0 oy
583 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (186 puan) tarafından
Gerçekten nasıl davranmam gerektiğini şaşırdım kızlar eşimin kardesi bi nedenden tutuklu esimi ilk defa böyle görüyorum yemek kurdum agliycagini o kadar hissettim ki baktım gözyaşları suzuluyor onunla ağladım teselli ettim kardeşinin bi çocuğu var eşi hamile kendinde sorumluluk hissediyor içi hiç rahat değil tutuyorum içimde ama kardeşinin çıkması çok zor bende hamileyim çok kötüyüm ya

8 Cevaplar

0 oy
(1,776 puan) tarafından
Suçu ne kuzum
(186 puan) tarafından
Kumpas ve iftira diyelim
(781 puan) tarafından
E adam haketmis o zman siz niye düşüyorsunuz ki derdine babası dedesi düşünsün evini kapatıp kaynatasi gile tasonsin esin hangi birine yetecek bir evin faturası kolaymi ödenir yemesi içmesi çocukları ha yine ufaktan destek çıksın yok hapisteki kardeşe bakacak aileye bakacak öyle adam kaldımi siz aynı durumda olsanız bakar miydi
-Reklam-
0 oy
(22,591 puan) tarafından
Allah kolaylık versin. Zor bı durum eşin icin
(186 puan) tarafından
Hemde nasıl çökecek gözümün önünde yemek bile yiyemiyor dua edin lütfen çıksın kardesi
0 oy
tarafından
Kötü bir sey degildir insallah tutukluluk sebebi
0 oy
tarafından
Çok zor bir dönem çok zor bir süreç iceri girdi diye bitmiyor.cunku icerinin masrafida daha fazla dışardaki içinde kötü yani hiç birşey diyemiyorum çünkü eşim girdiğinde. Kaynimin odadan ağlama sesleri hala kulağıma geliyor .....
(186 puan) tarafından
Yok canm nerde bi çocuk bakmak nasıl zor bu dönemde kızıma alamadığım çok şey var düşün bi kizim var şu an
tarafından
Anne baba yasiyormu maddiyat nasıl kayninin bir gekiri varmı nasıl olucak ?
(186 puan) tarafından
Kayinbabam çalışmıyor kaynin geliri yok çalışması vardı o da gitti eşimin iki kizkardesi okuyor onlara da bakıyor üstüne biz kendimi fazlalık gibi hissettim eltide eklenirse
tarafından
Uhuuuu çok zor cokkk Allah yardımcınız olsun kayınpeder csliscak veya çocuklara kaynanan bakicak eltim caliscak ama sosyle birşey de var suçluysa karı beklermi ceza kaç yıl her babayigytin harcı degl beklemek naisl bir kadin
(186 puan) tarafından
Bekler herhalde kaçarak evlendiği çocuk var karnında nereye gidecek
0 oy
(913 puan) tarafından
Canım cok zor bi durum bazen elin kolun baglaniyor iste tam o durumdasin esinin yanında olmaktan başka yapacak bişey yok maddi durumunuz varmi bari onlara yardım edecek.
(186 puan) tarafından
Nerde eşim birde diğer kardeşlerinin okumasına yardım ediyor benim bi çocuk ikinci yolda bu adam neye yetişsin
(913 puan) tarafından
Off ya devlet destek filan vermiyormuki bu gibi durumlarda ailede de yok o zaman :( esinin yükü çok ağır ya ne desem boş Allah im bı kapı açar inşallah
(186 puan) tarafından
Bu benim bahtım biliyor musunuz eşimin yükü azmış gibi Allah günah yazmasın tabi zor bi durum ama birde eltim eklenirse daha adam bize yetişemiyor bizden kiscak bu gidisler
tarafından
Aylık 2000 bin yatırıyoruz eşime.
Kıyafeti iviri ziviri hariç
(913 puan) tarafından
Bunuda yeni duydum içerde para lazim oluyormuymus
(913 puan) tarafından
Canım eltinin ailesinin durumu filan dami yok onlar sahip çıksa ya adam hangi birine yetişsin kaça bolunsun
(186 puan) tarafından
Icerdekinin masrafı var disardakilerin var hayat pahali nasil olacak bu işler Allahim yardım et bi kabus olsa keske
(186 puan) tarafından
Ay olsa da vermezler elimin annesi kızına bi kab yemek bile getirmedi kadın hamile benden jstedi yemek ben gonderdim
tarafından
Balhazar içtiği suya kadar kendileri alıyorlar.

