim yavastan
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Pekte yapacak birşeyin yok gidip çıkaramadım sonuçta ama eltine yardımcı olabilirsin ne bilim zor bı durum Allah kimseyi düşürmesin
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Öyle düşünme canım gün doğmadan neler doğar iftira demişsin inşaallah iftira olduğuna dair bı kanit falan vardır ne iftirası bilmiyorum ama zor bı durum çok zor ama el mahkum olacakları beklemekten başka cagre yok 
0 oy
(356 puan) tarafından
Eşinde qlisacak zamanla merak etme canım bir kac gun böyle gider elden birsey gelmez 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 122 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 335 göst.
26 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 231 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 368 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Yarin (115 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,513 soru

24,017,633 cevap

328,083 kullanıcı

...