0 oy
87 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (348 puan) tarafından
Kızlar dün atesliydi duş aldırıp fitil ateş düşürücü fln verjdm bugün ateş olmadı ama genzi tıkalı burnu nu aciyorum ama yine de genzinde var ne yapılabilir veya doktora gitsen ne yaoabilirler

3 Cevaplar

+1 oy
(1,738 puan) tarafından
Bol su icmeli benim kizimda 1 yasinda gunde 3 bardak su iciyo su balgamin kivamini inceltir cocukta bunalmaz.ama doktora gitmende lazim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dogal olarak zaten burnunu acmissin sogani ikiye bol yanina koy yatarken cok ise yariyor kotuysede doktoru ihmal etme cnm tabi igne yaparlr serum verirler belki  buhar verirler bunlardan birini yapiyorlr mutlaka
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Balgam varsa doktora git salgın vr ondan olabilir ciğerine inmesin ses kısıklığı var mı
(348 puan) tarafından
Yok ses kısıklığı yok keyfi fln yerinde din ateş olmadı şükür oksururken boğazı açıyor gibi geldi sadece
(7,827 puan) tarafından
Şükür ses kısıklığı olmasn salgın var rabbim şifa versn
(348 puan) tarafından
Sağol canım amin insaAllah hiçbir bebek hasta olmasa keşke hastaneye gitmistik hava çok sıcaktı sıcak çarptı diye düşünüyorum bugün daha iyi ama genzi biraz daha kapali
(7,827 puan) tarafından
Yavrum benim inşallah dahada iyi olur

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 58 göst.
5 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 74 göst.
12 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Princess_s mother (700 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.
25 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 107 göst.

Kategoriler

1,477,356 soru

24,182,192 cevap

336,381 kullanıcı

...