İyi günler herkese daha önce bı çok kez uygulamada kayıt yaptım ve sürekli kapandı. Şimdi tekrar bu surunumu size de sormak istediğim için tekrar kayıt yaptım.
Öncelikle biraz uzun olacak hakkınızı helal edin.
Eşimin amcası vefat etti köyde de yas için kaynanamın evine gidecekler. Ben kaynanamla 5 aya yakın bir süredir kusum.ve oraya hiç gitmek istemiyordum konuşmak istemiyorum çünkü kaynanam beni hırsızlıkla suçluyor. 4 yıldır kendi evimize çıktık ve 4 yıl önce ilk olarak bana evimden bulaştığımı elbisemi saçma sapan şeylerimi çalmışsın dedi.ne kadar yeminler etsemde inanmadı aradan bı kaç ay geçti kendi kendi de gelip konuştu bende eşim için fazla uzatmadim ve konuştuk. Ama aradan bı yıl geçmeden tekrar aynı saçmalıkları yaptı ve tekrar küstüm. Aradan birkaç ay geçti doğum yaptım diye tekrar gene geldi ve evime kadar geldiği için konuştum ama mesafemi de korumaya devam ettim bayramlar dışında evine gitmedim tekrar bu saçma sapan hareketleri yapmasin diye .ama gene 5 ay önce evime gelip üstüme yürüdü tekrar çalmışsın diye bende ara bişey bulursan yüzüme tukur dedim bişey bulamadı yemin ettim gene inanmadi bana kurana el baş dedi bende kendimden emin olduğum için ve artık beni bu saçmalıklarla suclamasin diye kurana el bassım bastığım halde gene inanmadi ve ağzına gelen küfrü etti. Kaç sefer dedim bak sana karşı bu güne kadar saygısızlık yapmadım ağzından çıkan lafa dikkat et cevabını vermiyim dedim ama hiç oralı bile olmadı aklınıza gelebilecek her küfrü dedi .bende dedim ben senin evine hiç geldimmi nasıl senin o çöplerini calacam dedim .dedi sen kadın misin utanmiyorsun gece karanlığında amm ını alıp geziyorsun evimin etrafında. O kadar zoruma gittiki ağlamaktan 1 hafta basım ağrıdı .ve ben şimdi yas için oraya gitmek istemiyorum siz olsaydınız benim gibi mi düşünürdunuz?