0 oy
106 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (71 puan) tarafından

Anneler bebeğim 5 aylık iki gündür öksürüyordu ama ara ara bugün sıklaştı ve şuan sanki burnu tıkalı bu yüzden uyuyamıyor sağlık ocağına götürsem ne gibi bişey yapabilirler burun tıkanıklığı ve öksürük için yoksa bakmaz mı sağlık ocağı 

6 Cevaplar

0 oy
önce (4,176 puan) tarafından

Suan salgın var herelde benimkide 8.5 aylik baktim.basliyor hemen ilaç verdi.okauruk şurubu ile buru spreyi sıktım.buenunu temizledim bitkisel öksürük şurubu var onu verebilirsiniz ben 5 aylikkende vermistim

önce (71 puan) tarafından

Tamam şimdi hastaneye gideceğim zaten kahroluyorum onu böyle görünce yazık ben bile dayanamıyorum ya

önce (487 puan) tarafından

Doktor bize neden ilaç vermedi acabaa 8 aylık benimkisi de kaç gündür burun akıntısı tıkanıklık ve hafif öksürüğü var geçmedi hemde uzmana götürmüştüm 

önce (4,176 puan) tarafından

Bilmem iyice hasta olsun diye herelde

-Reklam-
0 oy
önce (3,865 puan) tarafından

Burnunu sürekli açık tutmanız lazım temizlenmesi lazım serum fizyolojikle, geçmiş olsun. Maalesef hastalık dönemi şu an çocukların hepsi dökülüyor. Bizimki de aynı:(

Çok sağol canım size de geçmiş olsun 🙁

Benim bebeğim de 8 aylık nerdeyse burnu tıkalı akıyor doktora götürdük hiçbir ilaç vermedi serum fizyolojikle temizliyoruz ama bir türlü geçmedi 4 5 gün oldu hiç bir işe yaramıyor 

0 oy
önce (6,254 puan) tarafından

Günlük burnunu temizliyor musunuz 

Benim bebeğimde de aynı belirtiler var hemen hemen 8 aylık benimkisi burnunu temizlemek hiç işe yaramıyor kaç gündür temizliyoruz düzenli 

önce (6,254 puan) tarafından

Hasta olmadan da gün aşırı açmanız gerek burnunu. Onlar bizim gibi değil. Burun temizliği, sümkürme yapamıyorlar bizim yapmamız lazım doğduğu günden sonra 

0 oy
önce (6,411 puan) tarafından

10 aylık nezaman tikansa burun serumu ile temizliyorum hortumu var çekiyorum calpol.faln verir en fazla

Verdi canım öksürük şurubu falan gittim bugün hala aynı bakalım🙁

0 oy
önce (1,197 puan) tarafından

Serum fizyolojik uyguluyor musun 

Canım gittim bugün verdi evet öksürük şurubu falan yazdı 🙁

önce (1,197 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım

0 oy
önce (79 puan) tarafından

Geçmiş olsun benim bebeğimde öyle oldu 10 gün sürdü serum fizyolojik ile sürekli temizledim arada yıkama yaptım fizyolojik ile soğuk buhar verdim öyle geçti

+1

Canım gittim bugün verdi evet öksürük şurubu falan yazdı 🙁

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 346 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
10 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugce12. (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 147 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,339 soru

24,181,997 cevap

336,371 kullanıcı

...