0 oy
226 göst.
önce Diğer kategorisinde (186 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Biraz uzun lütfen okuyun.Görünce nin dört cocuğu var. İkisi yatılıda ikiside küçük rahatsızlığından dolayı annesi çok yardımcı oluyor. Çocuklar sürekli hafta sonları kayınvalide de Çelebi'nin tek oda aynı şekilde orada çocuklara annelerinden çok o baktı benim de iki kızım var prematüre doğdular bu zamana kadar hiç ne anneanne ne babanne yatılı bırakmadım gündüz çok zor durumda üç dört saat bıraktım sadece babaanneye tamam. Cuma günü aradım dedim ki Sinema festivali varmış büyük kızımla gitsem müsait misin küçüğe bakar mısın üç dört saat yaş sınırlaması varmış almıyorlar onu ve ilk defa keyfi bişey için bırakmak istedim. Görünce nin iki küçük Çelebi'nin tek çocuğu varmış dördüne bakamazmış öyle dedi. Bende dedim ki anne gerçekten böyle yaptığında kırılıyorum. Ben seni arıyorum soruyorum. Bakamam edemem diyorsun diğerlerine bişey demiyorsun. Ee kızım ben ne yapayım üç tanesiniz üçünüzede yetişmeye çalışıyorum. Artık gücünde yok bakamıyorum diyor sorumluluk bende dedim tamam da bunları tek bana söylüyorsun bende bilirim seni kullanmayı çocukları bırakıp fıldır fıldır gezmeyi ben seni düşündüğüm için çok zor durumlarda ve ilk defa bırakmak istedim her zaman ki gibi (bir kerede önce bırakmak istedim yine aynısını yaptı) rezervasyon dolu bize yer kalmamış onlar torunun benimkiler ne o zaman dedim gerçekten çok kırılıyorum ve üzülüyorum bu duruma bana söylediğin gibi diğerlerine de söyleyebilirsin dedim kem küm etti onlarada diyorumda ayrımcılık yapmıyorum gönül azabı yapmayında felan filan kapattık ama kırıldım. Yani benim çocuklar orada olduğunda getirmeyin bakamam hepsine demiyor onlar oldu mu benimkilere öyle diyor bu hak mı? 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (26,889 puan) tarafından

Bakmak zorunda değil otekilere de bakıyorsa kendi isteğiyle bakar kirilmam darilmam bunun lafını sözünü etmem herkes dogurduguna baksın kafasındayim ama istisna olabilir bunları idare etmeleri gerekiyor her zaman olan bişey değilse .. getir yanında çocuğunu boşver kimseye minnet etme 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,885 puan) tarafından

Aynı benm kaynanam . Görümcemin iki çocuğunu o büyütmüş. Ben bir senedr tedavi görüyorum kızım mecburi olarak 5 6 gün kaldı. Oda ameliyat olduğum için. Yazın Görümcemin kızı 15 20 gün kaldı of bile demedi..benm kızım 1 aydan fazla kaldı ki keyfi değildi evde kalmak istemiyordu korkuyorum diyordu. Her gün söylendi Görümcem de kaynanamda. Bende sanki ben öğretiyorm kal diye dedm. Öyle davranıyorsunz bana dedim. Şimdi unuttu bile kızım orda kalmayı. Kızına gelince ses çıkarmaz lar ama geline gelince dilleri pabuç gibi olur . Hepsi aynı bunlarn

0 oy
önce (6,631 puan) tarafından

Diğerlerine yüze gelemiyor ama seni kırmaktan çekinmiyor bi süre kendini geri çek iyice ozlesin torunlarını 

Yani şöyle onlara birşey dediğinde büyük ihtimalle kızıyor veya azarlıyor olabilirler o da arayı iyi tutmak için alttan alır ama sen zaten sessiz sakinsindir ne derse tamam anne der gecersin o yüzden sana rahatlıkla hayır derken diğerleriyle arayı açmamak için ses çıkarmaz 

önce (186 puan) tarafından

Pek bu durumdabenim nasıl nasıl davranmam lazım  dediğin gibi cazgırlar  şehir dışına gideceğim inşallah ne kadar uzak o kadar iyi gidene kadar nasıl davranayım lafımıda söyleyip gitmek istiyorum şimdi naparsan yap diye 