Telefon hakkı var onun ücretini sen ödüyorsun
Elektrik suya para toplanıyor
Kahvaltılık ıvır zıvır herşeyi kendin. Alıyorsun hele birde sigara varsa aylık düz 2500 de sen buna ha birde bunun avukatı bunun elbisesi bunun dışardaki in eziyeti
(913 puan) tarafından
Kardeşleri çok küçük değilse ise girip öyle okusalar üniversiteye gidiyorlarsa mesela çok var çalışıp kendi masrafını çıkaran canım başka alternatifler düşünün yoksa cidden kocanin hayati mahvolur aynı zamanda sizinde
(913 puan) tarafından
Ayy ne kötüymüş ya Allah kurtarsın inşallah tez zamanda canim bide sizin masraflar var ohoo neye yetişilecek bide bu devirde
(186 puan) tarafından
Doru eşim bugün sadece 1000 lira harcsdi bugün tutuklandı adam
tarafından
Aynen öyle.resmen rezalet yani 1 senede 40 bin + avukat paralarıyla 300 bin harcadık.
(913 puan) tarafından
Nasıl anneymis öyle tövbe yarabbim belalarda hep bir gelir ya eltine de üzüldüm hamile hâliyle oda çok kötüdur
tarafından
Ne aldınız IBAN numarasını alın cezaevini arayıp hesabina atıyorsunuz kantin gününde o alıyor
(186 puan) tarafından
Kardeşleri boş vakitlerinde hep çalışıyor ama herkesin masrafi var bi kadın 2 çocuk koca bir aile oluyor bu kadarı da fazla ben eşimle evlenirken kardeşlerine yardımcı olduğunu bilerek evlendim ki bu herkesin harcı değil simdi eltide girerse işin içine eşim bi de yufka yürekli çocuklara dayanamıyor napcsm bilmiyorum
(913 puan) tarafından
Valla kızlar cok şaşırdım ve çok üzüldüm ikinizin durumda bi ayrı Allah kurtarsin bu beladan tez zamanda kaslarinefendisi sizin çıkış ne zaman inşallah yakindir bari
tarafından
Eltim gencmi çalışmak zorunda yapcakmbirsey yok kaynanan bakar
(186 puan) tarafından
Genç Genç çalışmış zaten buraların kızı ama doğum yapınca emen çocuğu nereye birakcak
tarafından
Kız iki üçtür fark ediyorum bana kaslarinefensi diyorsunnn sjsj

Kaoslarınefendisiyim ben sjjss

Bizim dosyamız temyizde bekliyoruz ceza 20 yıl yatari 13 yıl
tarafından
Hamileeeemiiii ayyyy
(913 puan) tarafından
Çocuklardan kısıp mecburen eltine verecek bence canım çalışıyorlarsa bi şekilde idare edecekler yapacak bişey yok herkes biraz fedakarlık yapsin eşine bişey diyemem yufka yürekli olmasa bile kimse birakamaz abisinin emaneti
tarafından
Benim eşim girdiğinde ben 3 buçuk. 4 aylık hamileydim oğlum şuan 7 aylık
(186 puan) tarafından
Abi olan benim eşim zaten bize bisey alamıyor neyden kisacak biz karnımızı zor doyuruyorz
(913 puan) tarafından
:))) kiz kaos yazacam kasmi yazmisim valla farketmedim ama kaslarin efendisi de fena değilmiş :) deme ya nasil geciniyorsuniz 13 yil çok temyiz ne bilmiyorum ama daha mi azaliyor ceza
tarafından
Nerde oturuyorsun canım hangi cezaevi

