0 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde (148 puan) tarafından
İyi günler herkese daha önce bı çok kez uygulamada kayıt yaptım ve sürekli kapandı. Şimdi tekrar bu surunumu size de sormak istediğim için tekrar kayıt yaptım.

Öncelikle biraz uzun olacak hakkınızı helal edin.

Eşimin amcası vefat etti köyde de yas için kaynanamın evine gidecekler. Ben kaynanamla 5 aya yakın bir süredir kusum.ve oraya hiç gitmek istemiyordum konuşmak istemiyorum çünkü kaynanam beni hırsızlıkla suçluyor. 4 yıldır kendi evimize çıktık ve 4 yıl önce ilk olarak bana evimden bulaştığımı elbisemi saçma sapan şeylerimi çalmışsın dedi.ne kadar yeminler etsemde inanmadı aradan bı kaç ay geçti kendi kendi de gelip konuştu bende eşim için fazla uzatmadim ve konuştuk. Ama aradan bı yıl geçmeden tekrar aynı saçmalıkları yaptı ve tekrar küstüm. Aradan birkaç ay geçti doğum yaptım diye tekrar gene geldi ve evime kadar geldiği için konuştum ama mesafemi de korumaya devam ettim bayramlar dışında evine gitmedim tekrar bu saçma sapan hareketleri yapmasin diye .ama gene 5 ay önce evime gelip üstüme yürüdü tekrar çalmışsın diye bende ara bişey bulursan yüzüme tukur dedim bişey bulamadı yemin ettim gene inanmadi bana kurana el baş dedi bende kendimden emin olduğum için ve artık beni bu saçmalıklarla suclamasin diye kurana el bassım bastığım halde gene inanmadi ve ağzına gelen küfrü etti. Kaç sefer dedim bak sana karşı bu güne kadar saygısızlık yapmadım ağzından çıkan lafa dikkat et cevabını vermiyim dedim ama hiç oralı bile olmadı aklınıza gelebilecek her küfrü dedi .bende dedim ben senin evine hiç geldimmi nasıl senin o çöplerini calacam dedim .dedi sen kadın misin utanmiyorsun gece karanlığında amm ını alıp geziyorsun evimin etrafında. O kadar zoruma gittiki ağlamaktan 1 hafta basım ağrıdı .ve ben şimdi yas için oraya gitmek istemiyorum siz olsaydınız benim gibi mi düşünürdunuz?

7 Cevaplar

+1 oy
(9,586 puan) tarafından
Ne uzun gı okuyamam valla ozetle bacim
(148 puan) tarafından
Bu özetlenmiş hali canım daha detaylara girsem aklın durur
-Reklam-
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Bunlar olurken eşin nerdeydi? 
(148 puan) tarafından
Eşim benim böyle bişey yapmadığımi biliyor annesinede zerre kadar inanmiyor ana annesi yaşlı diyede ilk zamanlar sesini etmedi son olarak üstüme yürüdügunde eşim inşaat işçisi işte çalışıyordu aradım o esnada annesinin küfürlerini oda duydu annesiyle kavga etti. Hiç bı zamn beni zorlamadi zorlamaz konuş demez
(6,049 puan) tarafından
Valla akillardaki tek soru
0 oy
(1,739 puan) tarafından
Kaynanan bunama belirtileri gosteriyor alzaymir yani bence bi baktrin
(148 puan) tarafından
Evet rahatsız kesin bu hareketler normal değil ama sadece baba karşı böyle olmadı normal mi yani niye kendi kızlarını suçlasin
0 oy
(21,875 puan) tarafından
Pardondaa bunlar olurken senin kocan nerde ne demek evimin etrafında geziyosun filan insan gelinine böyle pis cümleler kuramaz ya 
(148 puan) tarafından
Daha öncesinde hiç cevap vermedim ama son kavgada o ne dediyse bende aynısını dedim tutamadım kendimi.
Eşim annem yaşlı hasta boşver takılma derdi hep son küfürlerden sonra oda kavga etti küstü ama şimdi amcasi için konuştular gene
(21,875 puan) tarafından
Kuzum Allah sabır versin
0 oy
(852 puan) tarafından
Hasta o ya mal mıdır nedir ne muhatap oluyosun ne üzülüysun bas siktrii defolsun gitsin hayatından...eşin gidermiş napar yapsin sen asla ve asla muhatap olma gitme ne hastalıkta ne sağlıkta ne bayramda ne demeye evine gidiyorsun mi 3 kere olmuş sana ders olmamış vala ...cevabini da ver defolsun gitsin alma evine kocana de ister kabul et ister etme evime gelemez de sende gitme 
(148 puan) tarafından
İşte bende şuan sadece böyle düşünüyorum yani içimdeki nefret sogumuyor. Benden önce eltimide hırsızlıkla suçladı yani bı nevi ruh hastası.esim de annesine inanmıyor yaşlı diyor boşver Özme kendini diyor.
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Eşin tepki vermiyo mu annesine?
(148 puan) tarafından
İlk zamanlar sustu hep ama son kavgada eşim inşaat işçisi ve işteyken aradım annesinin küfürlerini oda duydu kavga ettiler falan .ben bı kere bile olsun annenle konuşma yada gitme demedim ama bana konuş yada git demiceksin dedim oda beni bu konuda hiç zorlamaz zaten
(2,149 puan) tarafından
Bence daha fazla yüz verme.
Senin yumuşak yüzüne güvenip yapiyo aynı hataları.
0 oy
tarafından
esin nerde demis biri evt nerde gercekten de gitme de eve de alma
(148 puan) tarafından
Gitmek istemiyorum eşimde git demez zaten ama gitmesem çokmu katı olurum
tarafından
ne olursan ol en buyuk gunahlardan biri iftiradir . bence gorusme

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 425 göst.
27 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Sdfhkn (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 188 göst.
21 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nevacan (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
15 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde UmAYElcin (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 151 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde f&A (739 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,599 soru

23,846,950 cevap

319,660 kullanıcı

...