+2 oy
234 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (700 puan) tarafından

Kızlar trendyolda kiwi IPL buz lazer epilasyon cihazı gördüm 999.949 falan atışı varmış bu bitince makine işlevini görmüş oluyormuş mesela tüm vücut yarım saat sürdü ne kadar harcar saniyede mi atıyor ne kadar yıl gider bilgi verir misiniz bir de önerdiğiniz farklı ürün varsa onu da öğrenmek isterim 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bende de riomi var 2 aydır kullanıyorum atış yaklaşık 10 yıl gider dedi satıcı ama olurda biterse tekrar doldurumu ücretli  yapiliyormuş canim bende trendyoldan aldim yorumlarına bak istersen

tarafından

Doldurma işlemi diye birşey yokmuş,bende aldığım zaman çalışan kadına sordum böyle birşey varmı diye yok dedi,yani atışı bittiği zaman makinası çöp oluyor yenisini alıyorsun,bana dedi zaten bu makine yedi sene felan gider dedi 

tarafından

Benim aldığım satıcı öyle söyledi bilemem artık beni 10 yıl götürse çöp olsa da sorun değil zaten oyle çok pahalı bir şey değil şimdide çöp olsa sorun değil yani

-Reklam-
+1 oy
(562 puan) tarafından

Benim braun silk expert pro3 var. Hormon bozukluğu olduğu için kıllarım erkeklerle yarışır haldeydi 🤣🤣🤣🤣 ben pandemi zamanı almıştım halâ kullanıyorum.  Kıllarım olduğu için değil arada sırada tek tük kalmışlar var onlara atış yapıorum.  Bebek gibiyim şuan. Kıl yok azıcık tüy var 😍😍

0 oy
(9,081 puan) tarafından

ya bu dandirik dundirirk cihazlara inanip niye bosa para veriosunuzki kivi bide😂philips bile yani ipl lazer tuyu kili uyutuyor . surekli surekli almak zorundasin bitirmio bise etmio agda gibi yani omur boyu ugrasivan . ne gerek varki. lazere gdeceksen düzgun bir merkeze gt omur boyu kurtul. 18 sene once gttim 8  ayicinde komple bitti. 18 senedir hic elipasyon falan yapmiyorum hic cikmiyor dogumlar evlendim vs epilasyon yapmiyorum . 1 tl bile olsa yazik gunah dandirik bir alete verecegin paraya ise yaramicak vunku ipl lazer tuyu uyutur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 279 göst.
24 Mart 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Gizemr (1,466 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
26 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Ht (2,784 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 274 göst.
19 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (898 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,799 soru

24,188,497 cevap

336,773 kullanıcı

...