0 oy
438 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,347 puan) tarafından
Kızlar kayınvalidemler köyde yaşıyor. Biz de eltimle başka şehirlerde yaşıyoruz. Eltim benden 5 yaş büyük. Bayram için gittik köye iki üç gece kaldık. Neyse bayramın ikinci günü sanırım. Biz eltimle odaya girdik bir şey konuşuyoruz. Bir konu hakkında. Neyse o sırada kapı çaldı misafir geldiğini duyduk. Ama bir iki dk konuşup girecektik içeri. Girince misafire hoşgeldin dicektik yani. O sırada kayınvalidem geldi içeri çocuk gibi azarlıyor yani ayıp değil mi misafir geldi hadi girin içeri falan diye böyle kızar gibi söyledi. O kadar sinir oldum ki eltim orda konuyu espiriye vurdu güldü. Ben suratımı astım. O bir şey demedi diye ben de demedim ama içimde kaldı resmen çocuk gibi azarladı bu tarz şeyleri hiç sevmiyorum onun evine yanına gitmişiz azarlicak hakkı buluyor kendinde. Birdaha yaparsa daha farklı bir tepki koymayı düşünüyorum. Siz olsanız tepki mı koyarsınız yoksa normal mi karsilarsinz

10 Cevaplar

+1 oy
(2,640 puan) tarafından
Dediğinde birşey yok gbi geldi bana yeri geldiğinde annemizde söylüyordu bu tarz şeyi 
(1,347 puan) tarafından
Azarlar şekilde söyledi cnm ne kadar gelin de olsak boyle azarlamaya hakkı yok diye düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(8,355 puan) tarafından
O an söyleyeceğimi söylerdim ben.
(1,347 puan) tarafından
Diğer eltim gülüp geçti o yüzden ben çıkıntılık yapmak istemedim tek olsam söylerdim de
0 oy
(916 puan) tarafından
Bence birşey yok hiç takmaya değmez
(1,347 puan) tarafından
Öyle mi diyorsun canım ben biraz üzüldüm açıkçası
(916 puan) tarafından
Yok ya boşver herşeye üzülürsen hasta olursun Allah korusun
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Ev bnm değil snn deseydin
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Ev sahibi sensin  biz de misafiriz biz geç gelsek de olur der gülerdim
0 oy
(3,009 puan) tarafından
Ben bir sıkıntı göremedim kadın belki o an sesi yükselmiş olabilir o anda 
0 oy
(3,522 puan) tarafından
Öyle bir şey yapmaya hakkı yok. Sınırlarını öğrenmesi gerek kaynananın. Büyük oldukları için her şeyi kendilerine hak görüyor bu hasbalar. İleriki bir zamanda haddini bildirmelisin bence. Bi daha yapamasın. 
0 oy
tarafından
misafirin yanında kaynanalık taslıyacak ya
0 oy
(319 puan) tarafından
Burda o kadar büyük  dertler yasayan var ki. Senin su durumu kendine sıkıntı etmen bile hata. bosa kendini yıpratma,  takma bu kadar. evin ayri esinle iyiysen şükür de gec istedigin kadar hayatinda yer aliyorsonuçta.  gitmedigin sürece  yuz yuze gelmiyorsunuz. Hayatini yasaa takma

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 806 göst.
19 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sumeyye-3461 (8 puan) tarafından soruldu
+3 oy
28 cevap 785 göst.
31 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde BirGaripYolcu (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 465 göst.
23 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 443 göst.
9 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde 123-- (59 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,670 soru

24,114,206 cevap

333,132 kullanıcı

...