0 oy
448 göst.
Diğer kategorisinde (356 puan) tarafından
Kızlar eşim çok kıskanç . Gece vardiyasında gece 3 gibi aradı aen benim Instagramima hikayelere baktın mı diye. Sabahta eve gözü dönmüş bı şekilde geldi geç balkona diye bağırdı bende anlamadım ne olduğunu bı tane arkadaşı var onun hikayesine neden baktım diye bağırdı çağırdı . Nikahimizda kafeye gittik benim arkadaşlarım falan vardı onun arkadaşıda uğradı eşimde yanımızda konuştuk biraz o zamanda kızmıştı. Eşi vok tuhaf arkadaşının kapaliydi açıldı falan garip yanı biraz bende birkaç kez konusu açıldı o şekilde bu nasıl bu kızı kabul etmiş diye söyledim o çocuğun hikayesine baktım diye delirdi ama özellikle sadece onunkine değil sıradan 5 6 kisinin hikayesine bakıp kapattım diğerlerine bişey demedi bana sen beni aldattın gönül bagin mi var diye bağırdı beynimden vurulmuşa döndüm nasıl davranmam lazım bilemiyorum 

10 Cevaplar

0 oy
(17,204 puan) tarafından
Sosyal medyadan uzak durmak en iyisi. Eşin senin arkadaşininkine baksa belki sende benzer tepki vereceksin. 
(356 puan) tarafından
Beni aldatiyosun diyede yargılamam
(17,204 puan) tarafından
Tamam erkeklerin tepkileri daha büyük. Mesela biz kadinlar somut bişeyler olmadan aldatma diye bişeyi dillendiremiyoruz ama erkekler bir bakişi bile aldatma olarak görebiliyor. Hatta karşidaki erkek bile senin onun hikayesine bakmani kendince farkli değerlendirebilir. Yani Türk erkeği kabul etsekte etmesekte böyle.
(356 puan) tarafından
Napicam bilmiyorum inan ki
(183 puan) tarafından
Konu sosyal medya değil, adam saplantılı. Yoldan geçerken vitrine baksa ona da mana bulur bence. Sosyal medya olmasa da olay çıkarır yani.
(356 puan) tarafından
Aynen öyle oluyo zaten ayakkabılarımın duruşundan benim o gün bı yere gidip gitmediğimi kontrol ediyomus anahtar deliğindende aynı şekilde siz düşünün
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy kafayı yemiş 

Bakman hata evet ama kocan seni suçluyor resmen bir yarası mi var sana sarıyor 
(356 puan) tarafından
Telefonum çocuktaydi o şekilde eşimin telini aldım sıkıldım kapattım ama anlamadım bende ne diyeceğimi nasıl davranacağımi bilmiyorum inan
tarafından
Bakma canım sende hatalisin ben baksam benim eşimde çok kızar snaane der hakli
tarafından
Bence sen haklısın çok özür dilerim de birdaha asla bakmam o niyetle düşündüğünü bilmiyordum.bana birdaha böyle itam da bulunma bu çok ağır de
(356 puan) tarafından
Ya evet kızar anlarım ama bunun altında bişey araması beni çok üzdü
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Balkona niye çık dedi heerkes duysun diye mi. Orasını anlamadım ama hasta ruhlu olduğu kesin
(356 puan) tarafından
Balkonum kapalı canım herkes duyacak sus diyorum duysun yapmasaydin diyo gerçekten hasta normal değil balkona bile çıkmama izin vermeyen birisi sırf o yüzden cam taktırdı
0 oy
tarafından
Ayy hiçbir şey yapma boşver kendisi anlasın hatasını.kafasinda kurmuş mu ne yapmış anlamadım.
(356 puan) tarafından
Açıkça soyluyo kurdum diyo ama nasıl davranmam lazım hatasını anlasın onu bilemiyorum
tarafından
Bir müddet konusmasan hatasını anlar mı acaba
(356 puan) tarafından
Konuşmuyorum şimdilik icimdende gelmiyo açıkçası
0 oy
tarafından
Aşırı kıskanç erkekde hiç çekilmiyor
(356 puan) tarafından
Hasta benim kocam normal değil ki
tarafından
Aynen öyle canım hiç normal değil
(356 puan) tarafından
Bu tepkisi karşısında sen olsan nasıl davranırdın canım
tarafından
Kapatın sosyal medyaları bir daha böyle büyük birşey olursa babamın evine giderim geçici süre dersini alsın çekemem bu ne böyle
(356 puan) tarafından
Sadece sosyal medyayla kalsa yine iyi canım ayaklabilarimin duruşuna bile bakıyormuş o gün bı yere gittim mi diye o derece yani düşün
tarafından
Ooooo Allah sabır versin sana bacım
0 oy
tarafından
Bu kadarı kıskançlık değil hastalık. Güven yoksa evlilik ya da ilişki yoktur ortada malesef.. 
(356 puan) tarafından
Bende söylüyorum hastasın sen normal değilsin diyorum beni bu hale sen getirdin diyo sanki naptın ben anlamadım cidden bende aynı kafadayim arkadaşım bile olsa guvenemezsem aşırı soğurum
tarafından
psikolojik tedavi alması gereken takıntılı bir eşin var. Allah yardımcın olsun
(356 puan) tarafından
Kabul etmiyo ki keşke etse astigim çamaşıra kadar karışır o derece
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Bugün bir arkadaş post açmıştı eşim beni kiskanmiyor gibi bişey. Açsın da bu postu okusun. Kıskançlık da iyi birşey değil 
(356 puan) tarafından
Tabiki iyi bisey değil astigim çamaşıra panjurlari çekmeme kadar karışır
(6,048 puan) tarafından
Valla esin resmen ruh hastası
(356 puan) tarafından
Tedavi görmesi lazım ciddi anlamda
0 oy
tarafından
Eşin kafayı yemiş 
(356 puan) tarafından
Kendi yediği yetmez gibi banada yediriyo artık
0 oy
tarafından
Gece 3te aradidan sonrasını okumadım, gerek yok.
(356 puan) tarafından
Hangi anlamda söyledin canım şuan kafam basmiyo
tarafından
Gece 3'ten sonra hayırlı bir şey söylemek için aramamıştır kesin. Okudum sonra, sinir oldum, terbiyesiz.
(356 puan) tarafından
İçim soğudu hadi sadece kızsa bişey demicem ama aldatiyosun gönül bagin var demesi bitirdi beni
0 oy
(684 puan) tarafından
Canım bu kadar kıskanç kocan varsa sosyal medya kullanmak sizin neyinize kapatın gitsin 
(356 puan) tarafından
Sosyal medya olmasada sorun çıkar ki tek bu değil yani

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 212 göst.
22 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Kokusuask (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.
0 oy
1 cevap 185 göst.
22 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yamukprenses (1,645 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,261 soru

24,109,087 cevap

332,856 kullanıcı

...