Çok zor bir dönem Rabbim yardımcınız olsun biz o dönemleri henzi atlatsmadik
(186 puan) tarafından
Zaten çok çektim tam rahata ercekken yarabbim nedir bu birde bu eltim benim bosanma davama şahitlik verdi aleyhime benle arasj iyi olduğu halde gorumcelerimj kışkırttti ceyizlerimi bozup yakmalari için
(913 puan) tarafından
Yok size demiyorum ya kardeşleri kisacak su yardim ettiginiz
(186 puan) tarafından
He evet doru inşallah kısa sürede çıkar da herkes rahat eder
tarafından
Balhazar iki uctur diyon jjssjsj bizim.dosyamiz bozulcak şuan avukatlarımız onla uğraşıyor inşallah olur Rabbim sen büyüksün

Benim kayineoder calsiiyor evi var kirada dukyani var kendi evimi kiraya verdim kaynanamın üstüne taşındım kayınpeder emekli kaynım çalışıyor
(913 puan) tarafından
Ayy Cansel valla bide kötü anlaşıyorsaniz daha zor bee
(186 puan) tarafından
Hani eskiden olsa idare edilir insan markete girmeye korkuyor
(186 puan) tarafından
Kötü anlaşmak değil konuşmuyoruz iki komşu yabancı gibiyiz eşimde kobusmuyordy ama mecbur bu olaylar olunca
(913 puan) tarafından
Allah yardimciniz olsun kaoscum valla küçücük beben var hem sana hem eşine zor Allah tan maddi yönden bir tutar yeriniz var ama sende fedakârlık yapmışsın
(913 puan) tarafından
Kızlar ya bi dua aklima geldi inanirsaniz olur inşallah ben iki kez Allah in o isimleriyle dua ettim ikisi kabul oldu bi arkadasim yillardir bosanamiyordu o duayi dedim boşandı sizde bunun icin okuyun da Cübbeli Ahmet hoca anlatıyordu unuttum bi bulmaya çalışayım
(186 puan) tarafından
Neymiş bakalım ay aklıma geldi vicdan yaptım ben kaynim bana küfrettiği için ah ettim beddua ettim bundan bi kaç gün önce acaba çok mu içten ettim hamile kadinin duasi olur derler ama ben böyle biseu istememistim
(913 puan) tarafından
Kuzum yarin bakayim videolar var dinlemem lazim hangisi oldugunu hatirlamam için bakinca hatirlayamadim
(913 puan) tarafından
Ondan değildir kuzum vicdan yapma bosuna bide
(186 puan) tarafından
Dimi sonuçta ben ona git suç işle yakalan demedjm
(186 puan) tarafından
Tm cnm yarın bakarim
(913 puan) tarafından
Tamam kuzum olmazsa özelden de atarım sen şimdi herşeyi unut güzelce dinlen hamilesin bebeğini de üzme kendini de herşey olacagina varır su akar yolunu bulur ilerde olacaklari bilmedigimiz için bu telaş belki de hersey kolayca çözülecek dua et canım bol bol bende kacayim yavastan
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Pekte yapacak birşeyin yok gidip çıkaramadım sonuçta ama eltine yardımcı olabilirsin ne bilim zor bı durum Allah kimseyi düşürmesin
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Öyle düşünme canım gün doğmadan neler doğar iftira demişsin inşaallah iftira olduğuna dair bı kanit falan vardır ne iftirası bilmiyorum ama zor bı durum çok zor ama el mahkum olacakları beklemekten başka cagre yok 
0 oy
(356 puan) tarafından
Eşinde qlisacak zamanla merak etme canım bir kac gun böyle gider elden birsey gelmez 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 122 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 335 göst.
26 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 231 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 369 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Yarin (115 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,905 soru

24,022,808 cevap

328,299 kullanıcı

...