Gitme defalarca arasın özledim diye geleyim derse de evde değiliz de bakmak istemediği çocuklara hasret kalsın gayet güzel anlatmış olursun ne demek istediğini 

OOna vicdanım el vermez bizde anneanne babanne olacağız ve zaten söyledim ya şehir dışına taşınacağız Allahın izniyle o yüzden istesede göremeyecek 

Özlemezse kıymeti olmaz ama sen bilirsin 

0 oy
önce (4,967 puan) tarafından

Tamam bir kere isin düşmüş yokd emis ama o kadini da anlamak lazim canim. Cidden o kdr cocuga nasil baksin? Yani kirilmazdim açıkçası. Birde bebek hani, ozel bakim ister, kabul edip bakamasa daha mi iyi, ya basina birsey gelse o cocuklar arasinda? Bencede bosuna kadina yuklenme bu kdr. Torun diye her istediginiz zaman birakamazsizniz maalesef, onunki de can

Şimdi yazımı okunadiniz herhalde ki böyle bir yorum yazdınız ben Birakmadim yani ne yatılı birkaç kez gündüz  hastane isim oldugunda bıraktim ondada döktor kızdıgi için bu kadar ilk defa kızım sinemaya gitmek istedi o yüzden bırakacağım çocukta bebek değil üç yasinda slnemaya almadıkları ve benim koyacak başka yerim olmadıkları için 

önce (4,967 puan) tarafından

3 yasi atlamiaim ben kusura bakma, durabilirdi evet bakabilirdi. Benimde basima geldi, bir kerelik için isim.dustu bakmasini rica ettim oda evimde durup gozkulak olacaktı bikac gün, gelemem dedi. Şimdiyse gelip bakmak icin can atiyor ben izin vermiyorum. Zamanı geliyor hepsinin merak etme, simdi telefonda goresim geldi diyip duruyor bu seferde cocuk kameraya dahi gelmiyor, hic uzulmuyorum

0 oy
önce (1,135 puan) tarafından

Zaten içinizden geçenleri söylemişsiniz başka bir şey yapmaya gerek yok. Ben bu anneannelere babaannelere üzülüyorum ya tam çocukları büyüttüm evden yolldım oh diyolar hop torun çıkıyor :D seviyolar diye bakmak zorundalarmış gibi davranılıyor. Sizi de anlıyorum sadece bana hayır diyor diye düşünüyorsunuz ama onu da anlamaya çalışın o kadar çocuğa sürekli bakmak zorunda olmak zor bi yaştan sonra. Anneannesi yok mu ona bıraksanız. Bende bırakıyorum oğlumu anneanneye babaanneye bırakmıyor değilim genelde anneannesine bırakıyorum çünkü babaannesi meşgul oluyor çoğunlukla 

Annem uzakta inanin en anlayışlı yaklaşan benim sadece hastaneye gidecegimde biraktim ondada iki gün önce aradım müsait misin bakabilir misin diye rica ediyorum diğerleri bunu yapmaz mesela çay kapı koyup gidiyorlar birde gezmeye gidiyorlar onlara Gök demiyor haliyle bende üzüldüm dedim bende bilirim sana bırakıp çocukları Çıldır fildir gezmeyi ben seni düşündüğümden arıyorum soruyorum rica ediyorum sense sürekli onlar var deyip kabul etmiyorsun ilk defa keyfi bişey için rica ettim hangisi bunu yapıyor yada onlara diyor musun bugünde bu torunlarim var bakamam diye 

önce (1,135 puan) tarafından

Onlar sormadığı için eve getirince al götür diyemiyordur, siz doğru olanı yapıyorsunuz aslında sorarak , ama işte böyle olunca da bi size hayır demiş gibi oluyor , ya sizde getirip koyup gideceksiniz ya da eskisi gibi devam edeceksiniz

İlgili sorular

+3 oy
28 cevap 824 göst.
31 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde BirGaripYolcu (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 587 göst.
14 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde nevinnzn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 454 göst.
25 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 852 göst.
19 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sumeyye-3461 (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,699 soru

24,187,204 cevap

336,716 kullanıcı

...