0 oy
489 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Kızlar aranizda buz lazer yaptıran var mı acı oluyor mu bide normal lazerle farkı ne 

6 Cevaplar

0 oy
(1,421 puan) tarafından
Ben gittiğimde ilk buz lazere gittim berbat bir şeydi hep yaktı beni bir gece öncesinden tüylerini jiletle alcani söyledi lazer ışığı kökü görsün diye böyle jel sürüyor bölgeye sonra atış yapıyor beni maf etmişdi ama bnm cildim aşırı derecede hassas ultra hasas aonra soğuk lazere gittim oda yaramadı bana oda bnim canimi çok yaktı ve benim kıl köküm sarı olduğu için 2.5 milyarın çöpe gitti gene çıkıyor umarım sizde ise yarar
tarafından
Aa niye ise yaramadı acaba canim tüylerin sarı diye mi
(1,421 puan) tarafından
Sanırım öyle eğer senin öyleyse sakın yaptırma işe yaramıyor bide para alçaklar diye ay dokulcek bitcek 3-4 seansde felan dediler bn toplamda 15 kez gittim hiç bir işe yaramadı canımın acidigi ile kaldım
tarafından
Yok canım simsiyah benim tüylerim
(1,421 puan) tarafından
Benim arkadaşım da öyle simdiyahdi onda işe yaradı lazer görüyor sarıyı görmüyor
-Reklam-
0 oy
(163,460 puan) tarafından
cilt analizi yapilmasi lazim sana uygunsa yaparlar buz lazeri
tarafından
Daha gitmedim ama buz lazer acısız dediler diye onu yaptırmak istedim bakalım
0 oy
tarafından
Cilt analizi yap hangisi uygunsa onu yap
0 oy
tarafından
Ben gittim buz lazere diod diyolar ya ona diyosun dimi. Benim gittiğim merkezde onlar benim herşeyimle ilgilenmişlerdi bir gece öncesi jilet falan yapmadım bacaklarıma koltuk altıma olduğu gibi gittim görevli kendisi yaptı. Mesela bacak bölgende nerde azalma varsa orayı kendisi gördüğü için bitmemiş yerlere daha çok atış yapıyodu. Tertemiz gelirsen ben anlayamam nerde azalma var nerde yok dedi toplamda 15 seans falan gittim çok aşırı tek tük kaldı oda normal gözüme bile batmiyo koltuk altımı hele şeftali tüyü gibi 
tarafından
Ayy ne güzel yaa kız bide acı oluyor mu
tarafından
Senin acı eşiğin düşükse canın yanar tabi :) ama nasıl tarif etsem karınca ısırığı gibi iğne batması gibi saniyelik bi acı olup geçio
0 oy
(103 puan) tarafından
Buz lazer yaprircaksan diot olmalı ..bazi merkezler buz başlıklı Aleksandr lite yapiyor hiçbir şey yaramıyor çok can yakiyor ben ikisininde gittim diot çok guzelll
tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim bilgin için
0 oy
(2,614 puan) tarafından
Bende gittim buz lazere bana cilt analizide yapilmadi arı ısırıgı gibi acisi var ama memnun kalmadim ben yine cikiyo killarım
tarafından
Normal lazer daha mı iyi acaba yaa ben acı olmasın diye buz lazer istiyorum
(2,614 puan) tarafından
Alexandr daha iyimis oyle diyo herkes
tarafından
Evet bende duydum onu canım

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 107 göst.
24 Ağustos 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Olacakmi bilmem (14 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 195 göst.
+2 oy
1 cevap 67 göst.
15 Mart 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Yrn33 (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 263 göst.
2 Şubat 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Fairy.han (5,572 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,470 soru

24,139,872 cevap

334,446 kullanıcı

...